Horoscop 6 iunie 2018. Zodia care ar putea da lovitura în plan financiar

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 6 iunie 2018 prezentat de Neti Sandu. Poate fi una dintre acele zile în care sorţii hotărăsc pentru noi, dar şi noi putem alege ce să facem cu viaţa voastră şi să ţinem cont şi de ceilalţi.

GEMENI
O vizită neaşteptată şi care vă poate aduce veştile la care visaţi de multă vreme, poate aflaţi dacă persoana pe care o iubiţi vă iubeşte şi ea. Se poate să vi se plătească un proiect mai vechi şi să vă cumpăraţi lucrurile pe care vi le-aţi dorit de anul trecut, dar atunci n-aţi avut posibilitatea.

RAC
E un confort sufletesc pe care n-aţi vrea să-l pierdeţi şi o să mai lăsaţi de la voi dacă apar lucruri care nu vă convin. O să vă găsiţi ceva de lucru în particular şi poate faceţi tot posibilul să păstraţi jobul respectiv, să adunaţi o sumă de bani cu care să vă luaţi casă, ori o altă maşină.

LEU
E bine să vă pregătiţi de o confruntare cu nişte oameni ai legii şi să aveţi acte, dovezi prin care să vă susţineţi o cauză. Poate n-aţi renunţat la ideea de a face un împrumut bancar şi doar aşa o să vă schimbaţi mobilierul, o să vă luaţi bilete de concediu pe undeva.

FECIOARĂ
Relaţia de cuplu se reanima şi poate ajungeţi la concluzia că nu puteţi trăi fără celălalt. Se poate să semnaţi un contract - poate fi şi de muncă, dar şi o vânzare-cumpărare, să duceţi la bun sfârşit, să prafați o situaţie care trenează de multă vreme.

Citește și
Horoscop
Horoscop 4 iunie 2018. Zodia care va primi o sumă de bani
Cum a ajuns Petre Roman inculpat în Dosarul Mineriadei din 1990: „în subsolul Universității s-au găsit 22 de arme cu glonț; la sediul PNȚCD, substanțe halucinogene și materiale legionare”

BALANŢA
Se poate să organizaţi o ieşire la sfârşit de săptămâna cu prietenii, poate o fi ziua cuiva de naştere sau vreţi să ieşiţi cu grupul. E posibil să vă redresaţi din punct de vedere financiar, să crească în mod nesateptat contul din bancă, poate şi cu ajutorul partenerului de cuplu sau va mai ajuta părinţii.

SCORPION
E bine să nu vă neglijaţi sănătatea, ca să profitaţi la maximum de prezenţa marelui benefic, Jupiter, în zodia voastră şi să vă puteţi bucura de oportunităţi. Poate vi s-a aprobat cererea de împrumut bancar şi o să treceţi la următorul pas, să vă cumpăraţi casă, un teren ori poate o maşină, lucruri pentru interiorul locuinţei.

SĂGETĂTOR
O s-aveţi trecere la şefi, puteţi obţine un aviz favorabil nişte beneficii şi comunicară să fie în linie dreaptă cu ei. Poate aveţi musafiri sau aveţi chef să ieşiţi cu cei dragi pe la evenimentele mondene şi care vă pot readuce în centrul atenţiei, c-o să vă vadă lumea pe-acolo.

CAPRICORN
E posibil să vi se dea ceva nou de lucru şi să luaţi startul într-o nouă aventură profesională. E posibil să faceţi nişte modificări pe-acasă, poate înlocuiţi o aparatura care s-a defectat cu altă nouă, poate luaţi şi în rate, ca să nu rămâneţi fără bani.

VĂRSĂTOR
Poate le faceţi o vizita unor oameni care aşteaptă o mână de ajutor de la voi şi se poate să acţionaţi dinăuntrul unei fundaţii. Poate nimeriţi o promoţie la cumpărături sau daţi de o ofertă convenabilă la o sală de sport, la o activitate de timp liber care să v-ajute să vă relaxaţi.

PEŞTI
O invitaţie la un suc, o îngheţată, la film, să faceţi cunoştinţă cu cineva sau oricum pare să fie un tete a tete. Se poate să vă găsiţi un loc de muncă sau o locuinţă, o maşină şi-o să semnaţi actele, să deveniţi stăpâni pe situaţie, să scăpaţi de provizorat.

BERBEC
O confirmare dintr-un birou, că puteţi merge mai departe cu un demers şi să vă atingeţi un scop, să puneţi în practică o idee. O să investiţi nişte bani în casa, aşa cât să arate mai frumos, să fie mai colorat, mai cald, mai primitor, să vă placă vouă, în primul rând şi apoi celorlalţi.

TAUR
Se poate să luaţi o decizie care să v-aducă stabilitate, poate vă căsătoriţi sau v-aţi hotărât să vă mutaţi în alt oraş, alt cartier. Prietenii vă vor prin preajmă, poate chiar puneţi umărul la organizarea unui eveniment şi o să vă sincronizaţi eforturile, să iasă la mare artă, să fiţi la înălţime.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
Citește și...
Horoscop 5 iunie 2018. Taurii scapă azi de grija banilor
Horoscop 5 iunie 2018. Taurii scapă azi de grija banilor

O zi reuşită. Poate e momentul să ne regândim strategiile de muncă şi de comunicare, să fie totul eficient, să nu dăm rateuri, vrem să mergem la sigur.

Horoscop 4 iunie 2018. Zodia care va primi o sumă de bani
Horoscop 4 iunie 2018. Zodia care va primi o sumă de bani

Horoscop 4 iunie 2018. O să ne bucurăm de ce-am realizat cu forţele proprii, vom aprecia şi ajutorul primit de la ceilalţi şi ne vom aduna puterile să câştigăm şi alte bătălii în care credeam.

Recomandări
Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1991
Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1991

Petre Roman a ajuns joi la sediul Parchetului General, ca să ia la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei din iunie 1990. Roman a fost premierul României între 1989-1991.

Pun capăt războiului și acceptă pacea, cu o condiție. Ce a cerut Hamas ca să oprească luptele cu Israelul
Pun capăt războiului și acceptă pacea, cu o condiție. Ce a cerut Hamas ca să oprească luptele cu Israelul

Un oficial de rang înalt din Hamas a declarat pentru AP că grupul islamist militant este dispus să accepte un armistițiu de cinci ani sau mai mult cu Israelul.

 

Peste 60% dintre români ar fi de acord cu votul obligatoriu, cu 20% mai mulți decât în 2014. Care este motivul. Sondaj INSCOP
Peste 60% dintre români ar fi de acord cu votul obligatoriu, cu 20% mai mulți decât în 2014. Care este motivul. Sondaj INSCOP

Peste 60% dintre români sunt de acord cu votul obligatoriu, argumentând că o prezenţă mai mare la vot poate schimba lucrurile în bine, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro.