Horoscop zilnic, 16 mai 2020, cu Neti Sandu. Gemenii, mutare profesională de succes

Ultima actualizare: 16-05-2020 11:04

Horoscop zilnic, 16 mai 2020, prezentat de Neti Sandu. Vești bune azi. O să aflăm ce ne-am dorit, vom da și noi vești bune celor care așteaptă de multă vreme un semn de la noi și o să ne bucurăm cu toții.

Vibrația zilei este 9 și o să facem front comun cu cei care gândesc și simt ca noi.

Horoscop zilnic, 16 mai 2020


HOROSCOP 16 MAI 2020 TAUR

 

Poate vă faceți planuri să vă extindeți reședința, să amenajați diverse lucruri prin curte, pe balcon poate. O să vă faceți de lucru pe-acasă, poate-aveți și un sărbătorit și preparați ceva festiv, vorbiți cu rudele și cu prietenii - de la balcon, peste gard, în video.

HOROSCOP 16 MAI 2020 GEMENI

 


Se poate să aflați despre o posibilă combinație partenerială care v-ar aduce profit și succes în plan profesional. Vă caută cineva cu care poate să reluați o relație care v-a făcut bine până la un punct, n-o mai fi mers, dar ar mai fi de încercat - ia vedeți.

HOROSCOP 16 MAI 2020 RAC

 


Poate vi se dau niște alimente direct de la producător, le-oți fi comandat special pentru copii. Poate vă faceți curaj să redeschideți subiectul - căsătorie - si să vedeți dacă se poate anul acesta sau lăsați pe anul viitor, ca să vină și lume.

HOROSCOP 16 MAI 2020 LEU

 


O să veniți cu promisiuni de viață armonioasă în doi ca să puteți conviețui în cei mai buni termeni. O să vă-nțelegeți cu viitorii parteneri de afaceri care lucrează într-un stil diferit, și o să vă obișnuiți cu timpul, mai ales că rezultatele vor fi foarte bune.

HOROSCOP 16 MAI 2020 FECIOARA

 


Poate faceți niște modificări la bucătărie, montați ceva care v-ar ajuta la gătit, ca să fie mai mult și mai bun. Par să mai fie treburi serioase pe-acasă de făcut și dacă tot mai e o săptămână de stat acasă poate dați zor să terminați, sau să faceți căt mai multe lucruri.

HOROSCOP 16 MAI 2020 BALANTA

 


V-ați arvunit deja o plecare, poate e cineva la destinație care pregătește o totul și o să vă acomodați cu un alt stil de viață. Poate faceți puțină mișcare prin casă, pe lângă, găsiți voi o formula ca să vă și destindeți, dar să și puneți sângele în mișcare, și să-i antrenați și pe copii.

HOROSCOP 16 MAI 2020 SCORPION

 


Se poate să primiți ceva bun de mâncare - v-o fi făcut cineva comandă, sau e un cadou c-ați avut un succes. O să vă programați și întâlniri de afaceri după 15, dar și ca să aveți activități deconectante, care să vă stimuleze starea de bine.

HOROSCOP 16 MAI 2020 SAGETATOR

 


O să vă-ngrijiți de cineva care nu se poate deplasa, ori n-are suficienți bani să-și cumpere de mâncare. E cineva care vă face o surpriză, poate aflați o veste bună c-o să vină cineva, nu acum, ci deîndată ce se ridică restricțiile, și o să construiți o relație.

HOROSCOP 16 MAI 2020 CAPRICORN

 


Poate vă consultați cu partenerul de cuplu și cu părinții să vedeți cine se va ocupa de cei mici după 15 mai. Vă socotiți banii să vedeți dacă faceți comandă de lucruri pe care-o să le folosiți în gospodărie, pe-afară, ori îi țineți acolo, la păstrare să nu rămâneți fără economii.

HOROSCOP 16 MAI 2020 VARSATOR

 


O idee prinde viață și-o să puteți pune în practică să iasă un proiect de anvergura și care să vă umple contul anul viitor. O să visați la clipa în care-o să vă-ntâlniți cu cineva de care v-ați separat, din cine știe ce motiv și o să aibă de unde să vă fie mai bine în relație.

HOROSCOP 16 MAI 2020 PESTI

 


O să mai amenajați un loc de odihnă, de stat la cafea, în curte, pe terasă, ca să vă destindeți. Se poate să vă organizați altfel după 15, să locuiți altundeva, să vă-ngrijiți de copii, nepoți, s-aveți activități sportive poate, cu ei, sau de alt gen.

HOROSCOP 16 MAI 2020 BERBEC

 


Vă simțiți bine acasă, între ai voștri, știți și că mai e puțin și va puteti vedea cu prietenii cat de curând. Vă mai sfătuiți cu unul, cu altul, să vedeți ce-ar fi mai bine să lucrați, c-aveți mai multe oferte și sunteți un pic derutați - până mâine seara vă dați singuri răspunsul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
MASKED SINGER ROMANIA
Monstrulica și-a dezvăluit identitatea la Masked Singer România. Oana Zavoranu era sub mască

07:20
Alt Text!
Exclusiv PRO TV Plus
Primul român care a învins în UFC vrea următoarea victorie. Nicolae Negumereanu vrea să scrie istorie la Las Vegas

09:15
Alt Text!
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotude cu Andrei Aradits: "M-aș căsători cu Adi Nartea"

39:07
Alt Text!
Promo
PROMO Femeia Alege - Venirea concurentului MAX i-a dat Romaniței planurile peste cap

00:30
Alt Text!
Promo
PROMO SuperStar E timpul să fie legendari. E timpul pentru următoarea etapă. Recall SuperStar România

00:30
Alt Text!
Stirile PRO TV
Stirile PRO TV # 19.00 – 25 Octombrie 2021

45:39
Alt Text!
UFC
Nicolae Negumereanu vs. Ike Villanueva

10:19
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Radu Mihaiu, primarul sectorului 2, recunoaște că are centrală de apartament. De ce nu ajunge agentul termic în sector?

30:29
Alt Text!
Visuri la cheie
Cinci motive pentru care ai nevoie de o asigurare pentru locuință

01:16
Alt Text!