Horoscop 4 octombrie 2018. Probleme în relația de cuplu pentru nativii acestei zodii

Autor: Stirileprotv.ro
Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Joi 04 Octombrie 2018 07:50
Categorie: Horoscop

Luptăm pentru relaţie, pentru echilibru, armonie în viaţa de cuplu şi în cea de familie şi efortul nostru contează, chiar o să se vadă.

Vibraţia zilei este 4 şi familia e pe primul loc când vine vorba despre ocrotire.

BALANŢĂ: O persoană dragă revine de pe unde-a fost plecată şi o să vă vedeţi şi mai des, poate avansează spre căsătorie relaţia. Se poate să vă-nscrieți la o bursă şi să fiţi şi acceptaţi, să intraţi într-o altă etapă de viaţă şi să fie o reuşită, să vă bucuraţi de succes.

SCORPION: O să vă puteţi atinge un obiectiv legat de profesie, să vă fie acceptată o strategie de lucru şi să daţi lovitura pe plan profesional. O să puteţi rezolva şi acele lucruri pe care le-aţi ignorat, dar le-a venit şi lor timpul şi o să vorbiţi cu cei cărora le-oți fi rămas datori cu nişte explicaţii, să lichidaţi conflicte mai vechi.

SĂGETĂTOR: O poveste de dragoste poate oricând să vă acapareze cu totul, cu condiţia să fiţi singuri şi să vă şi doriţi acest lucru. Un proiect, care poate intra de-acum încolo în linie dreaptă o să fie preocuparea voastră numărul 1 şi o să-i acordaţi maximum de atenţie.

CAPRICORN: Întâlnire cu cineva de care depine viitorul vostru profesional, ascensiunea în carieră şi o să fiţi fermi pe poziţie. Vă intră bani, faceţi plăți, evaluaţi situaţia financiară ca să v-ajungă până la sfârşitul anului, sau, oricum, pe termen lung.

VĂRSĂTOR: Se poate să vă-ndragostiți lulea de cineva care se poate instala cu arme şi bagaje în viaţa voastră. Voi o să fiţi cooptaţi, ca de obicei, într-o activitate extraprofesională, de care o să fiţi încântaţi, şi-o să decurgă totul aşa cum vă doriţi cu multă muncă însă.

PEŞTI: Se poate să descoperiţi o destinaţie de vacanţă la preţ redus şi să aveţi chef să vă duceţi. Le veţi da de capăt unor chestiuni legate de acte, de un proces poate şi o să avansaţi cu demersurile legate de recuperarea unor bani, sau bunuri, şi cu altele.

BERBEC: O să vorbiţi deschis cu partenerul de cuplu şi multe lucruri se vor rezolva, pentru că vreţi într-adevăr să vă-ntelegeți. Se pare c-o să vă spuneţi punctul de vedere într-o chestiune de serviciu, poate într-o şedinţă, sau la vreo întrunire cu colegii de prin alte sedii.

TAUR: Sfera partenerială e activă şi o să vă găsiţi un coechipier de viaţă stabil, sau cel pe care-l aveţi o să fie şi mai dedicat relaţiei. Vă mai gândiţi dacă să acceptaţi o ofertă de colaborare, sau aşteptaţi una mai bănoasă, pentru că pluteşte în aer un filon financiar pe care-l puteţi accesa cât de curând.

GEMENI: O să puteţi întâlni şi voi pe cineva care să vi se potrivească şi să formaţi un cuplu, să vă şi căsătoriţi. Se poate să vă descoperiţi vreo nouă pasiune, să vă duceţi la nişte cursuri să vă iniţiaţi într-un domeniu în care v-ar plăcea să lucraţi la un moment dat.

RAC: Îi puteţi fi de mare ajutor unui frate, unei surori, sau cuiva apropiat şi care nu are niciun sprijin. Poate faceţi un efort să fiţi mai comunicativi şi cu partenerul de cuplu şi cu anturajul, în general, să meargă lucrurile şi mai bine între voi, decât pân-acum.

LEU: Poate faceţi voi primul pas spre salvarea unei căsnicii, să nu lăsaţi o investiţie afectivă să se năruie, pur şi simplu. Reapare cineva care va face o ofertă de job, pe care de data asta n-o s-o mai refuzaţi că pică tocmai bine, ca-aveți nevoie de bani de cheltuială.

FECIOARĂ: V-aţi putea programa o ieşire la sfârşit de săptămână şi să-i luaţi şi pe prieteni, sau pe fraţi, pe veri, cu voi. E de lucru şi la serviciu şi la şcoală şi acasă, o să vă ocupaţi de toate treburile fără să vă plângeţi prea tare, dar poate va mai ajută şi cei de-acasă, la cele gospodăreşti.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Horoscop 3 octombrie 2018. Planuri de vacanță pentru nativii acestei zodii
Horoscop 3 octombrie 2018. Planuri de vacanță pentru nativii acestei zodii
VIDEO PROTVPLUS.RO
horoscop Neti Sandu
Horoscop 21 aprilie 2019. Zodia care are șanse să înceapă o nouă poveste de dragoste
Horoscop 20 aprilie 2019. Zodia care primeşte o veste neaşteptată
Horoscop 19 aprilie 2019 cu Neti Sandu. Surpriza la care nu se aşteaptă nimeni din această zodie
Horoscop 18 aprilie 2019. Dubii în privinţa partenerului de cuplu pentru această zodie
Horoscop 17 aprilie 2019. Cine are șanse să primească o nouă funcție și salariu mai mare
Horoscop 16 aprilie 2019. Cine primește bani și cine este curtat de o persoană cu intenții serioase
Horoscop 19 aprilie 2019 cu Neti Sandu
Horoscop 15 aprilie 2019. Zodia care se va căsători în curând
Horoscop 14 aprilie 2019. Zodia aflată pe punctul de a întemeia o familie
Horoscop 13 aprilie 2019. Cine vrea să reia o poveste de dragoste mai veche
Horoscop 12 aprilie 2019. Zodia trebuie să aibă grijă ce face cu banii
Horoscop 11 aprilie 2019. Zodia care trebuie să meargă urgent la medic
Horoscop 10 aprilie 2019. Zodia care va face pasul cel mare