Au fost selectati fanii care vor participa la funeraliile lui M. Jackson!

03-07-2009 00:00


UPDATE: Zarurile au fost aruncate; calculatoarele i-au selectat duminica noapte pe privilegiatii care vor avea acces, marti seara, in Staples Center, la ceremonia de adio pentru Michael Jackson.

 

Un loc mult prea mic, pentru un idol atat de mare. Asa este perceputa arena din Los Angeles aleasa de familia Jackson, pentru funeraliile megastarului.

In absenta lui Michael, al carui trup NU va fi expus la ceremonia de ramas bun, doar 11.000 de fani vor putea sa particie fizic la eveniment. Problema este ca deja peste o jumatate de miliard s-au inscris on-line pentru un bilet si au bulversat instantaneu serverul.

Si totusi, in pofida interesului enorm din partea publicului, detaliile legate de acest eveniment istoric sunt secrete. Organizatorii au subliniat, insa, ca trupul fara viata al lui Michael NU va fi adus in arena sportiva si nici nu vor fi funeralii propriu-zise.

Oricum, data de 7 iulie va ramane cu siguranta in memoria fanilor lui Michael Jackson.

In total, 20.000 de oameni vor avea privilegiul sa intre in Staples Center. 11.000 de fani desemnati printr-un fel de loterie on-line gratuita si 9.000 de prieteni sau apropiati ai familiei vor primi invitatii. Alti 6.500 de admiratori vor lua loc, tot gratuit, intr-o alta arena situata in imediata apropiere.

In cateva ore de la lansarea anuntului site-ul complexului sportiv a inghetat din cauza cererilor. Fanii sunt nemultumiti pentru ca prea putini dintre ei vor putea sa-si ia adio de la regele pop. Pe de alta parte, autoritatile se tem ca vor avea probleme din cauza publicului.

Politia se asteapta sa vina la ceremonii 700.000 de persoane. Cu alte cuvinte un cosmar pentru cei care ar trebui sa vegheze la ordinea publica.

Pana acum, si-au confirmat deja participarea celebritati ca Whitney Houston, Diana Ross sau Liz Taylor. Inclusiv Steve Wonder care a spus ca este gata sa cante "in memoriam".

VIDEO PROTVPLUS.RO
ShARE ÎN BUCATE
ShARE ÎN BUCATE - Spaghetti A.O.P.

09:51
Exclusiv PRO TV Plus
Home workout - episodul 9: Exerciții pentru mușchii pectorali și mușchii abdominali cu accesorii de fitness

03:00
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotunde - Liviu Teodorescu - Artiști români care nu își merită succesul

30:59
Facem Level
Facem Level – episodul 9: Bobospider a dovedit că există și finaluri "drăguțe" în Mortal Kombat 11

25:17
Exclusiv PRO TV Plus
Mesajul Biancăi Adam către toți vloggeri din România: „Fă ce vrei, dar nu fă rău la nimeni”

05:52
Exclusiv PRO TV Plus
Povestea neștiută a unei românce. Cum a ajuns să fie câștigătoarea emisiunii de gătit "Crazy Delicious", produsă în Marea Britanie și disponibilă global pe Netflix

03:54
How To TikTok
TikTok te învață cum să mănânci sănătos

08:00
La Măruță
Anna Lesko, lipsită de inhibiții și in bucătărie! Ținuta sumară în care a gătit ardei umpluți

15:25
Militia Modei by Costi Dita
Miliția modei by Costi Diță, intrigat de lenjeria intimă purtată de Rihanna: “Se vede ca un parizer prins în capcană”

05:57