Horoscop cu Neti Sandu, 19 mai 2022. Pentru Raci vine momentul de afirmare

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop cu Neti Sandu, 19 mai 2022. O să ne revizuim priorităţile şi atitudinea şi atunci anumite lucruri vor căpăta alt sens.

Vibraţia zilei este 1 şi să-ncepem ceva este impulsul, dar nu înainte de a lichida restantele.

Vedeți AICI horoscopul de miercuri, 18 mai.

HOROSCOP 19 MAI 2022 TAUR

Poate vă gândiţi la un parteneriat de afaceri şi alegeţi cu grijă combinaţia, ca să mergeţi la sigur, să aveți succes. O să puteţi recupera nişte bani şi să vă plătiţi dările că s-au cam adunat şi vreţi să fiţi cu cheltuielile la zi, să puneţi şi ceva bani deoparte.

HOROSCOP 19 MAI 2022 GEMENI

Sunteţi pe punctul de a vă lansa într-o nouă aventură profesională şi o să vă descurcaţi cu toate procedurile. O să tot primiţi atenţionări c-aţi uitat să faceţi nişte lucruri, sau că nu le-aţi făcut la lumea şi o să îndreptaţi nişte situaţii ca să fie totul ca la carte.

Citește și
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

HOROSCOP 19 MAI 2022 RAC

Apare cineva care vă scoate la o cafea şi poate vrea să vă invite şi în week-end undeva, la plimbare. Vine momentul vostru de afirmare, vă faceţi curaj să atacaţi o redută îndrăzneaţă şi succesul n-o să întârzie - se poate să vină şi de la sine.

HOROSCOP 19 MAI 2022 LEU

Se poate să vă simţiţi atraşi de nişte studii, lecturi, poate scrieţi despre un subiect care vă pasionează. Poate veţi reuşi să faceţi o rezervare să plecaţi măcar într-un miniconcediu, dacă nu pentru o vacanţă în toată regulă, ca să vă refaceţi forţele, să vă revigoraţi.

HOROSCOP 19 MAI 2022 FECIOARĂ

Poate aveţi de dat un examen, o verificare de rutină, şi o să-ncheiati nişte situaţii ca să-ncepeti lucruri noi de luna viitoare. E posibil să apelaţi la un împrumut bancar şi să vă ocupaţi de casă - reparaţii, mobilat, ori poate construiţi ceva pe lângă, şi costă.

HOROSCOP 19 MAI 2022 BALANŢA

Poate o să cheltuiţi nişte bani ca să schimbaţi nişte lucruri prin casă, ori ca să vă luaţi altă maşină. Întrevedere cu cineva care va propune un job, o colaborare interesantă şi care poate însemna o provocare pentru voi, să intraţi într-o altă clasă valorică.

HOROSCOP 19 MAI 2022 SCORPION

Poate mai avansaţi cu actele pentru un proces, aduceţi dovezi palpabile să aveţi câştig de cauză. O să reluaţi o negociere, poate e în perspectivă o colaborare şi vedeţi cum va-ntelegeți, că sunt mari şanse să iasă de data asta.

HOROSCOP 19 MAI 2022 SĂGETĂTOR

Poate fi o perioadă mai agitată la serviciu, dar vin şi câştigurile, chiar dacă ceva mai târziu, nu instantaneu. Poate abia acum aflaţi ce s-a-ntâmplat în cazul unei relaţii care-a scăpat de sub control, dar nu s-a pierdut definitiv pentru că s-au explicat toate incertitudinile.

HOROSCOP 19 MAI 2022 CAPRICORN

Se poate să vă confruntaţi cu nişte probleme de sănătate în familie, dacă nu cumva pe voi va-ncearcă vreun disconfort şi trebuie văzut ce e. Se poate să luaţi nişte bani, dar să apară şi vreo înştiinţare de la bancă, sau din altă parte ca mai aveţi câte ceva de plătit, nişte restante.

HOROSCOP 19 MAI 2022 VĂRSĂTOR

Poate vă luaţi cazare pentru o noapte măcar într-o staţiune turistică să respiraţi aer curat, să va-ncărcați bateriile. Poate-o să reluaţi o preocupare de timp liber şi să vă prindă bine să rupeţi ritmul stresant de la serviciu, să vă oferiţi un respiro, să vă deconectaţi.

HOROSCOP 19 MAI 2022 PEŞTI

O să va-nscrieți la nişte cursuri, poate daţi zor să-ncheiați nişte module ca să atingeţi următorul nivel - păreţi într-o competiţie cu voi înşivă. Se poate să bateţi palma pentru un contract care să v-aducă un confort financiar şi să ia amploare din toamnă, proiectul respectiv, să fie un salt calitativ.

HOROSCOP 19 MAI 2022 BERBEC

Se poate să ajungeţi acolo unde v-aţi propus la-nceputul anului, poate mai sunt valabile nişte bilete de cazare, chiar şi de anul trecut. Sunteţi într-o poziţie privilegiată, vă puneţi dorinţe şi ele se-mplinesc, puneţi gândul pe ceva şi o să vedeţi rezultatul - marele benefic, jupiter va face cadouri.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Horoscop 19 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care va primi vestea pe care o aștepta de multă vreme
Horoscop 19 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care va primi vestea pe care o aștepta de multă vreme

Horoscop 19 aprilie 2024, realizat de Neti Sandu pentru Știrile ProTV. Ne așteptăm la surprize plăcute și o să ne străduim să le facem și noi pe plac celor pe care-i iubim, că avem nevoie de emoții pozitive.  

Horoscop 18 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Se anunță câștiguri pentru mai multe zodii
Horoscop 18 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Se anunță câștiguri pentru mai multe zodii

Horoscop 18 aprilie 2024, realizat de Neti Sandu pentru Știrile ProTV. Plutește în aer un entuziasm care o să fie energie pură ca să facem treabă ca lumea, să ne atingem obiectivele.  

Horoscop 17 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care primește o ofertă de muncă pe salariu mare
Horoscop 17 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care primește o ofertă de muncă pe salariu mare

Horoscop 17 aprilie 2024, realizat de Neti Sandu pentru Știrile ProTV. Avem energie, chef și de treabă și de distracție și o să ne dozăm timpul să ne ajungă pentru toate cele.  

Recomandări
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News joi seară, citând un înalt oficial american, transmite vineri AFP.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc
România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc

"Masa caldă" în școli este în peste 60% din cazuri un sendviș sau un pachet cu hrană rece. Programul național funcționează doar într-o treime dintre școlile alese de Ministerul Educației, care dă vina pe incompetența autorităților locale.