Horoscop zilnic, 7 februarie 2015. Berbecii se gandesc la casatorie, iar Racii economisesc o suma importanta de bani

Horoscop

Horoscop zilnic, 7 februarie 2015, prezentat de Neti Sandu. Vibratia zilei este 7 si sa intelegem sensul ascuns al unui esec pe care-l putem considera un succes de fapt.

VARSATOR
Program de vizita, sunt cativa prieteni cu care trebuie sa va-ntalniti mai demult si numai pentru ca Mercur e retrograd o sa reusiti sa iesiti pe undeva azi, maine - cu ei. Poate va duceti la o aniversare, o ceremonie religioasa si o sa fie si o cheltuiala, din cele neprevazute.

PESTI
O s-aveti chef de plimbare, sa refaceti cercul de prieteni, sa desfasurati activitati care sa va incarce din punct de vedere energetic si sa va stimuleze si imaginatia. Intalnire cu cineva care va fi pe lungimea voastra de unda si o sa petreceti cateva ore bune, in oras, la distractie.

BERBEC
Poate fi o zi decisiva pentru relatia voastra de cuplu si o sa va faceti planuri de locuit impreuna, poate va casatoriti, o sa vreti s-aveti un copil. Se poate sa va iasa-n cale cineva de la care sa nu va mai luati gandul si sa faceti cumva sa cultivati aceasta relatie, ca vi se potriveste

TAUR
Se da o petrecere pe undeva prin oras si o sa-i revedeti pe multi dintre prieteni, bun prilej, de altfel sa va intalniti intr-o sala de sport sau in cadrul unei fundatii. O reuniune de grup si puneti la cale o competitie, va ocupati de pregatiri si de festivitatea de premiere.

Citește și
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

GEMENI
Puteti da o fuga prin alte zone geografice, sa va bucurati de peisaj, de sansa de a face sport de sezon sau sa va-ntalniti cu prietenii scumpi la vedere. E posibil sa fiti invitati la un eveniment monden si sa primiti aprecieri din partea unor oameni valorosi, ceea ce conteaza in ochii vostri.

RAC
E posibil sa vina niste rude in vizita si sa ramana chiar o zi, doua, poate pentru ca se casatoreste cineva din familie sau sarbatoriti ceva important. Poate luati niste produse la pret redus si scutiti niste bani, pe care-i puteti folosi diseara, cand o sa iesiti pe la mondenitati.

LEU
Poate-o sa acceptati si o vedere la fata cu cineva pe care l-ati cunoscut pe o retea de socializare si-o sa stiti daca vreti sa-l mai vedeti si a doua oara sau niciodata. Se poate sa va puna o vorba niste prieteni si sa va-mpacati cu cineva care e viata voastra, si nu puteti trai fara.

FECIOARA
O aparitie stimulativa , o sa va redea optimismul, increderea in voi, poate e cineva care va face curte si-o sa va vedeti in ochii acelei persoane ca intr-o oglinda. O sa le faceti o vizita unor fini sau nasi, e o relatie care e bine sa fie cultivata mai indeaproape.

BALANTA
Poate-i invitati pe cei din familie cu care va aveti mai bine sa puneti la punct niste chestiuni care tin de viitorul familiei voastre si-o sa va si-ntelegeti. O sa va scoata cineva la un suc, sa vedeti un film, o piesa de teatru , sa va destindeti sufleteste.

SCORPION
Aveti nevoie de reconfirmari in sfera afectiva si o sa ocazionati o iesire la plimbare ca sa vedeti cat de intensa e starea emotionala, daca va-ndreptati spre casatorie. Sfera pretendenti e activata frumos si in orice moment poate sa para fiinta visurilor voastre si sa fiti fericiti.

SAGETATOR
Poate n-o sa mai ratati piesa preferata ori filmul pe care-ati vrut sa-l vedeti inainte de sarbatori sau jucatorii preferati, sa-i urmariti din tribuna. Poate in cursul diminetii o sa va ocupati de treburi gospodaresti, iar dupa amiaza o sa iesiti la socializare in oras.

CAPRICORN
Se poate sa vi se ceara ajutorul, sa le imprumutati unor prieteni, mai tineri, niste bani sau sa fiti langa ei atunci cand vor lua o decizie.Se reuneste ca pe vremuri un grup care e dispus sa va asimileze, sa faceti impreuna treaba sau sa va distrati.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
Citește și...
HOROSCOP 2015. Neti Sandu prezinta previziunile pe 2015 pentru cei nascuti in zodia Pesti
HOROSCOP 2015. Neti Sandu prezinta previziunile pe 2015 pentru cei nascuti in zodia Pesti

Pentru Pesti, e o perioada cu cu multa munca la serviciu. Cand Jupiter intra in casa serviciului, ti se cere sa muncesti foarte mult. Vor fi lucruri in plus de care trebuie sa se ocupe.

Recomandări
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie

Românii au în conturile personale de pensii Pilon 2 o sumă record. Peste 160.000 de pensii Pilon 2 au fost deja plătite către cei ieșiți din activitate, jumătate din sumă numai anul trecut.

Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune
Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune

În ultimele săptămâni, Statele Unite au trimis în secret rachete cu rază lungă de acțiune Ucrainei pentru a fi folosite în lupta împotriva invadatorilor ruși, iar Ucraina le-a folosit deja de două ori.

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.