Horoscop 7 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele primesc azi o sumă mare de bani

×
Codul embed a fost copiat

O să urgentăm nişte demersuri ca să nu mai batem pasul pe loc, să ne atingem odată obiectivele. Vibraţia zilei este 7 şi o să alegem calea fără compromisuri ca să avem succes.

Să vedem acum ce se întâmplă în fiecare zodie

Horoscop 7 august 2019 LEU

Poate o să faceţi un sacrificiu financiar ca să vă puneţi casa la punct, să faceţi lucrurile ca lumea, după care să staţi liniştiţi. Program încărcat şi o să vă reuşească toate manevrele, o să vă bucuraţi de suport din partea unor oameni care vă apreciază şi vă fac viaţa mai uşoară.

Horoscop 7 august 2019 FECIOARĂ

O să-şi facă efectul un tratament pe care-l începeţi în perioada asta, organismul se reface spectaculos. Sunt câteva lucruri care vă deranjează şi de care trebuie să scăpaţi, ca să vă eliberaţi sufleteşte, să incepeti o viaţă nouă fără restanţe şi regrete.

Horoscop 6 august 2019 BALANŢĂ

Vă pot intra nişte bani şi să programaţi o ieşire în weekend pe undeva, să plecaţi cu familia, cu prietenii. O să vă descurcaţi frumos dacă aveţi de dus la bun sfârşit o muncă de echipă şi o să puneţi suflet, poate veţi lucra şi la alte proiecte, care pot fi de timp liber.

Citește și
Neti Sandu
Horoscop 5 august 2019. Berbecii trec printr-o perioadă favorabilă relațiilor amoroase
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Horoscop 7 august 2019 SCORPION

E cineva care vrea să fiţi împreună şi o să incerce să vă convingă că aţi face bine să luaţi în serios oferta. E agitaţie la voi, poate v-aţi pus multe pe ordinea de zi, dar o să răzbiţi, vi se acordă şi o mână de ajutor, apar şi noutăţi care să vă traseze noi direcţii în viaţă.

Horoscop 7 august 2019 SĂGETĂTOR

Poate o să primiţi o invitaţie în vacanţă, posibil şi-n străinătate şi o să fie pe gustul vostru, n-aţi avea motive să n-o acceptaţi. Poate vi s-au promis prea multe lucruri şi care nu s-au întâmplat, dar să nu vă pierdeţi speranţă, e anul vostru special şi cu ceva bun tot trebuie să v-alegeţi.

Horoscop 7 august 2019 CAPRICORN

O să faceţi o investiţie, ca să sporiţi banii din cont, sau să se concretizeze într-o casă, o maşină. O să puteţi rezolva o situaţie contractuală, şi să începeţi lucrul cât de curând, după o lungă perioadă de aşteptare, pentru că nu va băga nimeni în seamă să vă dea ok-ul.

Horoscop 7 august 2019 VĂRSĂTOR

O relaţie de cuplu prinde viaţă şi o să aveţi la dispoziţie câteva luni să analizaţi ce se-ntâmplă şi poate vă căsătoriţi. O să interacţionaţi cu diverse persoane care vin cu propuneri de afaceri şi se pare c-o să faceţi o selecţie, c-aveţi nevoie de nişte bani în plus, de ce nu?

Horoscop 7 august 2019 PEŞTI

Şi în cazul vostru e cineva tânăr, care spera să va-ntelegeti atât de bine încât să puteţi convieţui - pe viaţă! E de lucru, poate mai mult decât de obicei, dar e de profitat să vă faceţi remarcaţi prin ceva care vă poate aduce faimă, ori să v-o sporească.

Horoscop 7 august 2019 BERBEC

Poate vă pregătiţi de un eveniment fericit, o nuntă, un botez şi-o să puneţi toate resursele financiare şi sufleteşti la bătaie. O să daţi dovadă de creativitate şi se va vedea în tot ce faceţi, ies lucruri valoroase pe care puteţi lua bani şi să primiţi şi aplauze, aprecieri.

Horoscop 7 august 2019 TAUR

O să mai faceţi nişte schimbări pe-acasă, şi-o să scoateţi nişte bani din buzunar c-aveţi de luat mobila, aparatura electrocasnică. Vă daţi întâlnire cu cineva carea vrea să colaboraţi la un proiect, fie el şi particular şi o să fiţi dispuşi să mai lăsaţi de la voi că să bateţi palma în cele din urmă.

Horoscop 7 august 2019 GEMENI

Se poate să cheltuiţi o sumă importantă de bani pentru familie, pentru confortul alor voştri sau ca să plecaţi în vacanţă.Vi se vor semna diverse acte care vă permit să avansaţi la slujbă, la şcoală, în viaţa personală, poate vreţi să vă deplasaţi şi trebuie s-aveţi permisele la zi.

Horoscop 7 august 2019 RAC

Relaţia voastră sentimentală poate să ducă şi la căsătorie, atât de bine o să va-ntelegeti, că n-o s-aveţi motiv, să n-o faceţi. Posibile confirmări - vi se dă ok-ul pentru un proiect care să vă propulseze în cariera şi o să aveţi un grup de oameni care să vă ajute dac-o să fie nevoie, la treabă.

Articol recomandat de sport.ro
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Citește și...
Horoscop 6 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii se pregătesc de căsătorie
Horoscop 6 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii se pregătesc de căsătorie

O zi cu de toate. O să ne străduim să ne-atingem obiectivele, în ciuda greutăţilor pe care se poate să le-ntâmpinăm şi o să fim încântaţi de rezultate.

Horoscop 5 august 2019. Berbecii trec printr-o perioadă favorabilă relațiilor amoroase
Horoscop 5 august 2019. Berbecii trec printr-o perioadă favorabilă relațiilor amoroase

Horoscop 5 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Rezolvări azi. O să atacăm frontal situaţiile pe care ţinem neapărat să le ducem la bun sfârşit şi cu perseverenţă o să reuşim - poate vor mai fi şi ceva obstacole.

Horoscop 4 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Peștii, pasiune fulgerătoare
Horoscop 4 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Peștii, pasiune fulgerătoare

Horoscop zilnic, prezentat de Neti Sandu. Se-anunţă o agendă încărcată, o să ne facem program şi cu familia, şi cu prietenii, petrecerile nu vor lipsi, şi timp de odihnă mai puţin că trebuie să ne consumăm energia.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.