Horoscop 31 mai, cu Neti Sandu. Balanțele își rescriu relația sentimentală

Ultima actualizare: 31-05-2021 09:09

Horoscop 31 mai, cu Neti Sandu. O să facem o evaluare a situaţiilor rămase în aer şi o să dăm zor să le ducem la bun sfârşit. Să lichidăm restanțele.

Vibraţia zilei este 4 şi suntem interesaţi de familie, să aibă de toate.

HOROSCOP 31 MAI 2021 GEMENI

 

Poate vă asociaţi cu cineva din străinătate să daţi drumul unei afaceri care să aducă un profit consistent. Vă puteţi găsi ceva nou de lucru, poate fi o colaborare şi care să vă rontunjească veniturile c-aveţi nevoie de un supliment financiar.

HOROSCOP 31 MAI 2021 RAC

 

O să vă interesaţi la medic de starea organismului, măcar preventiv, iar dacă sunt ceva probleme cu atât mai mult. Se poate să luaţi o decizie referitoare la maşină – s-o duceţi la reparat să vă luaţi alta sau să-ncepeți să strângeţi bani, dacă fondurile sunt insuficiente.

HOROSCOP 31 MAI 2021 LEU

 

Aţi rămas datori cu un răspuns cuiva care şi-a declarat sentimentele şi vrea să ştie dacă rimaţi emoţional. Se vine cu oferte de afaceri şi păreţi deschişi oricăror iniţiative pentru că v-au lipsit provocările şi vreţi să vă puneţi în valoare nişte calităţi.

HOROSCOP 31 MAI 2021 FECIOARĂ

 

Aţi putea urma o dietă, să schimbaţi regimul de viaţă ca să nu vă mai simţiţi obosiţi, ceva trebuie făcut. Solicitări, la voi, pe toate fronturile, că e un moment bun de afirmare şi totodată sunt chestiuni legate de familie care vă dau, serios, bătăi de cap.

HOROSCOP 31 MAI 2021 BALANŢĂ

 

Relaţia sentimentală se rescrie pe ici, pe colo ca să fie armonie aşa cum vă place, cum aţi visat să fie. Poate aveţi de încheiat o situaţie şcolară ori poate la serviciu ca să mai căpătaţi o gradaţie, un titlu trebuie să daţi concurs sau doar o verificare.

HOROSCOP 31 MAI 2021 SCORPION

 

E posibil să reglaţi o situaţie legată de bani şi să scăpaţi de o datorie bancară sau poate doar să amânaţi plata unei rate. O să faceţi rost de mai mulţi bani, poate pentru că aţi lucrat în paralel cu serviciul sau urmează să munciţi în plus – de undeva or să vină bani.

HOROSCOP 31 MAI 2021 SĂGETĂTOR

 

O să interacţionaţi cu mai multă lume şi puteţi demara un proiect care să vă propulseze în carieră. O s-aveţi de lucru, o să fie success şi în formula de grup c-o s-aveţi mai mult spor şi vi se recunosc meritele în cadru public, vi se face reclamă.

HOROSCOP 31 MAI 2021 CAPRICORN

 

Poate v-aţi decis să renunţaţi la un contract în favoarea altuia, ca să câştigaţi mai mulţi bani şi poate mai uşor. Or să vă intre bani, pot fi nişte restanțe, bani împrumutaţi cuiva şi pe care abia acum vi-i poate da înapoi, că n-au fost resurse financiare suficiente.

HOROSCOP 31 MAI 2021 VĂRSĂTOR

 

O să vă ocupaţi de treburi gospodăreşti, să mai reparaţi câte ceva şi să reamenajaţi interiorul locuinţei şi grădina. Se pot repara anumite lucruri, situaţii din trecut şi să le daţi un alt sens, să fie un succes în plan social şi fericire în plan personal.

HOROSCOP 31 MAI 2021 PEŞTI

 

Se pare că n-aţi depăşit asperităţile din relaţia de cuplu şi poate ar trebui să faceţi voi primul pas, o schimbare. V-aţi putea aranja un sejur într-un loc aerisit la munte, la mare, par să fie nişte ocazii îmbietoare şi de un strop de relaxare chiar aţi avea nevoie.

HOROSCOP 31 MAI 2021 BERBEC

 

Vă consultaţi cu ai voştri să alegeţi un obiectiv comun, să ştiţi pe ce daţi banii, pe o casă ori pe o maşină. E o emulaţie de grup, că lucraţi la un proiect care vi se potriveşte mănuşă, că se-arată şi o perspectivă de succes şi o să culegeţi roadele cât de curând.

HOROSCOP 31 MAI 2021 TAUR

 

Poate strângeţi bani pentru nişte cursuri, fie online, fie la fața locului, la un sediu dacă vor fi condiţii –dorința există. Poate pretenţiile voastre cresc şi o să schimbaţi datele contractuale, să le cereţi mai mulţi bani angajatorilor dacă vor calitate extra.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO