Vocea lui Michael, de nerecunoscut din cauza calmantelor. Ultimele cuvinte inainte sa moara. VIDEO

Ultima actualizare: 17-10-2012 16:48

Michael Jackson si-a pus viata in mainile doctorului sau, iar acesta si-a batut joc de ea. Afirmatia a fost facuta de procurori in prima zi a procesului lui Conrad Murray.

Acuzarea nu s-a dat in laturi de la nimic ca sa-i impresioneze pe jurati.

Procesul medicului Conrad Murray a inceput marti la Los Angeles, intr-o sala plina de jurnalisti si in prezenta mai multor membri ai familiei megastarului. Acuzarea a incercat din start sa faca o impresie puternica asupra juratilor. Procurorii le-au aratat acestora o fotografie a lui Michael Jackson aflat pe un pat la morga.

"Ce s-a intamplat intre data de 24 iunie 2009, cand Michael Jackson e fotografiat cantand la repetitii, si 12 ore mai tarziu, cand este declarat mort?"

Ca sa arate cat de puternic era efectul anestezicelor pe care i le administra doctorul Murray, acuzarea a prezentat o inregistrare in care vocea lui Michael este de nerecunoscut.

"Trebuie sa fim fenomenali. Cand oamenii pleaca de la acest spectacol, cand oamenii pleaca de la spectacolul meu, vreau sa spuna: "N-am mai vazut in viata mea asa ceva", a spus superstarul.

Procurorul il acuza pe Murray i-a administrat cantaretului un amestec mortal de anestezice: "A abandonat un om vulnerabil, cu venele inundate cu valium, midazolam, loreazepam si propofol, fara echipamentul de monitorizare si de resuscitare necesar", David Walgren, procuror.

A venit apoi randul avocatilor apararii, care au afirmat ca Michael si-a injectat singur inca o doza de anestezic, pe langa ceea administrata.

"Este imposibil ca dr. Murray sa-i fi dat lui Michael Jackson suficient propofol cat pentru o operatie de proportii si apoi sa fi plecat. Asa ceva nu s-a putut intampla", a spus avocatul Ed Chernoff.

Medicul Murray recunoaste ca i-a dat cantaretului amestecul de calmante, insa intr-o doza mai redusa decat au aratat analizele toxicologice.

Daca nu va fi destul de convingator, medicul Conrad Murray risca patru ani de inchisoare si pierderea dreptului de practica. Procesul va dura cinci saptamani, iar presa are acces permanent in sala de judecata.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO