Horoscop 7 aprilie 2019. Zodia care o să aibă o surpriză pe plan financiar


Ultimul update: Duminica 07 Aprilie 2019 10:46
Data publicarii: Duminica 07 Aprilie 2019 07:20
Categorie: Horoscop

O zi chiar frumoasă. E o stare de bine pe care-n mod cert o s-o resimţim şi-o s-avem şi noi multe de oferit pentru că ne pasă de cei dragi.

Vibraţia zilei este 7 şi o să dăm dovadă de înţelepciune - printr-o vorbă, un gest.

BERBEC
Poate daţi o petrecere de zi aniversară, ori aveţi un alt motiv să-i strângeţi pe prieteni la o masă, la o agapă. O să daţi curs invitaţiilor pe la prietenii care sărbătoresc ceva, poate vă duc la plimbare într-o zonă turistică şi o să vă priască ieşire.

TAUR
Se poate să primiţi un cadou şi să-nsemne mult pentru voi gestul făcut de acea persoană. O să vă bucuraţi de vizită cuiva, poate e un moment festiv care-o să vă răscolească frumos pe dinăuntru şi o să mai faceţi un pas în relaţia sentimentală.

GEMENI
Poate vi se face o surpriză placuta şi primiţi o invitaţie la un concert, sau la un paint ball, ori alte jucării într-un parc de agrement. Se pare c-o să faceţi impresie bună unui public, juriu poate luaţi parte la un concurs, sau e un spectacol şi o să bateţi orice adversar pentru că sunteţi cei mai buni.

RAC
E cineva care se-apropie cu paşi timizi şi o să vedeţi dacă simţiţi un fior comun, dacă există combatibilitate. V-aţi putea repezi până la rudele din alt oraş şi să vă-ntoarceţi diseară, la noapte, cu bateriile-ncarcate, după câteva ore bune de plimbare, socializare.

LEU
Vă puteţi găsi şi voi sufletul pereche şi să vă completaţi frumos, să trăiţi o poveste de iubire - de film nu alta. O să vă descurcaţi cu banii, dacă trebuie să faceţi şi plinul la maşină, să plătiţi şi masa la restaurant că aveţi chef de o escapadă turistică şi n-o să v-o refuzaţi.

FECIOARĂ
O să vă bucuraţi de service cuiva din altă zonă geografică şi oi s-aveţi de povestit, vă duceţi la plimbare. Va căuta cineva cu insistenţă să vă scoată la o cafea, o prăjitură şi se pare că şi voi de-abia aşteptaţi, pentru că există o atracţie între voi şi o să vreti să vedeţi cum decurg lucrurile.

BALANŢA
O să cheltuiţi poate mai puţini bani decât v-aţi imaginat, poate pentru că nimeriţi nişte reduceri, gratuităţi şi vi se face cinste pe ici pe colo. O să puteţi face cunoştinţă cu cineva care să se plieze pe stilul vostru şi să rezonaţi pe mai multe planuri pentru că sunteţi tot ce-şi doreşte omul respectiv.

SCORPION
Se poate să vă-ntâlniţi întâmplător cu cineva care fusese supărat pe voi, dar o să-i treacă dacă staţi de vorbă. Se poate să fie o zi importantă pentru relaţia voastră de cuplu şi o să vă luaţi angajamente pe viaţă, poate chiar în faţa altarului, dacă e cununia religioasă.

SĂGETĂTOR
Pe voi cineva va vrea înapoi, după ce vă supăraserăţi şi o să vă gândiţi dacă vă vedeţi împreună, sau nu. O să-i strângeţi pe toţi ai casei la un loc să vă bucuraţi de un moment special din viaţa voastră, o reuşită la un examen, sau revenirea la o stare de sănătate mai bună.

CAPRICORN
Se poate s-alegeţi o variantă lejeră de petrecut timpul liber, ca să vă odihniţi, că v-o fi ajuns oboseala. Relaţia de cuplu traversează o perioadă de acalmie şi o să mai aduceţi unele îmbunătăţiri, ca să o faceţi să dureze pentru că doar pe-acest om îl vreţi în viaţa voastră.

VĂRSĂTOR
E posibil să vă duceţi la un brunch să aflaţi cu ce se mai laudă prietenii. Poate-l lăsaţi pe partener să aleagă destinaţia, dacă plecaţi într-o miniexcursie de-o zi pentru că altfel o să tot încasaţi reproşuri, că altundeva ar fi fost mai bine.

PEŞTI
Se poate să plecaţi pe negândite într-o vizită la cineva din altă localitate şi să fie o gură de oxigen. Poate vă duceţi în recunoaştere, să vizionaţi o locuinţă în care vreţi să vă mutaţi, să mai faceţi înainte de asta un conciliu de familie să-şi spună fiecare părerea.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Predicții sumbre. Nici jumătate dintre elevii care vor da evaluarea în iunie nu ar trece
Predicțiile făcute acum 3 decenii de Isaac Asimov despre anul 2019
Previziunile Babei Vanga pentru 2019. Tentativă de asasinat la adresa unui mare lider politic
VIDEO PROTVPLUS.RO