Intra in fosta casa a lui Michael Jackson! Imagini inedite de la Neverland

03-07-2009 00:00


Pentru rudele regelui pop, cimitirul "Forest Lawn" pare sa fie doar o zona de tranzit. Spera, in taina, ca Michael va sta acolo doar pana cand cineva o sa schimbe legea din Califonia. Daca se va intampla acest lucru, starul va fi mutat la Neverland.

Pentru prima oara de la moartea artistului, fanii curiosi au reusit sa vada ce se ascunde in spatele portilor domeniului Neverland, ranch-ul de poveste. Acesta a fost coltul de rai, parcul de vacanta sau, daca vreti, taramul de basm al lui Michael Jackson.

Domeniul i-a fost inchinat unui baietel de poveste, Peter Pan, care a refuzat sa se maturizeze, asemeni megastarului.

Michael obisnuia sa le cante invitatilor, desi cele mai tari hituri nu le-a compus aici. "Cand am scris Billie Jean, eram in masina mea pe Vintreau Boulevard", povestea Jackson.

Incaperile erau decorate in stil mare, opulent. Michael nu a facut niciodata un secret din faptul ca are gusturi extravagante care riscau sa dea in kitch. Nu ezita sa arunce averi pe toate obiectele decorative care ii ieseau in cale. Copilul sarac devenit peste noapte nabab risipea fara sa clipeasca.

Acum, in incaperi au ramas doar dusumelele. Creditorii au vandut cam tot ce se putea. In apropierea dormitorului lui Michael se afla chiar si un studio muzical. Intr-o alta camera, Michael repeta pasii de dans.

In sanctuarul regelui intrai abia dupa ce treceai printr-o serie de filtre. Chiar si intr-o casa aproape blindata, exista o incapere secreta. Se presupune ca acolo isi ascundea medicamentele.

Patul in care dormea cantaretul era unul strident. Un pat imens, acoperit cu o cuvertura decorata cu paiete, asemenea costumelor de scena ale lui Michael.

Gradina imensa avea un parc de distractii, cu gradina zoologica si un trenulet adevarat.

Dupa procesul scandalos de molestare sexuala din 2005, Michael nu s-a mai intors la Neverland. Proprietatea, care in 2006 a fost evaluata la 33 de milioane de dolari, ar putea deveni un loc de pelerinaj pentru fanii artistului care inca mai cred in basme.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO