Fanii lui Michael Jackson s-au strans pe aleea din Herastrau

26-06-2010 00:00


A trecut un an, de cand a plecat dintre noi, dar este mai prezent ca niciodata, in sufletele noastre. Vorbim desigur, despre Michael Jackson, artistul minune, a carui influenta asupra muzicii, ramane esentiala.

Fanii bucuresteni ai megastarului, s-au strans vineri seara sa-i cinsteasca memoria si sa-i aprinda o lumanare, pe aleea care ii poarta numele, in parcul Herastrau.

Cu lacrimi in ochi si murmurand refrene din cantecele megastarului, multi dintre cei care l-au iubit de la inceput pe Michael, au ales sa ii fie alaturi... imitandu-l.

Dragoste, prietenie, bunatate... Michael a cantat despre toate acestea, 45 de ani. Din 50, cati avea. In noaptea de 25 spre 26 iunie 2009, cand o veste naucitoare a strabatut planeta.

Acum, pentru moartea megastarului, este cercetat chiar medicul personal al acestuia Conrad Murray, acuzat ca i-a administrat lui Michael doza letala de sedative.

Pe 3 septembrie 2009, regele pop-ului si-a gasit in sfirsit odihna intr-un mausoleu din cimitirul Forrest Lawn.

Iar in anul care a trecut de la moartea sa, imperiul Jackson a crescut cu peste un miliard de dolari. Vanzarile de cd-uri au explodat, iar filmul This is it, care a rulat numai doua saptamani in cinematografe, a adus incasari de 300 de milioane de dolari, dupa lansarea pe DVD.

VIDEO PROTVPLUS.RO