Interviu emotionant cu fratele mai mare al lui Michael Jackson, Jermaine!

03-07-2009 00:00


Cuvinte atent alese, ganduri bune, multa emotie si lacrimi - astfel poate fi descris modul in care fratele mai mare al lui Michael Jackson, Jermaine, a vorbit despre megastar.

La aflarea vestii ca fratele sau a suferit un atac de cord in urma caruia a murit, Jermaine a inmarmurit. Pentru ca nu ii venea sa creada, aceasta a sunat-o pe mama lui. "Cand am auzit-o pe mama plangand, spunandu-mi ca Michael nu mai e.... Cand i-am auzit vocea, am simtit durerea care o apasa.... fiul ei murise. Este un sentiment care te copleseste, nimeni nu poate simti asta, in afara de o mama care isi pierde copilul!"

"As fi vrut sa mor eu in locul lui! Tot timpul am simtit ca sunt cel de care se putea sprijini. Eram ca Aron si Moise... eu eram vocea lui, vorbeam pentru el. Ceea ce el nu putea sa spuna, spuneam eu in locul lui!"

Familia a decis sa ii duca pe cei trei copii ai lui Michael sa-si vada pentru ultima data, tatal. Jermaine povesteste ca un specialist de la spital i-a sfatuit ca cel mai bine este ca Prince, Paris si Blanket sa vada trupul neinsufletit al tatalui lor pentru a intelege mai bine ceea ce s-a intamplat.

"Stiu ca este foarte greu, dar cred ca a fost cel mai bun lucru pe care l-am putut face. Prima data am fost impotriva acestui lucru, insa m-am gandit ca nu i-am fi putut pacali la nesfarsit. A fost dureros pentru ei..."

VIDEO PROTVPLUS.RO