Horoscop zilnic 22 septembrie 2015. Astazi, Fecioarele avanseaza in relatie si se logodesc, iar Pestii primesc un nou job

Ultima actualizare: 25-09-2015 07:02

Horoscop zilnic, 22 septembrie 2015, prezentat de Neti Sandu. Incep sa apara rezolvari la toate acele probleme care ne-au dat serioase batai de cap si o sa ne fie mult mai usor de-aici incolo.

Horoscop 2015 FECIOARA - O s-aveti niste explicatii cu fiinta iubita si relatia va avansa spre o logodna, casatorie sau doar va veti intelege mult mai bine. Se pare ca va pregatiti de o lansare pe scena sociala, unde aveti un cuvant de spus ori poate veti primi un premiu, o functie, o recompensa.

Horoscop 2015 BALANTA - V-ati putea lua cateva lucruri pentru casa ori o sa investiti niste bani in reparatia masinii, daca nu va puteti lua alta. Va parvin ceva bani de la serviciu, dar nu e exclus sa-i luati si din particular, dac-aveti un extrajob, si sa va permiteti o escapada turistica la sfarsit de saptamana.

Horoscop 2015 SCORPION - O sa va bucurati de prezenta cuiva care vine cu vesti bune si o s-aveti o stare de spirit cat se poate de buna. Ati putea obtine o diploma, o definitivare, sa practicati meseria pentru care v-ati pregatit sau abia acum va-nscrieti la un doctorat, la niste cursuri speciale.

Horoscop 2015 SAGETATOR - Se poate sa primiti o invitatie de plecat pe undeva in week-end si sa fie pe gustul vostru, sa aveti un anturaj pe masura. Va puneti semnatura pe un contract de munca sau de vanzare cumparare, sa scapati de provizorat ca s-aveti stabilitate financiara.

Horoscop 2015 CAPRICORN - Intalnire cu cineva care va iubeste si poate decideti care va fi viitorul posibilei voastre relatii. Castiguri, pot fi sume de bani, cadouri, o stare de bine, o bucurie a revederii cuiva care sa va trezeasca amintiri dintre cele mai placute.

Horoscop 2015 VARSATOR - O sa va-ntelegeti cu rudele cu care aveti ceva de-mpartit si n-o sa mai fie nevoie sa apelati la justitie, va-ntelegeti cu vorba buna. Apar unele schimbari la serviciu si o sa puteti profita sa vi se dea altceva de lucru si sa va-nscrieti si in cursa pentru ocuparea unui post de conducere.

Horoscop 2015 PESTI - Un raspuns de la un angajator ca puteti incepe ceva nou care sa va puna in valoare calitatile de mare rafinament. O sa va ispiteasca un angajator cu o munca de care o sa fiti incantati si se poate sa va convinga si nu neaparat cu bani, ci cu o libertate de miscare.

Horoscop 2015 BERBEC - Se poate sa va puneti de acord cu o persoana cu autoritate si sa avansati cu proiectele, sa ajungeti mai sus pe scara ierarhica. Se pare c-o sa luati niste bani pe care-i veti cheltui rapid, c-apar multe pe ordinea de zi si bine-ar fi sa scapati de ele, sa va eliberati.

Horoscop 2015 TAUR - O sa luati niste bani pe care-i veti cheltui pentru casa si familie, c-ati tot amanat niste cumparaturi. Ati putea face o miscare decisiva, sa va luati de lucru in particular si sa adunati o suma importanta in cont, pe langa banii de salariu.

Horoscop 2015 GEMENI - Noutati in sfera sentimentala - e posibil sa apara cineva cu care sa fiti pe aceeasi lungime de unda si sa va mearga bine de-aici incolo. O sa puteti regla o relatie de prietenie sau de dragoste si sa va afisati in societate, sa iesiti cu prietenii in timpul liber sa faceti miscare.

Horoscop 2015 RAC - Poate luati o decizie referitoare la viata in doi si o sa va ganditi bine de tot ce e cel mai bine pentru voi. Ati putea lucra la ceva care sa v-aduca bani mai multi si sa devina un job permanent, sa va consolidati pozitia la slujba, in timp, asa.

Horoscop 2015 LEU - Se poate sa va luati casa, ori poate schimbati mobila, zugraviti, ori cumparati o masina. Or sa va contacteze niste posibili viitori parteneri de afaceri, sa negociati un contract, sa va spuneti punctul de vedere, sa tineti la pretentiile voastre.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO