Horoscop 3 octombrie 2018. Planuri de vacanță pentru nativii acestei zodii

Ultimul update: Miercuri 03 Octombrie 2018 11:54
Data publicarii: Miercuri 03 Octombrie 2018 07:25
Categorie: Horoscop

Socotelile de-acasă n-or să se brodească, o să vedeţi, cu cele din târg, dar o să fim pe fază, cu garda sus şi o să ne rezolvăm toate problemele.

Vibraţia zilei este 3 şi o să fim prompţi în replică sa ne facem înţeleşi.

BALANŢĂ: O să perfectaţi nişte acte ca să puteţi începe serviciul sau şcoala, să vindeţi, să cumpăraţi ceva care trebuie facut-musai - acum. Se poate să luaţi nişte decizii - forţaţi de-mprejurari şi să fie, totuşi, bune, c-aveţi intuiţie care va scăpa din orice încurcătură, pericol.

SCORPION: O să fie armonie în relaţia de cuplu, perioadă grea a trecut şi dacă n-aveţi pe nimeni trebuie să apară, cât de curând. Poate mai cheltuiţi nişte bani cu casa, faceţi nişte modificări, reparaţii, mai construiţi ceva, sunt mai multe lucruri de făcut şi o să treceţi la treabă.

SĂGETĂTOR: Sunt nişte oameni care vor să puneţi şi voi umărul, să faceţi ceva care le-ar fi de folos unor persoane şi chiar şi vouă. Se observă chetuieli, c-aveţi şi nişte urgențe pe lângă cele curente şi o să vă descurati cu ce-aţi strâns, acolo, la rezerve.

CAPRICORN: O poveste sentimentală se poate re-scrie, frumos, dacă mai lăsaţi de la voi, treceţi peste orgolii şi vă reconectaţi la spiritul relaţiei. Apar provocări - poate e o ofertă de lucru şi aţi vrea, dar vă-mpiedică, totuşi ceva, poate sunteţi prea ocupaţi să umblaţi după case, o vindeţi poate pe cea veche, de-astea.

VĂRSĂTOR: E posibil să vă treziţi cu nişte musafiri şi să vă prindă bine să staţi de vorbă, poate aflaţi ce oportunităţi de tot soiul apar în viaţa voastră. O să vă luptaţi cu cei care au să vă dea bani şi să ţineţi morţiş să vi-i recuperaţi, ca să-i puteţi folosi la ce-aveţi voi nevoie, pentru că sunt ai voştri.

PEŞTI: Se poate să găsiţi o ofertă turistică, vreun last minute şi pentru buzunarul vostru şi să vă duceţi în weekend. Poate va trebui să daţi un test, un examen, ca să fiţi acceptaţi la o şcoală, sau ca să vă antrenaţi pe un teren de sport, într-o echipă, sau că să-nvăţaţi un instrument muzical, pictura, diverse.

BERBEC: Cineva cu carea-ţi avut vreo dispută verbală vrea să-ngropați subiectul şi să vă cultivaţi în continuare, relaţia. O s-aveţi nişte întrevederi cu oamenii legii, poate v-aţi programat în audienţă, să cereţi nişte lucruri, să legalizaţi acte, să obţineţi diverse înlesniri.

TAUR: Cu partenerul de cuplu o să vă aveţi în termeni şi mai buni şi vi se va confirma faptul că e stabilitate şi vă puteţi căsători. E de lucru la serviciu, apar şi în particular nişte oferte de colaborare şi o s-aveţi de unde s-alegeţi c-o să fie o gamă mai largă de joburi.

GEMENI: O să-ntâlniţi pe cineva care să rezoneze cu voi şi să fiţi receptivi, să construiţi pas cu pas o relaţie de cuplu. Se iveşte ocazia să plecaţi undeva şi să staţi mai mult pe-acolo, în ţară, sau în străinătate şi să rezolvaţi nişte lucruri, să strângeţi bani să vă luaţi maşină sau casă.

RAC: Se poate să primiţi o invitaţie la masă, o fi o aniversare a vreunuia dintre prieteni şi o să mai cunoaşteţi şi altă lume. Veşti cam amestecate, o să vă bucuraţi de reuşitele voastre şi de ale altor apropiaţi şi o să aflaţi şi câte ceva care să vă pună pe gânduri, probabil, dar o să faceţi față.

LEU: O să vă găsiţi o locuinţă, dacă asta căutaţi şi să chemaţi pe cineva să v-ajute la zugrăvit, amenajat, să vă puteţi şi mută. O s-aveţi de luat semnături, să rezolvaţi probleme de serviciu, sau cu şcoala, şi să treceţi la fapte, să v-apucaţi de treabă.

FECIOARĂ: Poate v-ajută şi rudele să organizaţi o masă mare în weekend, poate-aveți un botez, o nuntă şi e prea multă muncă. Se pare c-aveţi nişte lucruri de cumpărat şi care or să vă cam destabilizeze bugetul, o să faceţi o inginerie financiară să nu rămâneţi pe zero.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Horoscop 2 octombrie 2018. Succes în afaceri pentru nativii acestei zodii
Horoscop 2 octombrie 2018. Succes în afaceri pentru nativii acestei zodii
VIDEO PROTVPLUS.RO
horoscop
Horoscop 22 octombrie 2018. Zodia care nu mai poate amâna vizita la medic
Horoscop 21 octombrie 2018. Decizia care va schimba radical viața unui nativ
Horoscop 20 octombrie 2018. Zodia care va cheltui o importantă sumă de bani
Horoscop 19 octombrie 2018. Progrese la muncă și bani în plus pentru această zodie
Horoscop 18 octombrie 2018. Planuri de călătorie și relaxare pentru nativii acestei zodii
Horoscop 17 octombrie 2018. Nativii care primesc noi oferte în carieră
Horoscop
Horoscop 16 octombrie 2018. Trecutul pare să-i bântuie pe nativii acestei zodii
Horoscop 15 octombrie 2018. Vești bune pe plan financiar pentru mai multe zodii în acestă zi
Horoscop 14 octombrie 2018. Zodia care are șanse mari să înceapă o relație
Horoscop 13 octombrie 2018. Zodia care se poate trezi azi cu o cerere în căsătorie
Horoscop 12 octombrie 2018. Zodia care trebuie să acorde mai multă atenție sănătății
Horoscop 11 octombrie 2018. Zodia care va face o vizită obligatorie la medic