Horoscop 6 februarie, cu Neti Sandu. Racii ar putea fixa data nunții

06-02-2021 07:18


Horoscop 6 februarie, cu Neti Sandu. Entuziasm, e cuvântul de ordine! Știm ce vrem și cum să obţinem un lucru, să devenim stăpâni pe o situaţie, să fim învingători.

Vibraţia zilei este 6 şi armonia e şi ea, la ea acasă.

Horoscop 6 februarie VĂRSĂTOR


E animaţie la voi, sunt lucruri noi care or să vă acapareze cu totul şi o să vă placă mai tot ce faceţi, c-aveţi idei care-or să prindă un frumos contur.

Horoscop 6 februarie PEŞTI


O să vedeţi dacă şi ai voştri au chef să ieşiţi un pic, să luaţi aer, să vă dezmorţiţi şi dacă nu, o să vă găsiţi voi de lucru pe-acasă şi-o să vă şi odihniţi cât de cât.

Horoscop 6 februarie BERBEC


Poate împreună cu câţiva apropiaţi, nişte rude aţi putea da o raită pe la munte s schiaţi câteva ore, sau zile şi să vă bucuraţi de zăpadă.

Horoscop 6 februarie TAUR


Se poate să fie o zi de relansare pentru voi şi să nu treacă neobservată ieşirea voastră pe piaţă cu ceva nou care să vă acorde un plus de prestanţă.

Horoscop 6 februarie GEMENI


O să vă repeziţi, poate, până la cineva aflat departe ca să va-ncarcati bateriile cu energie pozitivă c-aţi avut o perioadă cu multă muncă şi cu frecuşuri.

Horoscop 6 februarie RAC


Se poate să fie o zi decisivă pentru relaţia voastră de cuplu şi să fixaţi dată cununiei civile, religioase, sau să vă hotărâţi când vă mutaţi împreună, vă luaţi casă.

Horoscop 6 februarie LEU


Se poate să aflaţi nişte noutăţi care să vă dea idei de legalizat cât mai curând posibil, relaţia şi o să vi se schimbe cu totul viaţa, o să vă simţiţi împliniţi

Horoscop 6 februarie FECIOARĂ


Poate mai luaţi câte ceva nou şi frumos pentru interiorul locuinţei, sau poate preparaţi ceva special de mâncat şi-i chemaţi pe la voi pe un frate, sora.

Horoscop 6 februarie BALANŢA


Se poate să vă meargă şi mai bine în relaţia de cuplu şi să aduceţi vorba şi despre copii, pentru că vi-i doriţi şi partenerul se pare c-o să fie şi el de acord.

Horoscop 6 februarie SCORPION


Poate vă dă cineva înapoi nişte bani şi o să-i scoateţi pe ai voştri la o plimbare, luaţi aer, vă deplasaţi până la munte poate, să vă bucuraţi de zăpadă.

Horoscop 6 februarie SĂGETĂTOR


O stare de bine, poate la un telefon e cineva care vă spune cât i-aţi lipsit, că vine, că v-aduce un lucru pe care vi-l doreaţi şi o să vă bucuraţi de toată atenţia acestei persoane.

Horoscop 6 februarie CAPRICORN


Poate stabiliţi măcar teoretic ce să specificaţi în contractul pe care urmează să-l semnnati, ca să nu regretaţi că v-aţi angajat la o muncă prea puţin plătită.


VIDEO PROTVPLUS.RO