Detaliu surprinzator in procesul lui Conrad Murray. Michael Jackson ar fi putut fi salvat

Ultima actualizare: 01-11-2012 15:09
Conrad Murray

Michael Jackson putea fi salvat, daca doctorul sau chema reactiona mai devreme. Este parerea medicilor care au incercat zadarnic sa il resusciteze.

FOTO SOCANT. Prima imagine cu Michael Jackson mort

Asadar, marturiile lor sunt in defavoarea lui Conrad Murray - medicii sustin ca megastarul ar fi trait daca doctorul personal al acestuia chema ambulanta cu 20 de minute mai devreme. Si, in plus, sustin ca doctorul nu le-a dat nicio informatie despre problemele de sanatate ale pacientului sau dependenta de propofol.

Procurorii i-au audiat pe membrii echipei de prim ajutor care au incercat sa-l resusciteze pe Michael timp de aproape trei sferturi de ora. Potrivit marturiilor, artistul era deja mort cand ambulanta a ajuns acolo.

Medicul personal al artistului nu le-a fost de niciun ajutor, ba chiar a omis sa le dea informatiile pretioase. Nici n-a pomenit de sedativul fara de care Michael nu putea sa adoarma.

Medicul interogat a subliniat ca Michael arata extrem de rau: era palid si atat de slab, incat puteai sa-i numeri coastele. O fotografie prezentata de procurori arata ca langa patul megastarului se aflau cateva sticlute goale dintr-un anestezic puternic.

Audierierile au continuat cu marturia doctoritei care a pronuntat decesul si care a povestit ca atunci cand a fost adus la spital artistul era in moarte clinica.

Procurorii construiesc asadar un caz solid impotriva doctorului Murray, ca sa obtina condamnarea pentru supradoza de sedative, care i-au oprit inima megastarului. Acuzatia de neglijenta criminala i-ar putea aduce 4 ani de inchisoare si pierderea licentei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO