Dezvaluiri din proces: Cum au reactionat copiii lui Michael Jackson cand si-au vazut tatal mort

Ultima actualizare: 16-06-2012 16:42

Procesul in cazul mortii lui Michael Jackson este in plina desfasurare. La fiecare audiere ies la iveala detalii noi privind ultimele clipe din viata megastarului.

Cativa martori au descris in instanta momentele ingrozitoare prin care Paris si Prince au trecut atunci cand tatal lor a murit.

Copiii au inceput sa planga si sa tipe in clipa in care au intrat in dormitor si l-au vazut pe Michael zacand inconstient pe podea, cu gura si ochii deschisi.

Faheem Muhammad, fostul sef al securitatii artistului, a declarat in fata juratilor ca Paris si Prince erau ingroziti de ceea ce vedeau.

Acesta a mai spus ca i-a luat pe cei doi din camera si i-a dus pe hol, unde au asteptat sa afle ce se intampla cu tatal lor.

“Paris cazuse pe podea, se ghemuise si plangea in hohote, in timp ce Prince era in stare de soc si abia mai clipea. Erau panicati. Am incercat sa-i duc cat mai departe de locul acela”, a declarat martorul.

Procesul medicului Conrad Murray a inceput marti la Los Angeles, intr-o sala plina de jurnalisti si in prezenta mai multor membri ai familiei megastarului.

Acuzarea a incercat din start sa faca o impresie puternica asupra juratilor. Procurorii le-au aratat acestora o fotografie a lui Michael Jackson aflat pe un pat la morga.

"Ce s-a intamplat intre data de 24 iunie 2009, cand Michael Jackson e fotografiat cantand la repetitii, si 12 ore mai tarziu, cand este declarat mort?"

Ca sa arate cat de puternic era efectul anestezicelor pe care i le administra doctorul Murray, acuzarea a prezentat o inregistrare in care vocea lui Michael este de nerecunoscut.

Procurorul il acuza pe Murray ca i-a administrat cantaretului un amestec mortal de anestezice: "A abandonat un om vulnerabil, cu venele inundate cu valium, midazolam, loreazepam si propofol, fara echipamentul de monitorizare si de resuscitare necesar", David Walgren, procuror.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO