Horoscop lunar 23 octombrie - 22 noiembrie 2023 cu Neti Sandu. Soarele în Scorpion, ce urmează pentru zodii în luna următoare

×
Codul embed a fost copiat

Bun găsit la întâlnirea noastră lunară cu astrele. Neti Sandu și Andreea Marinescu prezintă horoscopul lunar 23 octombrie - 22 noiembrie 2023 și ne dezvăluie din secretele acestei luni guvernate de Scorpion.

Ne așteaptă o perioadă mai încordată așa, dar noi suntem la primire. Avem energie pentru că Marte e în Scorpion, în domiciliu, și noi o să extragem de acolo toată energia necesară. Avem și Soarele acolo și faptul că Marte este în domiciliu e un atu forte. După aceea, Venus va ajunge și ea în domiciliu, în Balanță, și atunci vor fi două planete foarte puternice și ne vom folosi când de una, când de alta. Mercur o să ajungă și el prin Săgetător, mai ciupim și de acolo o bună dispoziție, o exaltare, energie care să ne ajute să avem o bună dispoziție.

Tabloul general e așa: Sfârșitul de lună e mai complicat pentru că avem o eclipsă parțială de lună, adică avem Soarele în scorpion și în partea opusă avem Luna, în Taur, iarăși în domiciliu nocturn, în opoziție și eclipsă parțială. Și atunci sunt niște tensiuni, niște răscoliri. De multe ori ni se pare că se întâmplă ceva care vine dintr-o direcție, dar de fapt acolo sunt probabil niște acumulări de tensiuni care se pot descărca și tocmai aici trebuie văzut ce facem cu acea energie.

În continuare sunt tot așa niște opoziții și apropieri de planete, conjuncții, care tot așa vor crea niște efecte cu reverberații. Aș zice că ne-ar putea ajuta, dar pe de altă parte, e o energie care trebuie drenată, să avem grijă cu ea.

Horoscop lunar 23 octombrie - 22 noiembrie 2023 - Scorpion

Această energie poate fi folosită în interesul Scorpionului, pentru că, de exemplu, dacă are în gând un proiect, ăsta e un moment foarte bun de atac și după aceea trebuie să vadă ce alianțe, coaliții și tot felul de alte colaborări ar putea încropi ca să iasă acest proiect.

Pe de altă parte, Marte e corpul fizic, Soarele acolo, Mercur este și el și în opoziția asta cu eclipsă parțială. Ar putea să fie și o problemă de sănătate, dar nu trebuie să fie. Ideea e să fie atenți pe zona asta a sănătății, ar trebui să verifice, să facă un control înainte. Și dacă e vorba să fie ceva și e recomandat un tratament, să-l și urmeze, pentru că după aceea lucrurile se pot complica. Pentru că Marte dă febră, infecții și așa mai departe. Dar nu trebuie neapărat să se întâmple pentru că lucrurile astea se pot descărca. Dacă tu faci o activitate intensă, ea se descarcă și nu se mai întâmplă nimic rău după aceea.

Mercur în Casa banilor, poate să fie foarte bine. Încropește o colaborare, vin bani de undeva, deci se alege și cu ceva bani. E de bine.

Horoscop lunar 23 octombrie - 22 noiembrie 2023 - Săgetător

Va avea atu forte pe Mercur. Acesta intră de pe la jumătatea lui noiembrie acolo și e tocmai bine. E frumos și atunci avem o perioadă în care el se poate reinventa. Are o stare bună, are idei, inițiative, oameni tineri în jur și care pot fi de folos.

După aceea rămân planetele astea cu toată tensiunea, într-o casă a problemelor de sănătate. Deci acolo, mare atenție. E într-o diagonală și cu casa serviciului. Și atunci el trebuie să aibă grijă să își facă temele ca lumea la școală, la serviciu, acolo unde are treabă, și să aibă grijă și de membrii familiei. Să fie toată lumea sănătoasă. Asta e neapărat obligatoriu, pentru că sunt prea multe tensiuni și dacă el nu are grijă, poate ceilalți nu știu să se apere prea bine.

Mercur poate să fie un fir director și să ajute să se întâmple ceva bun, cu perspectivă și să se și distreze că Mercur e cel cu jocurile și cu distracția, cu comunicarea, cu deplasările.

Horoscop lunar 23 octombrie - 22 noiembrie 2023 - Capricorn

Axa asta Scorpion - Taur, care creează un interval favorabil Capricornului care practic îi conferă o stabilitate. Axa e formată din două laturi care îl poate susține și direcționa pe Capricorn în direcția în care are el nevoie. Ori să se dezvolte, ori să stabilizeze ceva, adică să definitiveze ceva, mai ales că ne apropiem de sfârșitul anului și orice proiect ar trebui îmbrăcat cu o fundă.

Asta ar putea fi foarte bine, să fie la un interval favorabil care să-l ajute pe Capricorn și să fie și o stabilitate cu prietenii, adică în zonele în care nu se descurcă prea bine, să primească un ajutor din partea prietenilor și, pe de altă parte, să fie un interes pentru copii și acolo să primească ajutor, să știe cum să se descurce în zona aia și să primească și satisfacții sufletești de acolo. Dar mai pot fi și niște colaborări, adică cineva să aibă nevoie de un sfat de la el, de o mână de ajutor

Horoscop lunar 23 octombrie - 22 noiembrie 2023 - Vărsător

La Vărsător avem o poziție mai încordată, așa, să zicem, dintr-un punct de vedere, că toată această acumulare din sfera Scorpionului pentru Vărsător e o presiune, adică la serviciu, șefii cer să fie înainte de termen, gata proiectul.

După aceea mai are ieșiri în oraș, socializări, tot felul de evenimente care sunt solicitante, mai ales când el ar mai avea și altceva de făcut. Se poate reface, să zicem, în weekend, dacă lucrurile merg cât de cât normal și mai primește ajutor acasă mai poate ieși puțin în weekend.

Pe de altă parte, ce e frumos și nou și care poate fi revigorant pentru Vărsători, e faptul că Venus e în domiciliu. Și atunci, pentru el, semnul ăsta de aer, cu semnul lui, creează o stare sufletească frumoasă, care lui să îi permită să călătorească, să găsească ceva frumos, să înceapă un proiect care să fie frumos pus în pagină.

Și după aceea, Mercur este în casa prietenilor și tot așa, o vorbă bună din partea cuiva, o recomandare și Vărsătorul poate să prindă aripi, se poate încărca cu energie, da, se echilibreze și să capete ambitus.

Horoscop lunar 23 octombrie - 22 noiembrie 2023 - Pești

La Pești avem un Scorpion încărcat de planete care se asortează cu zodia de apă a Peștilor. Și atunci tot ceea ce pentru altul poate să fie presant, poate pentru el e chiar foarte bun.

Un acumulator de unde să-și extragă el seva și să se descurce foarte bine la serviciu.

În general poate avea de gând să plece pe undeva și ăsta e momentul în care ori să găsească un bilet, ori să îi facă cineva cadou o invitație pe undeva, să zicem într-o stațiune de agrement sau într-o țară străină.

Să fie o recuperare morală, adică se poate întâmpla ceva bun, dar pe de altă parte sunt multe lucruri care nu ies prea bine, pentru că Saturn în continuare retrogradează pe acolo și va veni pe aceeași zonă. Există totuși punți de stabilitate pentru Pești și ei să știe să evite niște turbulențe. Asta e intuiția și mediumistica, asta a lor le spune cui să se adreseze, încotro să se ducă, ce anume să facă.

Horoscop lunar 23 octombrie - 22 noiembrie 2023 - Berbec

La Berbec avem un patron, Marte, care e în zodia Scorpionului în plin atac și apărare. Are tot ce trebuie acolo, dar asta înseamnă că, de exemplu, Berbecul ar putea să atace noi teritorii și obiective și lucrurile să meargă foarte bine. Totul e să nu o dea în bară după aia, că atacul o să fie foarte bun, dar nu știm ce se va întâmpla cu consecințele, acolo trebuie să-și apere bine spatele, pentru că sunt pericole. E această aliniere de Soare, Marte și Mercur și după aceea în opoziție avem Jupiter retrograd Uranus și Luna, care va face fenomenul ăsta de Lună plină cu eclipsă parțială de lună. Și atunci e tensiune multă și trebuie atenție la gestionarea banilor, la relațiile cu ceilalți, mai ales cu șefii.

De asemenea, dacă e imprudent la volan, apar consecințe, asta nu e bine. Și multe alte lucruri care țin de un surplus de energie care nu e bine drenat. Dar Berbecul, am zis, dărâmă întâi ușa și după aceea vede dacă era descuiată. Dar ce să facem? Trebuie să se descurce cu stilul său

Horoscop lunar 23 octombrie - 22 noiembrie 2023 - Taur

Avem de-a face cu o casă partenerială care e în plină acțiune, desfășurare și face festival. În Taur avem Luna, pe Jupiter retrograd și Uranus. Și atunci el trebuie să aibă grijă să păstreze intactă relația cu partenerul de cuplu, să nu irite, să nu-i întărâte pe șefi. În general, dacă are de semnat contracte că aici, dacă e Casa partenerială a business-ului și a proiectelor care pot să prindă contur, dacă nu face ce trebuie și dacă acceptă niște condiții de-ale partenerilor, atunci poate el nu are de câștigat.

El trebuie să-și joace bine cartea, pentru că toată acțiunea aici se petrece pe această diagonală. Scorpion și Taur. Instinctul îl ajută foarte bine pe Taur, mai ales că Jupiter, chiar dacă e retrograd, el i-a pregătit ceva bun Taurului.

Plus că Luna, tot așa, e patroana nocturnă a Taurului și îl iubește. Oricum Jupiter îl va ajuta, e atuul forte. Mercur este în Săgetător, pentru el și înseamnă totuși un surplus de câte ceva, niște bani, o stabilitate, o sclipire care îl poate ajuta pe Taur.

Și Venus în Balanță îi poate aduce un confort la serviciu.

Horoscop lunar 23 octombrie - 22 noiembrie 2023 - Gemeni

La Gemeni avem o promisiune de stabilitate. Promisiune, pentru că deocamdată Venus va fi în Fecioară și de abia după aceea va intra în Balanță de pe 8 noiembrie și la momentul ăla se creează noi oportunități pentru Gemeni să facă lucruri care îi plac, să inventeze, să se lase antrenat în diverse activități făcute chiar de alții, dar să fie spre folosul tuturor.

Cine nu are partener, poate să apară cineva pentru el, cine are deja partener poate să aibă o perioadă foarte bună și împreună să iasă mai des în oraș, să călătorească, să aibă activități în afara casei și care să-i antreneze eventual și pe copii, pentru că Mercur va intra în Săgetător în partea opusă Gemenilor și atunci lucrurile se împletesc foarte frumos.

Rămâne zona asta a sănătății cu niște tensiuni mari și care poate să fie și sfera serviciului. Dar el e flancat de cele două, Venus și Mercur și care îl direcționează așa încât să știe ce să facă, pentru că de obicei el își cam pierde energia în loc s-o conserve și atunci o să fie ușor direcționat, așa ca să știe ce anume să facă. Eu zic că e o perioadă bună, are de ce se agăța.

Horoscop lunar 23 octombrie - 22 noiembrie 2023 - Rac

Pentru Rac avem așa: Soarele din Scorpion e un garant de stabilitate pentru Rac, pentru că e tot zodie de apă. Și după aceea, zodia Taurului este la un interval pozitiv favorabil, pentru că Luna, patrona Racului, este în domiciliu nocturn – Taur - și atunci e o compatibilitate și o stabilitate. Intuițiile merg, flerul știe ce anume, unde să-l direcționeze, cu cine să vorbească, de ce să se apere, să nu intre în plin conflict, pentru că acolo vor fi niște tabere care se ceartă, poate o fi o luptă de putere, ceva nu știm exact. Pentru că fiecare va încasa și în funcție de ascendent toată această tensiune. Pentru Rac pot fi niște relații favorabile, acolo în zodia Taurului, dacă el va alege exact pe cine trebuie, că poate se oferă mai mulți, dar nu toată lumea e bine intenționată.

În cazul acestor tensiuni sunt tabere care își dispută puterea și Racul stă mai liniștit, însă așa, da, se apără, în defensive, și totuși va reuși să să obțină niște avantaje, poate pentru că va fi o paletă de activități extraprofesionale la care el se poate înscrie. E casa hobby-ului, dar cu multe tensiuni.

Horoscop lunar 23 octombrie - 22 noiembrie 2023 - Leu

La Leu avem o energie de foc în conflict cu praful de pușcă al lui Marte. Deci Marte din Scorpion este la un interval de cuadratură, adică cu război, cu Leul. Pentru că Leul e foarte pretențios, e dornic de putere și nu dorește să stea nimeni în cale. El e comandantul și nu mai e nimeni peste el. Dar Marte zice „ba pardon, armamentul îl am eu” Și atunci în Scorpion acolo, cu arme de astea mai puțin declarate, știi pe ascuns, așa un cuțit frumos înfit în spate și să nu știe de unde a venit. Asta este problema. Deci să fie atent cu cât își dorește el să fie șeful șefilor, pentru că de data asta Marte e mai iute.

Avem niște încercări, niște provocări cărora va trebui să le facă față Leul. Pot să fie, nu știu, faptul că își aduce o echipă de oameni care trebuie să zugrăvească acasă și ăia nu mai vin. Nu pot să descriu câte se pot întâmpla. Las să-și imagineze fiecare, dar poate că durează mai mult decât a promis cineva, poate că costă mai mult. Dar ei trebuie să-și dozeze furia, asta trebuie să facă Leul în perioada asta, pentru că o să fie sufocat de nervi.

Dar stai, asta e numai dintr-un unghi, privind, pentru că după aceea, dacă ne uităm la ce se întâmplă în Balanță, Venus edulcorează toată atmosfera, o să fie frumosul, să fie câte cineva care să zică lasă, n-are nimic…

La interval pozitiv este Mercur în Săgetător, deci este foarte bun pentru nevoia de mișcare și de interacțiune cu oameni, de socializare. Leul poate călătorii, poate să se ducă la meciuri, poate să înceapă ceva, poate să fie mai des invitat pe la evenimente și asta o să-i prindă bine. Mai uită de toate celelalte de pe acasă.

Horoscop lunar 23 octombrie - 22 noiembrie 2023 - Fecioară

Fecioara are o Casă a relațiilor cu colegii, cu vecinii, cu rude apropiate, cu grupul, cu colectivitate. Ce vrea ea să facă în colectivitate? Acolo e măcel! Trebuie să fie așa? Da, dar nu neapărat. Adică lucrurile merg bine, pentru că ei se pot aduna și scopul e precis, ei știu fiecare ce au de făcut. Se poate complica totul doar spre sfârșitul lunii, când sunt câteva zile de oarecare deranj, dar lucrurile ar trebui să meargă, pentru că Fecioara nu lasă lucrurile așa și nu se destabilizează dacă cineva îi spune ceva, ba dimpotrivă, se mobilizează mai tare. Deci o să fie bine.

Va face niște schimbări pe acasă, dar așa, încetul cu încetul, fără să se dea peste cap și fără să cheltuiască prea mult, că Mercur e cu bani mai puțini și Fecioara e econoamă. Și faptul că în Balanță acolo e Venus în domiciliu, arată că va primi bani de undeva, din surse suplimentare. Deci n-ar trebui să îi lipsească banii.

În rest, să fie atenți la relația cu grupul, colectivitatea acolo, să aibă grijă să îi ducă pe copiii la cursuri, la grădiniță și în general, unde trebuie.

Horoscop lunar 23 octombrie - 22 noiembrie 2023 - Balanța

La Balanță avem o promisiune de Venus în Balanță, care înseamnă foarte mult. Ea ar trebui să fructifice tot ce a primit. În primul rând l-a avut pe Marte acolo și care a urgentat niște lucruri pe care poate că Balanța nu le-ar fi făcut, iar acum cu Marte e în Casa banilor, ar putea să facă o investiție și să profite toată lumea, dar trebuie multă precauție acolo, pentru că planetele din casa banilor fac opoziție cu alte planete din Casa averii, cum ar veni, și niște lucruri se pot pierde foarte ușor dacă nu o să fie atentă Balanța.

Venus îi poate fi un far călăuzitor și să aibă o încredere, o stabilitate. Și să mai fie cineva care să îi ofere un sfat financiar, să zicem. Dar pe de altă parte, s-ar putea să fie și o listă de cheltuieli neonorate, niște restanțe, apar facturi care n-au fost plătite la timp, o rată amânată, ceva de genul ăsta și atunci o să fie foarte mult deranj în Casa asta a banilor, în sensul că unii intră, dar cel cei mai mulți ies. Aici trebuie avut grijă!. Să le ia în ordine, să prioritizeze plata asta, a unor rate sau facturi.

Pe de altă parte, Mercur e în Săgetător e foarte bun pentru Balanță și o să poată să mai iasă măcar în weekend-uri, să se plimbe, să se vadă cu prietenii. Și atunci lucrurile astea care par uriașe se vor diminua, se descurcă. 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Ce lovitură! Dublu câștigător de UEFA Champions League, aproape să antreneze în România
NEWS ALERT Ce lovitură! Dublu câștigător de UEFA Champions League, aproape să antreneze în România
Citește și...
Horoscop 1 decembrie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care se îndrăgostește de 1 Decembrie
Horoscop 1 decembrie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care se îndrăgostește de 1 Decembrie

Horoscop 1 decembrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi de bucurie. O să ne facem program de vizite, plimbări, pregătim și bunătăți, îi chemăm pe cei dragi pe la noi, ca să sărbătorim.

Horoscop 30 noiembrie 2023. Ce aduc astrele zodiilor de Sfântul Andrei
Horoscop 30 noiembrie 2023. Ce aduc astrele zodiilor de Sfântul Andrei

Horoscop 30 noiembrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi splendidă. E sărbătoare, şi avem şi alte motive personale să fim fericiţi şi să ne bucurăm de prezenţa celor dragi, aşa că să nu ezităm s-o facem.

Horoscop 29 noiembrie 2023, cu Neti Sandu. Zodiile care primesc vești bune
Horoscop 29 noiembrie 2023, cu Neti Sandu. Zodiile care primesc vești bune

Horoscop 29 noiembrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu rezolvări. Se precipită nişte lucruri, evenimente şi o să ne urmărim îndeaproape interesul ca să obţinem maximum din ce ne-am propus.

Recomandări
Iohannis: Este responsabilitatea noastră să protejăm viitorul naţiunii şi să rămânem vigilenţi în faţa curentelor extremiste
Iohannis: Este responsabilitatea noastră să protejăm viitorul naţiunii şi să rămânem vigilenţi în faţa curentelor extremiste

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri la recepţia oferită la Palatul Cotroceni cu prilejul Zilei Naţionale a României, că ţara noastră este un stat sigur, iar cetăţenii nu au motive să se teamă.

Mesajul pe care i l-a transmis Nehammer lui Ciolacu. Ce șanse are România de a adera la Schengen
Mesajul pe care i l-a transmis Nehammer lui Ciolacu. Ce șanse are România de a adera la Schengen

Cancelarul austriac Karl Nehammer i-a trimis o scrisoare premierului român Marcel Ciolacu de ziua sa, în care i-a urat „la mulți ani!”.

The Economist: Putin pare să câștige războiul din Ucraina, momentan. Care este atuul liderului de la Kremlin
The Economist: Putin pare să câștige războiul din Ucraina, momentan. Care este atuul liderului de la Kremlin

Pentru prima dată de când armata rusă a invadat Ucraina la ordinul lui Vladimir Putin, la 24 februarie 2022, semnele arată că liderul de la Kremlin ar putea câștiga războiul. Cel mai mare atu al său este lipsa de viziune strategică a Europei.