Horoscop 8 martie 2018. Noi colaborări în carieră pentru aceste zodii

Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Joi 08 Martie 2018 08:42
Categorie: Horoscop

O s-avem o stare bună, un moral ridicat, o să dăm cu toţii dovada de generozitate, putem face gesturi mici, dar din suflet şi o să-i luăm prin surprindere pe cei dragi cu o floare, o invitaţie la masă, la plimbare.

Vibraţia zilei este 8 şi o să găsim un mărunţiş ca să luăm mici atenţii celor dragi.

PEŞTI: E cineva interesat de o colaborare cu voi şi o să aveţi la ce va gândi până săptămâna viitoare, să ştiţi dacă vă daţi acordul, sau nu. Se poate să primiţi o atenţie specială, bani, cadouri, veşti bune, o să vă-ntâlniţi cu oameni care contează pentru voi şi o să fie un câştig sufletesc.

BERBEC: Vi se pot întâmpla acele lucruri la care aţi visat de multă vreme şi o să gestionaţi frumos fiecare situaţie, să vă faceţi un alt rost. Apar noutăţi incitante, poate e o nouă dragoste la orizont pentru cei în căutarea fericirii şi o să bată un vânt al schimbării pe mai multe planuri.

TAUR: Relaţia de cuplu promite să fie mai armonioasă şi dacă n-aveţi pe nimeni, o să-ntâlniţi pe cineva, e an bun pentru parteneriat. Puteţi semna un contract care să vă asigure un venit constant, să vă fie mai uşor cu ratele şi cu facturile, să faceţi şi altceva cu banii, să vă duceţi în concediu cu ai voştri.

GEMENI: O să aveţi prilejul să ieşiţi la socializare, să vă faceţi şi alţi prieteni, şi chiar relaţii profesionale, poate nimeriţi nişte sponsori. Vi se dă ceva nou de lucru, se poate să fie şi o colaborare, care-o să vă consume timpul liber, dar n-o să ziceţi nu, pentru c-aveţi nevoie de bani să plecaţi în weekend-uri pe undeva.

RAC: O problemă de sănătate se poate rezolva şi să daţi randament şi mai bun la slujbă, să vă puteţi ocupa şi de casă şi de ai voştri. Se poate să luaţi o decizie referitoare la sfera profesională şi să puneţi în balanţă toate avantajele şi dezavantajele să vedeţi dacă aveţi curaj să vă duceţi la alt serviciu.

LEU: Cineva căruia i-oți fi dus dorul are ceva să vă comunice, poate s-a decis să împartă bune şi rele cu voi, să locuiţi împreună. Sunteţi mai creativi, poate începeţi un proiect care să vă pună într-o altă lumină să urmeze o promovare cât de curând, c-a sosit şi timpul vostru, să vă reinventaţi.

FECIOARĂ: Poate se anunţă cineva în vizită peste weekend, dacă nu aţi aranjat, deja, o plecare în excursie, la un team building. Poate faceţi nişte modificări în locuinţă, mai construiţi, ceva, reutilați interiorul, o să scoateţi din banii strânşi să vă puneţi casa la punct, să fie alt confort.

BALANŢĂ: O să vă fie uşor să colaboraţi cu anturajul colegial, să puneţi pe roate o activitate din care să aveţi cu toţii de câştigat. O să vă deplasaţi cu uşurinţă ca să le daţi de capăt atât problemelor de serviciu, cât şi celor personale, să lichidaţi toate restanțele, să vă apucaţi de lucruri noi.

SCORPION: Poate vă faceţi curaj să le cereţi datornicilor banii pe care i-aţi împrumutat atunci când au avut cea mai mare nevoie de ei şi nimeni nu-i ajutase. Se pare c-or să se adune banii în cont, poate vi se măreşte salariul său vin ceva bani din urmă, c-aţi lucrat peste program, pot fi nişte beneficii.

SĂGETĂTOR: Poate fi o seară specială pentru voi şi fiinţa iubită, şi o să fie magic, se pot întâmpla minuni şi să luaţi decizii foarte importante. O să vă bucuraţi de nişte veşti, poate primiţi un accept, o fi rampă de lansare pentru voi, să mai faceţi un pas în carieră, sau chiar mai mulţi.

CAPRICORN: O s-aveţi rezultate bune la şcoală, la preocupările de tip intelectual şi o să treceţi la nivelul superior de studiu. Poate vă interesaţi de un credit ca să vă luaţi casă, ori poate e cazul să vă schimbaţi maşina, c-aţi dat prea mulţi bani la servis pentru reparaţii, în ultima vreme.

VĂRSĂTOR: O să ieşiţi mai des pe la mondenităţi, luaţi pulsul societăţii, vedeţi care sunt tendinţele actuale şi o să faceţi un salt calitativ - profesional. Se pare c-o să vă implicaţi în diferite proiecte care să v-aducă un plus de vizibilitate, să atrageţi oameni, fonduri care să vă susţină munca respectivă.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplica?ia ?tirile ProTV pentru telefoane Android ?i iPhone!

Horoscop 7 martie 2018. Câștiguri materiale considerabile pentru aceste zodii
Horoscop 7 martie 2018. Câștiguri materiale considerabile pentru aceste zodii
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop
Horoscop 13 decembrie 2018. Un răspuns favorabil pe plan profesional pentru această zodie
Horoscop 12 decembrie 2018. Primă de Crăciun extrem de consistentă pentru nativii acestei zodii
Horoscop 11 decembrie 2018. Oportunități mari în afaceri pentru nativii acestei zodii
Horoscop 10 decembrie 2018. Zodia care își face azi ordine în viața sentimentală
Horoscop 9 decembrie 2018. Zodia care va primi un premiu important în această zi
Horoscop 8 decembrie 2018. Planuri de vacanță în străinătate pentru nativii acestei zodii
horoscop
Horoscop 7 decembrie 2018. Zodia care are parte de o reducere substanţială
Horoscop 6 decembrie 2018. Zodia care-și va recupera o sumă de bani importantă
Horoscop 5 decembrie 2018. Zodia care primește o sumă neașteptată de bani
Horoscop 4 decembrie 2018. Zodia care primește o sumă neașteptată de bani
Horoscop 3 decembrie 2018. Zodia care poate obţine o sumă frumoasă de bani
Horoscop 2 decembrie 2018. Zodia a cărei viață se va schimba într-o clipă