Horoscop 8 ianuarie 2019. Zodia care azi lămurește toate problemele din dragoste

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 8 ianuarie 2019, prezentat de Neti Sandu. O zi a rezolvărilor. Vibraţia zilei este 8 şi o să ne păzim banii de noi înşine, să facem o economie.

(CAPRICORN)
Poate prindeţi un moment de slăbiciune al şefului şi-i cereţi o mărire de salariu, nişte bonuri valorice, o recompensă. Se încearcă cooptarea voastră în diverse proiecte, dar voi o să fiţi selectivi c-o să aveţi nevoie de o platformă serioasă şi de nişte parteneri de afaceri cu prestanţă.

(VĂRSĂTOR)
Se poate să fie zi de intrat bani în cont şi o să daţi iama prin magazine să refaceţi proviziile din cămară şi ce vă mai trebuie. Apar noutăţi, poate vine cineva cu un cadou, cu o invitaţie la sfârşit de săptămână într-o staţiune recreativă şi o să fie incitant.

(PEŞTI)
O să primiţi ok-ul să daţi drumul unui proiect care să v-aducă bani şi vizibilitate, în foarte scurt timp. O să atrageţi mai multă lume în jurul vostru şi poate vă combinaţi şi la treabă şi la distracţie, să aveţi mai mult spor şi satisfacţii.

(BERBEC)
Poate se iveşte ocazia să faceţi nişte achiziţii ieftine pentru casă şi o să merite să intraţi în banii de economii, sau luaţi în rate. Se poate să vi se dea ceva nou de făcut şi să fie mai greu, decât de obicei şi să se-ntinda pe o perioadă lungă de timp, dar o să vă descurcaţi fără probleme.

Citește și
horoscop
Horoscop 6 ianuarie 2019. Zodia care are șanse mari să primească o cerere în căsătorie
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

(TAUR)
Sunteţi aşteptaţi în altă parte a ţării sau a lumii şi o să vă gândiţi cum să vă-mpărțiți să vă şi duceţi, să ajungeţi şi înapoi. Vin de undeva nişte bani, se poate şi de pe urma unui partaj, sau vreo succesiune care vă dă dreptul să primiţi o parte dintr-o moştenire, după un proces care-a durat mult.

(GEMENI)
O problemă de sănătate se poate rezolva dacă vă faceţi o programare, un set de analize. O s-aveţi de reglat nişte probleme cu bancă şi să fiţi cu ratele la zi, să n-aveţi restanțe şi să nu trebuiască să cereţi un salariu, două în avans.

(RAC)
O să treceţi cu bine de un interviu c-aveţi undă verde în perioada asta şi o să bateţi concurenţa. O să interacţionaţi cu nişte oameni care vă caută un job, sau o casă pe care s-o cumpăraţi, ori să vă mutaţi cu chirie - c-aveţi gânduri mari - să vă căsătoriţi poate.

(LEU)
V-au rămas nişte lucruri de remediat la serviciu, poate e şi o problemă medicală care vă sâcâie şi o să le daţi de capăt. E cineva care vrea să formaţi un cuplu şi dacă n-aveţi niciun angajament o să fiţi şi voi interesaţi de această persoană şi-o să puneţi mult suflet în relaţie.

(FECIOARĂ)
E o persoană insistentă care vrea să vă recucerească sau să vă convingă acum printr-un gest, un discurs că e tot ce vă lipseşte. Se poate să luaţi o decizie referitoare la şcoală, grădiniţa copiilor, poate-i trimiteţi pe copii să practice un sport şi trebuie să vă descurcaţi cu timpul şi cu banii.

(BALANŢA)
O să vă înţelegeţi mult mai bine cu rudele apropiate, poate o să vă vedeţi mai des, ieşiţi în timpul liber, sâmbătă duminică. Poate mai aruncaţi din lucrurile care va ocupa locul de pomană acasă şi luaţi altele noi, dacă aveţi bani, dacă nu măcar câştigaţi spaţiu, faceţi loc să vă mişcaţi.

(SCORPION)
Cineva care n-a apucat să vă facă o vizită de sărbători vine cu un cadou, care chiar dacă e întârziat e binevenit. Vă pregătiţi de un examen, poate-ncepeți sesiunea, sau faceţi o specializare care v-ar ridica nivelul salarial, v-ar acorda o altă funcţie, va fi o ascensiune socială.

(SĂGETĂTOR)
Poate reglaţi conturile la bancă, lichidaţi un credit, alegeţi o altă variantă care să v-ajute să mai şi respiraţi financiar vorbind. O să aflaţi cine vă iubeşte, cine vă doreşte, cine vă ia pe sus că are mai mult curaj decât ceilalţi şi dintre foşti cine vă vrea înapoi.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Horoscop 7 ianuarie 2019. Cine primește azi o ofertă de job plătit generos
Horoscop 7 ianuarie 2019. Cine primește azi o ofertă de job plătit generos

Horoscop 7 ianuarie 2019, prezentat de Neti Sandu. Se-ncheie sărbătorile de iarnă şi trecem şi noi, serios, la treabă, să lucrăm de zor, la ce ne-am propus, c-avem toate şansele să ne împlinim cel mai îndrăzneţ vis.

Horoscop 6 ianuarie 2019. Zodia care are șanse mari să primească o cerere în căsătorie
Horoscop 6 ianuarie 2019. Zodia care are șanse mari să primească o cerere în căsătorie

Horoscop 6 ianuarie 2019, prezentat de Neti Sandu. Lună nouă azi. O să punem punctul pe ”i” într-o situaţie sentimentală, ca să recuperăm o relaţie de cuplu, o căsnicie, ceva la care nu putem renunţa, că ne doare sufletul.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.