Horoscop 7 martie 2019. Cine este curtat de o nouă persoană și ar putea începe o relație

Dată publicare: 07-03-2019 07:56
Dată actualizare: 07-03-2019 09:37


Horoscop 7 martie 2019, prezentat de Neti Sandu. O zi cu rezolvări. Putem visa şi să se şi împlinească ce ne-am dorit, şi să-i facem şi noi fericiţi pe cei din jurul nostru c-avem resurse nebănuite.

Vibraţia zilei este 7 şi o să intuim ce-şi doreşte fiecare de la noi.

(PEŞTI)
Cineva care vă place se poate să simtă aceeaşi atracţie pentru voi şi să formaţi un cuplu. Se poate s-aveţi vreo revelaţie şi să aflaţi ce-ar fi cel mai bine pentru voi, să rămâneţi într-o relaţie, să lucraţi la acelaşi serviciu, sau să-ncercaţi altceva.

(BERBEC)
Se poate să vă faceţi program de ieşit pe undeva în weekend, sunaţi la un hotel, o cabană şi rezervaţi o noapte, două. O să-i daţi de capăt unei probleme de sănătate şi o să reveniţi în forţă, să faceţi treaba şi să aveţi chef de distracţie.

(TAUR)
Vă pregătiţi şi voi de plecare, poate la invitaţia cuiva, măcar pentru o zi, dacă aveţi treburi de familie pe-acasă. O să primiţi oferte de lucru, şi o să vă sporiţi veniturile dacă o să vă angajaţi să munciţi pe brânci - măcar o perioadă după care mai renunţaţi la câte una, la colaborări.

(GEMENI)
O veste bună de la cineva care, nu v-a uitat şi vrea să fiţi în continuare într-o relaţie de cuplu şi care poate duce la căsătorie. Se poate să v-alegeţi cu vreo recompensă şi să mai urcaţi încă o treaptă la serviciu, în carieră, să vă bucuraţi de recunoaştere publică.

(RAC)
Poate vi se va semna un act care să vă deschidă noi perspective fie în plan profesional, fie personal. V-aşteaptă cineva care şi-a pus mari speranţe în voi, s-ajungeţi în alt colţ de ţară, sau de lume şi o să faceţi cumva să vă-ntâlniţi şi poate rămâneţi împreună.

(LEU)
Vin de undeva nişte bani, poate şi pentru că lucraţi în paralel la ceva care să asigure banii în cont. Se va regla din mers relaţia cu partenerul de cuplu, iar dacă nu aveţi pe nimeni acum este momentul să vă pice cu tronc cineva şi să vă îndrăgostiţi, să vă hrăniţi cu endorfine.

(FECIOARĂ)
Se poate să simţiţi că nu puteţi trăi fără cineva anume şi-i daţi de veste cumva, să nu treacă şansa pe lângă voi. Vă abordează un posibil partener de afaceri, poate daţi de un sponsor, vă reprofilaţi poate, şi-ncercați lucruri noi, dar la care visaţi de multă vreme.

(BALANŢA)
Relaţia sentimentală se reactivează, poate persoana de care v-aţi separat revine şi o să trăiţi fericiţi în continuare. Poate vi se măreşte salariul, sau vi se dau nişte bani din urmă - pare să fie o reglare de conturi, ca să nu vi se pară c-aţi muncit degeaba.

(SCORPION)
O s-apară cineva de care vă puteţi îndrăgosti lulea şi să faceţi casă bună împreună, dacă vă doriţi acest lucru. E bine să vă feriţi de şefi în perioada asta ca să nu-i stârniţi că s-ar putea să le şi sara tzandara din orice, dar îi puteţi face, totuşi, cooperanţi.

(SĂGETĂTOR)
Proiecte noi la orizont, la serviciu şi o să vă mobilizaţi serios, pentru că o să vă placă destul de mult cel puţin unul, dacă nu vreo 2. Poate vă convinge cineva să vă luaţi casă, ori să vă mutaţi cu altcineva, să începeţi un alt stil de viaţă, şi să fie cu totul neaşteptat.


VIDEO PROTVPLUS.RO