Horoscop 7 iulie 2018. Zodia care are șanse uriașe să-și întâlnească azi jumătatea

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 7 iulie 2018, prezentat de Neti Sandu. O s-avem curaj să facem lucruri la care nu ne încumetam de teamă unui eşec, al unui refuz, iar dacă avem o stare interioară bună, de echilibru, o să reuşim ce ne-am propus.

 

Vibraţia zilei este 7 şi intuiţia ne spune ce s-alegem ca să nu dăm greș.

RAC
Se poate să vă-ntâlniţi perecehea de suflet, dacă n-aveţi pe nimeni şi să va-mpliniti şi visul de a fi cei mai importanţi şi voi pe lângă ei. Se poate să vă duceţi în vizită, la petreceri, o fi vreo ceremonie şi-o să revedeţi oameni dragi c-aveţi nevoie să vă regrupaţi şi voi, c-aţi cam lipsit de la mondenităţi.

LEU
E posibil să deveniţi şi mai vizibili în societate poate pentru că aţi repurtat un succes şi daca-ați prins gustul o s-o ţineţi tot în stilul ăsta de învingători. Or să vă invite nişte prieteni la o zi de naştere sau la un botez, un miniparty, copiii pot fi cei mai importanţi şi voi pe lângă ei.

Citește și
Horoscop
Horoscop 5 iulie 2018. Zodia care va primi o mărire de salariu
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

FECIOARĂ
Se poate să primiţi un cadou, să vă scoată cineva la plimbare, să revedeţi, după cine ştie câtă vreme marea. O să cheltuiţi o sumă de bani pe lucruri care vă fac plăcere şi de care au nevoie şi ai voştri, ca să aveţi cu toţii o stare de bună dispoziţie, un confort sporit.

BALANŢA
O să le faceţi cinste prietenilor, îi scoateţi la masă, la plimbare în parc, la mare, la munte - în funcţie e posibilităţi. Se poate să găsiţi un bilet mai ieftin la un hotel, o pensiune şi să vă duceţi în doi, să vă relaxaţi, să pornti cu forţe proaspete într-o nouă aventură profesională.

SCORPION
E posibil să vă facă o persoană o surpriză de proporţii şi să vă ia bilete la un concert sau ca să plecaţi într-un city break. Poate vă pregătiţi de o ceremonie , vă compuneţi o ţinută de mare clasă, va-mbunatatiti look-ul şi vă gândiţi şi la propria relaţie sentimentală s-o duceţi până la starea civilă, să vă căsătoriţi.

SĂGETĂTOR
Se pare c-o să vă mobilizaţi să-i adunaţi pe prieteni într-un grup cu care să luaţi parte la diverse evenimente de interes comun. Se obseva un anturaj pe gustul vostru şi o să vă deplasaţi spre munte, mare, şi-n altă ţară, după cum obişnuiţi, şi-o să luaţi pulsul altor zone geografice.

CAPRICORN
O să vă prindă bine o ieşire în lume c-o să daţi de nişte oameni de afaceri care să vină cu o idee de colaborare. Or să vă ia pe sus nişte rude care dau o masă festivă pentru o reușită la şcoală, la examene, sau pentru că s-au angajat undeva, că s-au logodit şi o să fie frumos, cu bucurie.

VĂRSĂTOR
Aţi putea petrece vreo două zile departe de casă împreună cu omul drag şi să uitaţi de griji, să vă puneţi şi ordine în gânduri. Se poate să re-compuneti la repezeală grupul cu care ieşiţi pe la evenimente, în excursii şi o să aveţi prilejul să-ntâlniţi pe cineva cu care să vă refaceţi viaţă sentimentală.

PEŞTI
O să umblati la fondul de rezervă ca să puteţi ieşi fie în doi, fie cu grupul de amici pe undeva la plimbare, la distracţie. Poate o să scăpaţi de o greutate de pe suflet dacă o să vorbiţi deschis cu fiinţa pe care o iubiţi şi pe care o vreţi pentru totdeauna în viaţa voastră.

BERBEC
Se poate să vă invite naşii, finii, cineva apropiat la masă şi dacă vă duceţi pentru că oamenii sunt pe sufletul vostru.

TAUR
Se pote să apară cineva care să vă schimbe viaţa şi să faceţi nişte lucruri de care nu vă credeaţi în stare.

GEMENI
E momentul marilor intâlniri și e bine să ieşiţi pe la mondenități, să nu treacă vreo şansă pe lângă voi.

 

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
Horoscop 6 iulie 2018. Zodia care va avea o surpriză plăcută pe plan financiar
Horoscop 6 iulie 2018. Zodia care va avea o surpriză plăcută pe plan financiar

Se pare că o să ne bucurăm de o reuşită şi-o să punem la cale diverse alte proiecte care să ne-aducă satisfacţii pe mai multe planuri!

Horoscop 5 iulie 2018. Zodia care va primi o mărire de salariu
Horoscop 5 iulie 2018. Zodia care va primi o mărire de salariu

HOROSCOP 5 IULIE 2018. Lucrurile, veştile pe care le-aşteptam întârzie, iar cele care nici nu ne trec prin minte apar de niciunde şi să te ţii! c-or să ne dea de furcă.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.