Horoscop 2 octombrie 2018. Succes în afaceri pentru nativii acestei zodii

Ultimul update: Marti 02 Octombrie 2018 09:16
Data publicarii: Marti 02 Octombrie 2018 07:26
Categorie: Horoscop

E bine să rămânem conectaţi cu cei din jur, cu care suntem în rezonanţă pe mai multe planuri şi să ne unim forţele să facem schimbări majore.

Vibraţia zilei este 2 şi putem cere ajutorul cuiva c-o să-l şi primim.

BALANŢĂ: Puteţi legaliza un act şi o să căpătaţi undă verde la afacerile în care-aţi pus mult suflet şi la cursurile pe care-aţi vrut să le urmaţi. Încep să se contureze nişte proiecte la care visaţi de mult, dar abia acum se leagă totul şi o să puteţi demara în forţă.

SCORPION: La capitolul sănătate e o atenţionare şi trebuie văzut dacă e ceva sau e o alarmă falsă. O invitaţie de plecat la drum, să vă odihniţi, să vizitaţi vreun obiectiv turistic, să rezolvaţi şi ceva probleme de afaceri, să faceţi câte puţin din fiecare.

SĂGETĂTOR: Poate-aveți de gând să vă schimbaţi maşina, apare şi vreo ocazie rarisimă şi daţi curs ofertei. E cineva care insistă să puneţi umărul la un proiect care v-ar aduce un plus de notorietate, că tot vine anul vostru special din noiembrie şi or să fie şi bani.

CAPRICORN: Se poate să ieşiţi diseară la cafea, o îngheţată, c-o fi ziua cuiva de naştere, sau aveţi de vorbit ceva cu prietenii. Vi se poate aproba un credit bancar şi să vă atingeţi un obiectiv important, să vă luaţi casă, poate pregătiţi o nuntă, un botez, o s-aveţi cheltuieli mari.

VĂRSĂTOR: S-ar putea să luaţi o decizie referitoare la viaţă în doi şi e de văzut ce părere are şi partenerul de cuplu - aflaţi diseară. Se petrec lucruri noi în viaţa voastră, puteţi dezvolta nişte afaceri, să vă duceţi la alt serviciu, sau să vă perfecţionaţi într-un domeniu, să aprofundaţi nişte studii.

PEŞTI: Voi se poate să intraţi într-un parteneriat de afaceri şi să aduceţi mai mulţi bani la bugetul familiei. Apar din surse particulare nişte bani cu care v-aţi descura mai uşor, cu ratele, cu facturile, şi s-aveţi şi pentru alte cheltuieli, şcoală, copii, întreţinere, etc.

BERBEC: Se poate să avanseze spre o căsătorie relaţia voastră de cuplu şi o să vă ia prin surprindere o declaraţie de dragoste diseară. Se-anunţă o reuşită la serviciu, poate vi se oferă o partitură pe care i-aţi cerut-o de mult şefului şi o să aveţi spor la treabă.

TAUR: O să mai luaţi câte ceva pentru casă, dacă nu cumva aţi găsit una de cumpărat şi vă mutaţi dacă e fix ce căutaţi. Poate veţi lucra într-un parteneriat avantajos şi o să se dezvolte pe parcurs şi mai bine, o să fie un câştig a la longue.

GEMENI: Poate intraţi într-un program de studiu sau îi direcţionaţi pe copii spre o disciplină, nişte materii pe care să le aprofundeze. Se definitivează o situaţie legată de o angajare de trecerea de pe un post pe altul, poate obţineţi nişte avantaje pe care nu vi le promiseseră iniţial.

RAC: O chestiune care ţine de sfera imobiliară se rezolvă şi o să vă puteţi cumpăra nişte lucruri în rate, sau să plătiţi nişte lucrări. O sumă de bani, un cadou, sau doar o veste bună, o prezenţă plăcută, e cineva care vă invită la o plimbare şi, dacă n-aveţi timp, o puteţi lăsa pe weekend.

LEU: E posibil să găsiţi un sponsor care să v-ajute să daţi drumul unui proiect şi pe parcurs să mai faceţi rost de bani şi din altă parte. Se poate să puneţi bazele unei afaceri, să puneţi în practică nişte idei, o strategie, managerială, să gestionaţi o situaţie, un proiect care v-ar aduce bani.

FECIOARĂ: O să strângeţi relaţiile cu rudele mai ales dac-aveti şi ceva petreceri de orchestrat în toamna asta, să vă uniţi forţele. E posibil să vă sporiţi veniturile dacă mai lucraţi după serviciu, mai vindeţi ceva de care nu mai aveţi nevoie, şi o să vă-ndreptaţi spre o stabilitate financiară.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Horoscop 1 octombrie 2018. Venituri suplimentare pentru nativii acestei zodii
Horoscop 1 octombrie 2018. Venituri suplimentare pentru nativii acestei zodii
VIDEO PROTVPLUS.RO
horoscop
Horoscop 17 octombrie 2018. Nativii care primesc noi oferte în carieră
Horoscop 16 octombrie 2018. Trecutul pare să-i bântuie pe nativii acestei zodii
Horoscop 15 octombrie 2018. Vești bune pe plan financiar pentru mai multe zodii în acestă zi
Horoscop 14 octombrie 2018. Zodia care are șanse mari să înceapă o relație
Horoscop 13 octombrie 2018. Zodia care se poate trezi azi cu o cerere în căsătorie
Horoscop 12 octombrie 2018. Zodia care trebuie să acorde mai multă atenție sănătății
Horoscop
Horoscop 11 octombrie 2018. Zodia care va face o vizită obligatorie la medic
Horoscop 10 octombrie 2018. Zodia care va avea parte de o reușită, după multe eforturi
Horoscop 9 octombrie. Zodia care trebuie neapărat să meargă la medic
Horoscop 8 octombrie 2018. Zodia care primeşte mai mulţi bani
Horoscop 7 octombrie 2018. Zodia care trebuie să facă cheltuieli importante
Horoscop 6 octombrie 2018. Zodia care primeşte o invitaţie extrem de avantajoasă