La un an de la moartea lui Michael Jackson, nu se stie cine l-a omorat

Ultima actualizare: 08-10-2012 03:09

Familia considera ca medicul Conrand Murray este vinovat de moartea megastarului, si i-a intentat proces civil, ca sa se asigure ca acesta nu scapa nepedepsit.

Prin intermediul avocatilor, doctorul continua insa sa nege ca i-ar fi administrat lui Michael doza fatala de anestezic.

Autopsia a stabilit ca Michael avea in sange o cantitate de propofol suficienta pentru o interventie chirurgicale. Prin intermediul avocatului sau, Conrad Murray neaga ca el i-ar fi administrat aceasta doza.

Singurele scenarii posibile sunt ca fie altcineva i-a dat lui Michael doza fatala, fie cantaretul s-a trezit si si-a administrat-o singur. Legistii au analizat aceasta a doua varianta, dar au conchis ca e putin probabila.

In ziua mortii, Michael s-a chinuit timp de noua ore sa adoarma. In acest rastimp, medicul i-a dat sase doze de sedative.

Ultima a fost de 25 de miligrame de propofol. Nu e clar unde a fost doctorul intre ora ultimei doze, 10:40 si pranz, cand Michael a fost gasit inconstient.
 

Murray spune ca l-a lasat singur doar cateva minute si ca acesta este intervalul in care altcineva sau Jackson insusi si-ar fi putut administra doza fatala de propofol.

Conrad Murray este judecat pentru omor prin imprudenta. A fost eliberat pe cautiune si continua sa practice cardiologia la clinici din Las Vegas si Houston.

Ca sa se asigure ca Murray va plati, indiferent de rezultatul procesului penal, Joe Jackson i-a intentat unul civil. Il acuza de neglijenta criminala si solicita despagubiri. Suma nu a fost dezvaluita, dar este, foarte probabil, una considerabila.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO