Horoscop 13 mai 2020, prezentat de Neti Sandu. Berbecii vor primi o sumă mare de bani

Ultima actualizare: 13-05-2020 09:10

Horoscop 13 mai 2020, prezentat de Neti Sandu. Recuperări azi. O să începem să primim ce am cerut, să ne achităm și noi de obligații și să fim la zi cu toate datoriile.

 

Vibrația zilei este 4 și o să avem grijă să nu le lipsească nimic alor noștri.

HOROSCOP 13 MAI 2020 TAUR


Se poate să vă fi amânat o plecare și acum vă interesați de un loc mai sigur, fără prea mare expunere, în care să vă duceți. Sunt promisiuni de bani și o să aveți cu ce să plătiți diverse lucruri. Poate puneți ceva deoparte pentru o eventuală ieșire, la un moment dat.

HOROSCOP 13 MAI 2020 GEMENI


Poate sunteți pe punctul de a schimba ceva la serviciu, poate faptul că o să vă duceți acolo sau că veți lucra în alt departament. Se poate să vă parvină abia acum niște produse pe care le-oți fi comandat mai demult și să încasați și sumele care trebuiau să intre acum vreo lună.

HOROSCOP 13 MAI 2020 RAC


Poate vă faceți timp și pentru o vizită la doctor, că or fi probleme mai vechi de care ați făcut abstracție, dar nu mai merge așa. O să puteți negocia într-o oarecare măsură cu șefii, ca să vă fie mai ușor cu programul, să mai aveți timp și pentru alte treburi, să aveți grijă de copii.

HOROSCOP 13 MAI 2020 LEU


O să aveți un succes, poate pentru că ați ieșit la rampă cu ceva nou care să se potrivească momentului. Se pare că o să vă caute cineva să vă dea de lucru și o să fie convenabil, că aveți energie și vă trebuie și bani și se conjugă frumos cele două aspecte.

HOROSCOP 13 MAI 2020 FECIOARĂ


Cineva dintr-o relație care părea încheiată vă caută și zice să mai încercați, că promite să se schimbe. Se poate să consultați un avocat, ca să vă susțină cauza într-un proces, să vă recăpătați bani, drepturi, bunuri sau să știți cum să vi le cereți singuri.

HOROSCOP 13 MAI 2020 BALANȚĂ


O să vă convingeți și voi de săptămâna viitoare încolo dacă partenerul de cuplu își va respecta angajamentele sau se face că plouă. O să puneți la punct o deplasare, ca să munciți. Poate are legătură și cu școala și o să încheiați o situație, vă interesați și pentru anul următor dacă veți rămâne tot acolo.

HOROSCOP 13 MAI 2020 SCORPION


Poate perioada asta de izolare, de stat acasă a fost decisivă pentru relația de cuplu și o să vreți să vă căsătoriți până la sfârșitul anului. Poate vă luați inima în dinți să-i cereți șefului mână liberă la lucru, că aveți o strategie proprie și vreți să bateți concurența.

HOROSCOP 13 MAI 2020 SĂGETĂTOR


Cineva care dispăruse din peisaj revine ca să luați încă o dată pulsul și să puneți umărul la relație. Se poate să pice o înțelegere cu cineva care vă promisese un ajutor, dar nu e totul pierdut, poate fi o amânare pentru mai târziu, din iunie încolo.

HOROSCOP 13 MAI 2020 CAPRICORN


O să aveți de plătit niște facturi, pot fi și niște neprevăzute care să vă scoată un pic din zona de confort financiar. Poate vă hotărâți în privința mașinii, s-o schimbați s-o duceți la reparat, să vă luați întâi carnet, dacă n-aveți și trebuie văzut cum se face școală.

HOROSCOP 13 MAI 2020 VĂRSĂTOR


E cineva căruia-i pasă de voi și o să vedeți dacă există potențial de relație sau e bine să vă vedeți de treaba voastră. Poate începeți alt proiect și nu vă lăsați până nu faceți un lucru de cea mai bună calitate, să luați și bani ca lumea, că o să aveți nevoie.

HOROSCOP 13 MAI 2020 PEȘTI


O să faceți niște achiziții pentru interior și poate mai amenajați și în curte sau în balcon, o masă, un șezlong. O să intrați în alt ritm de viață și e bine să țineți pasul cu ce se întâmplă, că apar schimbări și poate prindeți un job, un post mai bun, faceți niște achiziții.

HOROSCOP 13 MAI 2020 BERBEC


Poate prindeți un moment prielnic să le cereți șefilor niște bani, pot fi și din urmă și să vă noteze undeva, să vi-i dea măcar luna viitoare. Ați putea face rost de niște bani în plus și să vă organizați, în așa fel încât să aveți încă un as în mânecă, o colaborare care să vă ajute să aveți o rezervă de bani.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO