Horoscop 4 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Vin ceva bani de la serviciu pentru o zodie

neti sandu

Horoscop 4 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu provocări. E bine să fim pe faza, că în încercările noastre de a face lucruri de anvergură să fim pregătiți pentru orice, să stăm cu garda sus.

Vibrația zilei este 4 și o să avem grijă de ai noștri, să se simtă în siguranță.

Horoscop 4 aprilie 2024 - BERBEC

E animație, e mult de lucru, sunteți interpelați de diverse persoane care au nevoie de ceva de la voi și e bine să vă conservați energia să vă ajungă pentru toate treburile.

Se poate să primiți vreo atenționare că e vreo problemă de sănătate și e bine să faceți o programare la medic, un consult.

Horoscop 4 aprilie 2024 - TAUR

O să fiți cooptați în diferite activități care să vă ajute să descărcați tensiunile și să luați și bani, chiar dacă sunt preocupări deconectante, poate o să fiți plătiți pentru ce faceți.

Citește și
„I-a pus genunchiul pe gât cum pui la porc”. Declarația șocantă făcută de un martor în procesul polițiștilor judecați după moartea unui bărbat într-o autogară din Pitești

Se poate să luați niște bani din urmă și să faceți unele achiziții pentru sărbători, poate o cazare pe undeva, într-o stațiune de agrement.

Horoscop 4 aprilie 2024 - GEMENI

Se poate să puneți în practică o idee mai veche și să vă asigurați banii de care aveți nevoie, ca să nu duceți lipsă de nimic.

O reușită în plan profesional și o să vă luptați în continuare, mai abitir, ca să fiți number one, că o să fie un an special pentru voi.

Horoscop 4 aprilie 2024 - RAC

Vi se recunosc, în sfârșit, niște merite, poate recuperați și niște bani pe care nu i-ați primit la timp și o să fiți gata pregătiți pentru noi responsabilități.

Vă caută cineva care vrea să ieșiți în weekend pe undeva, că ați fi rămas datori cuiva cu o plecare în excursie cu prietenii.

Horoscop 4 aprilie 2024 - LEU

Întâlnirea cu cineva care vă apreciază vă poate aduce o ofertă de afaceri și o să începeți să căutați sponsori care să vă finanțeze proiectul.

O ieșire la cafea v-ar ajuta să dați de capăt unei chestiuni de ordin sentimental să puteți continua relația.

Horoscop 4 aprilie 2024 - FECIOARĂ

O invitație în țară, în străinătate și o să aveți posibilitatea să vă luați câteva zile libere de 1 mai, de Paște, ca să vă bucurați de revederea unor oameni dragi.

O să primiți niște confirmări că vi s-au aprobat niște cereri și o să vi se deschidă niște uși.

Horoscop 4 aprilie 2024 - BALANȚĂ

Cineva de care v-a fost dor revine și o să vă evaluați și voi sentimentele să știți dacă, într-adevăr, vreți să rămâneți împreună, dacă s-a schimbat în bine, persoana.

Vin ceva bani de la serviciu și o să faceți cumpărături, pentru festinul de Paște, dar poate e o alergătură după cadouri.

Horoscop 4 aprilie 2024 - SCORPION

Se poate să vi se reproșeze șefii câte ceva și să remediați pe ici pe colo ce n-a fost făcut cum trebuie, să fie totul fără cusur, la un standard ridicat.

Un control medical v-ar prinde bine și v-ar ajuta să vă mențineți o sănătate de fier.

Horoscop 4 aprilie 2024 - SĂGETĂTOR

O să mai faceți probabil, niște investiții în locuință și o să angajați o firmă să se ocupe de curățenia generală, că poate o să aveți musafiri de soi, în curând.

E posibil să vină niște recompense de la serviciu și să primiți și o nouă ofertă de proiect care să vă aducă un salariu mai bun.

Horoscop 4 aprilie 2024 - CAPRICORN

Sunt de făcut niște plăți și o să vă achitați de toate obligațiile financiare ca să vă puteți vedea, liniștiți, de cheltuielile de sărbători, să cumpărați tot ce v-ați propus.

Poate ar fi cazul să-i somați cumva, pe cei care vă datorează bani să vi-i dea ca să aveți și voi acum, în perioada sărbătorilor.

Horoscop 4 aprilie 2024 - VĂRSĂTOR

E cineva care vă întinde o mână de ajutor și o să vă eliberați de o povară, că erau prea multe lucruri de care trebuia să vă ocupați.

Au rămas niște lucruri nespuse, ori poate ați ascuns un adevăr și relația de cuplu are de suferit. Poate faceți o confesiune.

Horoscop 4 aprilie 2024 - PEȘTI

Poate ați tot amânat plata unor datorii și e posibil să încasați o suprataxare și ar fi păcat, mai bine achitați tot ca să rămâneți "curați" de sărbători.

Un proiect nou la orizont, dar e momentul să lichidați restanțele ca să nu vă încurce la treabă. E momentul sa lichidați restanțele ca sa nu va incurce la treabă.

Articol recomandat de sport.ro
„Câți bani câștigi în România?” Apărătorul de la FCSB, dorit în Franța, a dat răspunsul pe loc
„Câți bani câștigi în România?” Apărătorul de la FCSB, dorit în Franța, a dat răspunsul pe loc
Citește și...
Horoscop 2 mai 2024, cu Neti Sandu. O zodie poate descoperi niște bani în cont
Horoscop 2 mai 2024, cu Neti Sandu. O zodie poate descoperi niște bani în cont

Horoscop 2 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu emoții constructive. O să facem și treabă, ca mai e de lucru și la serviciu și acasă, dar ne putem și plimba și întâlni la un restaurant, la un picnic cu cei pe care-i avem la inimă.

Horoscop 1 mai 2024, cu Neti Sandu. E o zi cu grătare și petreceri cu prietenii pentru mai multe zodii
Horoscop 1 mai 2024, cu Neti Sandu. E o zi cu grătare și petreceri cu prietenii pentru mai multe zodii

Horoscop 1 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu surprize. Or să fie schimbări de direcție, de asociere cu un grup, sau cu altul de prieteni, dar distracție tot va fi!  

Horoscop 30 aprilie 2024, cu Neti Sandu. O zodie se bucură de o serie de vești bune
Horoscop 30 aprilie 2024, cu Neti Sandu. O zodie se bucură de o serie de vești bune

Horoscop 30 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu surprize. O să fim în priză, și la serviciu, și casă, poate plecăm, deja, undeva ca să petrecem 1 Mai, sărbătorile pascale și o să avem o stare de bine, de bunădispoziție.

Recomandări
Acuzații incredibile la adresa NATO dinspre Budapesta: „Alianța a trecut peste Linia Roșie”
Acuzații incredibile la adresa NATO dinspre Budapesta: „Alianța a trecut peste Linia Roșie”

Ministrul Afacerilor Externe şi Comerţului Exterior din Ungaria, Péter Szijjártó, a precizat că NATO a trecut peste Linia Roșie, relatează portfolio.hu.

Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova în zona în care s-a surpat strada. Autoritățile cer oamenilor să evacueze imediat
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova în zona în care s-a surpat strada. Autoritățile cer oamenilor să evacueze imediat

Autoritățile au emis un mesaj RO-Alert prin care solicită evacuarea imediată a zonei din Slănic Prahova, unde o stradă s-a surpat, iar clădirile din zonă riscă să se prăbușească.

Emmanuel Macron: „Trimiterea de trupe occidentale pe teren în Ucraina nu este exclusă dacă Moscova străpunge linia frontului”
Emmanuel Macron: „Trimiterea de trupe occidentale pe teren în Ucraina nu este exclusă dacă Moscova străpunge linia frontului”

Emmanuel Macron a reiterat posibilitatea trimiterii de trupe occidentale pe teren în Ucraina, apreciind într-un interviu publicat joi de The Economist că va trebui să "ne punem problema" dacă Moscova "va reuşi să străpungă linia frontului".