Horoscop 4 aprilie 2018. Planuri de vacanță de sărbători pentru nativii acestei zodii

×
Codul embed a fost copiat

Ne grăbim, dar o să acordăm maximum de atenţie lucrurilor care au mare importanţă pentru noi şi ai noştri, să fie totul de cea mai bună calitate.

Vibraţia zilei este 4 şi o să facem totul pentru familie, în mod special, să rămânem uniţi.

BERBEC: Poate va trebui să faceţi un efort financiar şi de timp să duceţi maşina în servis, să n-aveţi surprize la drum, dacă plecaţi în weekend pe undeva. V-au rămas multe lucruri de rezolvat şi o să daţi zor să vă achitaţi onorabil, să n-aveţi restanțe de niciun fel, să vă bucuraţi de sărbători, cum se cuvine.

TAUR: O să vină cineva în vizită, pregătiţi camera de oaspeţi şi faceţi tot posibilul să nu vă lipsească nimic şi să fiţi la înălţime, ca gazdă. Întrevedere cu cineva care v-a făcut nişte promisiuni şi pe care o să le respecte şi va-ntinde o mână de ajutor, să faceţi rost de nişte lucruri, poate şi de nişte aprobări.

GEMENI: Apare cineva care vrea să formaţi un cuplu şi păreţi dispuşi să va-ncercati şansele, să puneţi capăt singurătăţii. E posibil să luaţi un supliment salarial şi să umpleţi golurile, să aveţi cu ce să cumpăraţi şi alimente şi cadouri, s-aveţi şi de buzunar.

Citește și
alist
Horoscopul lunii aprilie realizat de Neti Sandu
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

RAC: O să primiţi o invitaţie la un eveniment care o să vă pună în valoare şi o să vă crească prestigiul, cota de popularitate. O să primiţi ajutor din mai multe direcţii, poate încasaţi şi banii de care-aveți atâta nevoie şi o să decurgă totul în bună regulă, să nu rămâneţi descoperiţi la niciun capitol.

LEU: Vi se dă undă verde să puteţi susţine un examen, să treceţi într-o altă categorie la serviciu, la şcoală, în mediul social undeva. Poate primiți în dar biletele de tren, avion ca să ajungeţi la acei oameni care vă iubesc, au nevoie de voi şi o să vă facă plăcere să petreceţi un timp cu ei, în ţară, în afară acolo unde locuiesc.

FECIOARĂ: Poate vă faceţi timp să daţi pe la doctor să ştiţi cum staţi cu sănătatea, să luaţi şi tratamentul adecvat dacă vă doare ceva. Sunt nişte oameni care trebuie să vă returneze banii împrumutaţi şi dacă n-o fac de bunăvoie sunaţi-i, vorbiţi cu ei şi o s-aveţi mai multe şanse aşa decât aşteptând pur şi simplu.

BALANŢĂ: O persoană de care vă e dor şi-anunţă vizită şi poate o să fiţi împreună de-aici încolo, că n-a fost bine cât aţi stat departe unul de celălalt. Poate aveţi de reglat o situaţie cu nişte angajatori, va trebui să revizuiţi un contract şi să daţi randament şi mai bun la slujbă şi acolo unde munciţi în particular.

SCORPION: Apare şi la voi o împlinire sufletească, faceţi cunoştinţă cu cineva cu care sunteţi compatibili, sau revine cineva care vi s-a lipit de suflet. Se observă un câştig bănesc, tocmai bine să luaţi ce-aveţi nevoie pentru sărbători, să simţiţi o relaxare din punct de vedere financiar, dup-atâta muncă.

SĂGETĂTOR: Relaţia sentimentală poate avansa spre o căsătorie şi cererea poate va fi formulată în noaptea de Înviere. O să vă luaţi totuşi, bilete să plecaţi acolo unde-aţi zis că nu vă duceţi că n-aveţi timp, bani, n-are cine să vă ţină companie şi se rezolvă totul ca prin vrajă.

CAPRICORN: Poate vă luaţi aşa, din scurt, bilete de avion şi o să zburaţi spre cei care v-aşteaptă peste graniţă, să petreceţi frumos sărbătorile. Poate vă cumpăraţi nişte lucruri în rate, ca să nu rămâneţi fără bani în perioada asta şi o să reamenajaţi frumos interiorul, sau poate e un mobilier de terasă.

VĂRSĂTOR: Cu rudele apropiate mai trebuie vorbit încă o dată să ştiţi cu care dintre ele o să vă vedeţi în noaptea de Paşte şi cu care, după. Va trebui să vă interesaţi îndeaproape de o legalizare, să luaţi toate semnăturile ca să avansaţi cu studiile şi să puteţi semna un contract de angajare, sau de cumpărat o locuinţă.

PEŞTI: O să vă-ntelegeți mult mai bine cu rudele de gradul unu, o să strângeţi relaţiile poate şi pentru că nu mai sunteţi la fel de ocupaţi ca înainte. Or să aterizeze şi acei bani fără de care nu puteau fi delicatese pe masa festivă şi n-o să duceţi lipsă de nimic, o să le asiguraţi alor voştri tot ce şi-au dorit.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Horoscop 3 aprilie 2018. Zodia care astăzi are un noroc fantastic la bani
Horoscop 3 aprilie 2018. Zodia care astăzi are un noroc fantastic la bani

Horoscop 3 aprilie 2018. O să ne bucurăm de ajutor din partea unor oameni care ţin la noi, care vor să fim fericiţi şi niciun efort nu va fi prea mare pentru ei.

Horoscopul lunii aprilie realizat de Neti Sandu
Horoscopul lunii aprilie realizat de Neti Sandu

Află tot ce îți rezervă astrele pentru această lună și descoperă principale previziuni din horoscopul lunii aprilie 2018, realizat de Neti Sandu.

Horoscop 2 aprilie 2018. Racii își pot reface viața și pot avea un copil
Horoscop 2 aprilie 2018. Racii își pot reface viața și pot avea un copil

O zi cu spor. O să ne-ngrijim de toate lucrurile obligatorii pe care trebuie să le facem şi la serviciu şi acasă şi să ne asigurăm că n-o să ne lipsească nimic de sărbători, ca să ne putem bucura, fără reţineri.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.