Horoscop 5 octombrie 2018. Schimbări majore în carieră pentru nativii acestei zodii

Autor: Stirileprotv.ro
Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Vineri 05 Octombrie 2018 07:29
Categorie: Horoscop

Se impun nişte schimbări pe care-o să le facem de dragul celorlalţi, dar care să ne-ajute să ne meargă bine împreună.

Vibraţia zilei este 5 şi o să avem curaj să facem față unui adevăr.

BALANŢĂ: Poate-o să acceptaţi invitaţia la plimbare, luaţi ce vă trebuie pentru drum şi or să vă-nsoțească şi niscaiva prieteni. O să intraţi la cheltuială, c-aveţi nişte lucruri obligatorii pe care trebuie să le luaţi şi chiar se ivesc cele mai fericite ocazii - pot fi şi la mâna a doua, lucrurile.

SCORPION: E momentul să mai schimbaţi câte ceva la-nfațișare, abordaţi o nouă frizură, vestimentaţia, mai încercaţi şi alte stiluri. V-au rămas nişte treburi neterminate, poate şi o relaţie mai are vreun aspect de corectat, şi o să meargă totul strună, să fiţi în armonie cu voi şi cu cei din jur.

SĂGETĂTOR: O să mai îndreptaţi câte ceva la sănătate, luaţi un tratament, poate naturist, că pare puţin altfel şi o să căpătaţi puteri. Vă pregătiţi de drum, vine cineva să vă ia, sau vă-ntâlniţi la destinaţie. Oricum, o să vă bucuraţi de plăcerea drumului şi de sejur, de anturaj.

CAPRICORN: Se poate să desfăşuraţi nişte activităţi în particular şi să vă sincronizaţi cu cei din grup, să fie un beneficiu colectiv. Pot fi ceva mondenităţi la care să vă-nscrieți, să vedeţi ce mai e nou, poate daţi şi de vreun sponsor pentru proiectele voastre şi o să rămâneţi conectaţi la sferă socială.

VĂRSĂTOR: O problemă de sănătate o să vă cam dea peste cap dacă nu interveniţi la timp şi eficient, şi e momentul să vă şi odihniţi. Încă mai aveţi nişte lucruri de dovedit la slujbă, în sfera carierei. E o concurenţă pe care trebuie s-o învingeţi şi o să fiţi declaraţi câştigători.

PEŞTI: Poate mai faceţi rost de nişte bani şi-o să puteţi da o fugă până la rudele care nu locuiesc prea departe, să fixaţi nişte amănunte. Sunt nişte locuri pe care-aţi vrut mai demult să le vizitaţi şi-acum a venit momentul pentru c-aveţi cu cine şi unde să vă cazaţi - e de mers, c-o să vă remontaţi.

BERBEC: E cineva care vrea să vă-ntâlniţi şi în alt mediu, să se vadă dacă vă plac aceleaşi lucruri, oameni, sau sunteţi prea diferiţi. Poate vă puneţi de acord cu un angajator, un sponsor, să lucraţi la un proiect care-o să v-aducă avantajele la care visaţi de multă veme.

TAUR: Poate plecaţi pe undeva cu treabă şi o să luaţi o gură de aer proaspăt. O să îmbinaţi utilul cu plăcutul. Se poate să vă faceţi încet-încet altă părere despre cineva în care vă puseserăţi speranţa de căsătorie, dar - surpriză e că vă-nșelați - tot vă puteţi căsători.

GEMENI: Poate faceţi o curăţenie generală. Mai scoateţi din lucrurile care va ocupa locul degeaba prin dulapuri şi puneţi în valoare nouă garderobă de sezon. O să tot primiţi invitaţii de mers în vizită, în plimbare, şi-n funcţie de timp plecaţi de azi ca să staţi o zi, două, cât va ţine buzunarul.

RAC: E cineva care o să-şi încerce încă o dată norocul, să vă cucerească, să vă intre-n grații, că prima dată aţi fost indiferenţi. Se poate să fiţi gazde zilele astea, dacă nu plecaţi în excursie şi o să vă întreţineţi cu rudele şi cu prietenii care vă trec pragul, o să ieşiţi şi la plimbare, în vizite.

LEU: O să puteţi repara o căsnicie, o relaţie sentimentală şi să vă-ntelegeți şi mai bine decât pân-acum. O să mai faceţi nişte modificări pe-acasă, reamenajaţi interiorul, mai construiţi ceva pe lângă, vreun spaţiu de depozitare, pivniță, o magazie, sau văruiţi, zugrăviţi.

FECIOARĂ: Poate vă daţi întâlnire cu cineva care e pe lungimea voastră de undă şi o să vă asortaţi frumos din mers şi să vă fie bine împreună. E de insistat pe lângă şefi să vă dea banii ăia în plus pe care vi i-au promis şi să vă susţină şi cu alte lucruri care v-ar uşura munca, n-ar fi mofturi.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Horoscop 4 octombrie 2018. Probleme în relația de cuplu pentru nativii acestei zodii
Horoscop 4 octombrie 2018. Probleme în relația de cuplu pentru nativii acestei zodii
VIDEO PROTVPLUS.RO
horoscop Neti Sandu
Horoscop 21 aprilie 2019. Zodia care are șanse să înceapă o nouă poveste de dragoste
Horoscop 20 aprilie 2019. Zodia care primeşte o veste neaşteptată
Horoscop 19 aprilie 2019 cu Neti Sandu. Surpriza la care nu se aşteaptă nimeni din această zodie
Horoscop 18 aprilie 2019. Dubii în privinţa partenerului de cuplu pentru această zodie
Horoscop 17 aprilie 2019. Cine are șanse să primească o nouă funcție și salariu mai mare
Horoscop 16 aprilie 2019. Cine primește bani și cine este curtat de o persoană cu intenții serioase
Horoscop 19 aprilie 2019 cu Neti Sandu
Horoscop 15 aprilie 2019. Zodia care se va căsători în curând
Horoscop 14 aprilie 2019. Zodia aflată pe punctul de a întemeia o familie
Horoscop 13 aprilie 2019. Cine vrea să reia o poveste de dragoste mai veche
Horoscop 12 aprilie 2019. Zodia trebuie să aibă grijă ce face cu banii
Horoscop 11 aprilie 2019. Zodia care trebuie să meargă urgent la medic
Horoscop 10 aprilie 2019. Zodia care va face pasul cel mare