Horoscop 6 martie 2018. Zi bănoasă și plină de surprize pentru această zodie

Autor: Stirileprotv.ro
Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Marti 06 Martie 2018 08:23
Categorie: Horoscop

Dăm startul iniţiativelor cu care să ne asigurăm succesul în afaceri, în viaţa personală şi să menţinem ștacheta sus, c-avem pretenţii mari de la noi.

Vibraţia zilei este 6 şi o să dăm de-o parte panicile, să fim în armonie cu noi înşine.

PEŞTI: Se poate să primiţi o veste bună de la cineva aflat departe de ţară şi daţi o fugă pân-acolo dacă aveţi o rezervă de bani pentru drum. Se poate să v-apucaţi de afaceri, să daţi drumul unor colaborări şi să faceţi rost de bani în plus, la bugetul familiei, să o duceţi şi mai bine.

BERBEC: E posibil să luaţi nişte bani, cadouri, poate sărbătoriţi ceva, un succes de ultimă oră. Apar noutăţi, se poate să vă implicaţi într-o serie de proiecte care or să vă revigoreze, să daţi un refresh vieţii profesionale, dar şi celei personale.

TAUR: Se poate să-ntâlniţi pe cineva care să vă completeze frumos pe mai multe planuri şi să vă-ncercați şansele într-o relaţie de cuplu. Vă puteţi baza pe suportul unor parteneri de afaceri, ca să faceţi echipă la treabă, o să luaţi şi bani, pe care o să-i cheltuiţi, cu frenezie, c-aveţi multe de cumpărat.

GEMENI: Se-apropie un moment bun pentru îmbunătăţit comunicarea cu partenerul de suflet şi-o să daţi uitării unele conflicte. Se poate să vă asociaţi cu nişte oameni ca să lucraţi la un nivel superior, o să ajungeţi într-o altă clasă valorică, să vă depăşiţi limitele.

RAC: Se poate să luaţi nişte bani în plus de la serviciu şi o să aveţi de cheltuială, dacă nu cumva o să-i puneţi la secret. Un demers imobiliar reuşit, poate cu ajutorul unei agenţii, sau poate un prieten v-a găsit o locuinţă de cumpărat sau pe care s-o închiriaţi - pregătiţi banii.

LEU: Vă scoate cineva la cafea ca să vorbiţi despre viitorul relaţiei sentimentale şi poate vă faceţi planuri de mariaj. O să negociaţi cu nişte angajatori înainte de a bate palma ca să vă simţiţi şi voi confortabil, să vă puteţi mobiliza, c-o să fie un efort de durată, totuşi.

FECIOARĂ: Vi se poate semna o cerere de transfer dintr-un departament în altul, sau să luaţi nişte bani în avans, ori nişte zile de concediu. Or să vă coopteze nişte foşti colegi să reluaţi o colaborare ca să lucraţi la ceva în stilul vostru, la care vă pricepeţi şi-aţi acumulat experienţă.

BALANŢĂ: Se poate să aflaţi care e cauza unei afecţiuni şi să urmaţi un tratament care să vă aducă vindecarea. Promite să fie o zi bănoasă şi poate-i faceţi o surpriză partenerului de cuplu, rezervaţi o masă la restaurant, sau ca să plecaţi în weekend pe undeva.

SCORPION: O confirmare dintr-un birou de şef că o să treceţi de pe un post pe altul, că aţi căpătat o funcţie. Lucurile ies mult mai uşor şi o să vi se-ntâmple ceva la care aţi visat, să primiţi bani, o avansare la serviciu, să vă mutaţi, ori să deveniţi părinţi.

SĂGETĂTOR: Se poate să vă luaţi de pe-acum bilete pentru sărbătorile pascale, să plecaţi peste graniţă şi s-aveţi cazare cu mai multe stele. Se poate să vă hotărâţi dintr-o dată să o viraţi spre un nou domeniu de lucru, de studiu şi interesul n-o să vă scadă pentru că sunteţi entuziasmaţi.

CAPRICORN: E bine să vă-grijiți de sănătate c-o să tot descoperiţi câte ceva, care se-adună şi o să vă fie greu dacă faceţi abstracţie de probleme. Un câştig financiar, poate se-ncheie un proiect şi vă apucaţi de altul, pare să fie ceva care să v-aducă un plus de beneficii, şi-o să aveţi de lucru în mod constant.

VĂRSĂTOR: Din banii strânşi v-aţi putea cumpăra diverse lucruri pentru casă, ori s-o renovaţi, să reamenajaţi interiorul, să daţi un re-fresh. O să se regrupeze lumea în jurul vostru şi o să treceţi la treabă, poate vă relansaţi pe orbita succesului, pentru că e an bun de carieră şi trebuie profitat la maximum.

Instaleaza GRATUIT aplica?ia ?tirile ProTV:

CLICK AICI daca ai telefon Android
CLICK AICI daca ai iPhone

Horoscop 5 martie 2018. Zodia care începe o perioadă excelentă în viața de cuplu
Horoscop 5 martie 2018. Zodia care începe o perioadă excelentă în viața de cuplu
VIDEO PROTVPLUS.RO
Neti Sandu
Horoscop 24 martie 2019. O problemă va necesita duminică toată atenția acestui nativ
Horoscop 23 martie 2019. Zodia care își va reface viața amoroasă
Horoscop 22 martie 2019. Cine are șanse să-și găsească sufletul pereche
Horoscop 21 martie 2019. Relaţia de cuplu trece prin momente dificile pentru această zodie
Horoscop 20 martie 2019. Se anunţă o zi cu mari surprize amoroase pentru cei din această zodie
Horoscop 19 martie 2019. Cine are șanse să înceapă o nouă relație amoroasă
horoscop
Horoscop 18 martie 2019. E rost de mai bine în sfera sentimentală pentru această zodie
Horoscop 17 martie 2019. Cine are șanse să-și găsească perechea și să facă copii
Horoscop 16 martie 2019. Cine are parte de noutăți în dragoste și cine merge la o petrecere
Horoscop 15 martie 2019. Nativul care-și va reface viața amoroasă
Horoscop 14 marţi 2019. Zodia care are parte de un câştig financiar neaşteptat
Horoscop 13 martie 2019. Nativul care trebuie să fie foarte atent la sănătate