Horoscop 6 iulie 2024, cu Neti Sandu. O zodie ar putea să primească astăzi niște bani de la cineva care era dator

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 6 iulie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile Pro TV. O zi cu stare de spirit foarte bună. E un confort emoțional și-o să ne putem exprima sentimentele, o să spunem, sincer, ce simțim și ce ne dorim și o să fie un balsam sufletesc.

Vibrația zilei este 6 și armonia e la ea acasă, într-o astfel de zi.

Horoscop 6 iulie 2024 – RAC

O să tot primiți invitații pe la diverse sindrofii și dacă nu e ziua voastră, sau nu vă căsătoriți o să alegeți câțiva prieteni la care să vă duceți.

O să primiți daruri, o invitație la un concert, sau la vreun târg, o expoziție și va fi un refresh emoțional.

Horoscop 6 iulie 2024 – LEU

Întrevedere cu cineva care vă invită la o discuție-ntre patru ochi pe teme de afaceri că vine cu o ofertă care vă poate capta atenția.

Citește și
„Am ucis 200 de oameni, dar sunt mai rău decât eram”. Mercenarul Wagner care s-a întors în Rusia și a devenit youtuber critic al regimului

O să v-alegeți o ținută de gală ca să vă duceți la un eveniment cu pretenții și care poate avea legătură și cu voi.

Horoscop 6 iulie 2024 – FECIOARĂ

Se poate să fie un party cu rudele de prin împrejurimi și o să rămâneți poate și mâine dacă aveți unde să înnoptați și vă simțiți bine acolo.

Prietenii vă invită la un party, sau la piscină undeva să stați la povești ca să vă destindeți.

Horoscop 6 iulie 2024 – BALANȚĂ

O să faceți un bilanț financiar să vedeți de ce bani dispuneți ca să dați o fugă la malul mării, sau la munte - poate v-așteaptă cineva.

O să dați zor să vă achitați rapid de treburile casnice să vă puteți vedea și cu cei dragi la o agapă, la un dans poate.

Horoscop 6 iulie 2024 – SCORPION

Se anunță o apariție în public și o să vă consolidați statutul, va fi un câștig de imagine și o să vă simțiți stăpâni pe situație.

O să primiți o invitație la o ceremonie și poate avea legătură și cu voi, poate contribuiți cu ceva la reușita momentului.

Horoscop 6 iulie 2024 – SĂGETĂTOR

O să cunoașteți lume nouă, oameni influenți, și buni la suflet care să vă întindă o mână de ajutor, la nevoie.

Poate mai luați una, alta pe-acasă mai faceți niște schimbări și o să-i faceți fericiți pe ai voștri.

Horoscop 6 iulie 2024 – CAPRICORN

O apariție - surpriză - și o să petreceți ziua în compania acestei persoane și o să vă faceți planuri de vacanță, dar până una, alta poate vă duceți la o piscină.

O să vă reglați cu banii, așa că vă permiteți o escapadă turistică fie la malul mării, fie la pădure, undeva, pe vârf de munte.

Horoscop 6 iulie 2024 – VĂRSĂTOR

Se adună familia c-aveți un sărbătorit și poate faceți și o plimbare în parc, la șosea, mai spre seară, ca să luați aer.

Se poate să vă iasă-n cale cineva care să vi se potrivească, așa, ca fel de a fi și să vă apropie toate similitudinile.

Horoscop 6 iulie 2024 – PEȘTI

Poate vă duceți la o întrecere sportivă, poate copiii voștri au serbare, concurs, meci, examen, e ceva cu adrenalină și o să fiți în priză.

Vi se confirmă niște așteptări și o să vă treziți cu vreo declarație de dragoste, cu semne de armonie și înțelegere în relație.

Horoscop 6 iulie 2024 – BERBEC

Sunt cheltuieli peste normal, poate pentru c-ați făcut rezervare la malul mării, sau sunteți deja în străinătate, într-un city break.

Se poate să vă umpleți timpul liber cu o activitate deconectantă, un hobby care să vă elibereze tensiunile interioare.

Horoscop 6 iulie 2024 – TAUR

E o reuniune mondenă și o să fiți și voi pe-acolo să vedeți ce se mai întâmplă prin societate, să vă reconectați cu lumea interesată de munca voastră.

O să vă facă plăcere să-i invitați la o delicatesă pe niște prieteni care au lipsit o vreme din câmpul vostru vizual.

Horoscop 6 iulie 2024 – GEMENI

Se poate să vă dea cineva înapoi niște bani, o fi vreo datorie mai veche și s-aveți cu ce să plecați în plimbare spre locurile voastre preferate.

Se poate să vă răsfețe cineva și să vă invite la un brunch, un cocktail, la un spa, un party la piscină, ceva mai special.

Articol recomandat de sport.ro
Reacția portughezilor când au auzit ce a spus Adrian Mutu despre Cristiano Ronaldo
Reacția portughezilor când au auzit ce a spus Adrian Mutu despre Cristiano Ronaldo
Citește și...
Horoscop 9 iulie 2024, cu Neti Sandu. Unei zodii îi intră bani și acoperă cheltuielile curente
Horoscop 9 iulie 2024, cu Neti Sandu. Unei zodii îi intră bani și acoperă cheltuielile curente

Horoscop 9 iulie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. O să acordăm întreaga atenție lucrurilor care prezintă o mai mare dificultate și o să iasă ceva de calitate.

Horoscop 8 iulie 2024, cu Neti Sandu. Încep să se vadă roadele eforturilor depuse și o să încasați bani
Horoscop 8 iulie 2024, cu Neti Sandu. Încep să se vadă roadele eforturilor depuse și o să încasați bani

Horoscop 8 iulie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. Suntem în firmă, dăm zor să lichidăm restanțele ca să plecăm liniștiți în concediu, să ne bucurăm de libertate.

Horoscop 7 iulie 2024, cu Neti Sandu. O zodie poate primi o propunere de colaborare
Horoscop 7 iulie 2024, cu Neti Sandu. O zodie poate primi o propunere de colaborare

Horoscop 7 iulie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile PRO TV. O zi echilibrată. O s-alegem cu grijă unde să ne ducem și cu cine ca s-avem parte de surprize plăcute, ca să ne meargă la suflet.

Recomandări
Cum au ajuns piloții de la TAROM
Cum au ajuns piloții de la TAROM "inapți de zbor". Colegii de la o companie low-cost câștigă de peste două ori mai mulți bani

În plin sezon al concediilor, mii de oamenii, unii cu copii mici, și-au văzut, luni, planurile date peste cap și au stat ore în șir în aeroporturi.

Protestatarii, după „discuția” cu ministrul Boloș: Nu ne-a lăsat să vorbim. Au fost mulți, nu știm cine, că nu s-au prezentat
Protestatarii, după „discuția” cu ministrul Boloș: Nu ne-a lăsat să vorbim. Au fost mulți, nu știm cine, că nu s-au prezentat

Discuţiile de la Ministerul Finanţelor au fost total diferite faţă de ceea ce s-a întâmplat la Guvern, în condiţiile în care, în prima oră, nici măcar nu ni s-a permis să vorbim, a declarat, pentru AGERPRES, Valentina Saygo, economist, contabil şi antreprenor.

Cea mai mare rată de promovare la Bacalaureat din ultimii 15 ani. Câți absolvenți au luat 10
Cea mai mare rată de promovare la Bacalaureat din ultimii 15 ani. Câți absolvenți au luat 10

Avem cel mai mare procent de promovare la Bacalaureat din ultimii 15 ani. Mai exact, 76,4% dintre tinerii care au susținut acest examen au luat note peste 6.