Horoscop 30 noiembrie, cu Neti Sandu. Fecioarele încep o nouă afacere

30-11-2020 07:27


Horoscop 30 noiembrie, cu Neti Sandu. O să ne bucurăm că aşteptarea noastră nu a fost în zadar, am câştigat ce ne-am dorit şi o să folosim şi data viitoare experienţa.

Vibraţia zilei este 3 şi comunicarea va fi salvarea noastră.

HOROSCOP 30 NOIEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

 

Se poate să luaţi o decizie radicală şi să vă schimbaţi serviciul, sau casa, poate aţi găsit ceva mai bun şi nu vreţi să bateţi pasul pe loc.

HOROSCOP 30 NOIEMBRIE 2020 CAPRICORN

 

Poate pregătiţi ceva bunătăţi de care să se bucure şi ai voştri dar şi cine mai vine pe la voi c-oți avea vreun sărbătorit în familie şi faceţi o prăjitură, o plăcintă.

HOROSCOP 30 NOIEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

 

Se poate să fie ales, deja, o colaborare, un parteneriat chiar pe o perioadă mai scurtă de timp, dar care să v-aducă satisfacţii şi materiale şi morale.

HOROSCOP 30 NOIEMBRIE 2020 PEŞTI

 

Poate-abia acum se va semna un contract şi o să aveţi de luat mai mulţi bani - pare să fie ceva bine plătit şi o să fie un confort financiar.

HOROSCOP 30 NOIEMBRIE 2020 BERBEC

 

O să faceţi monetarul să vedeţi de câţi bani dispuneţi ca să vă duceţi cu ai voştri undeva o zi, două, c-aveţi cu toţii nevoie de odihnă şi sunteţi mereu prinşi cu treburile.

HOROSCOP 30 NOIEMBRIE 2020 TAUR

 

Se pare că sunt oameni care să vă coopteze în diverse activităţi care să vă imprime o altă stare de spirit, să puneţi la bătaie toată inspiraţia şi să creaţi lucruri de cea mai bună calitate.

HOROSCOP 30 NOIEMBRIE 2020 GEMENI

 

O să reglaţi o situaţie care v-a dat multă vreme de furcă şi o să faceţi progrese la slujbă, în afacerile particulare, şi o să luaţi mai mulţi bani.

HOROSCOP 30 NOIEMBRIE 2020 RAC

 

Apare o ofertă de lucru şi s-ar putea s-o acceptaţi c-aveţi promisiuni de bani şi o să vă fie bine plătită munca - poate fi o colaborare, deşi nu e exclus să fie un job pe termen lung.

HOROSCOP 30 NOIEMBRIE 2020 LEU

 

O reuşită în plan intelectual - luaţi un examen, treceţi cu bine de un interviu şi o să vă reaşezaţi - pe o poziţie superioară de data asta - o să fie cu strălucire.

HOROSCOP 30 NOIEMBRIE 2020 FECIOARĂ

 

Vă descurcaţi cu şcoala online, îi ajutaţi şi pe copii, şi o să descurcaţi şi iţele unei afaceri care v-a dat bătăi de cap - însă nu v-a făcut să abandonaţi lupta.

HOROSCOP 30 NOIEMBRIE 2020 BALANŢĂ

 

Poate vă consultaţi cu cineva care o să vă apere într-un proces şi o să vă recăpătaţi bani, bunuri, care să vă readucă pe poziţii, c-aţi fost într-o dezingroladă.

HOROSCOP 30 NOIEMBRIE 2020 SCORPION

 

Aveţi resurse interioare la care să apelaţi ca să creşteţi în sfera profesională, sunt şi exterioare resursele - oameni care vă pot ajuta - o să profitaţi la maximum de oportunităţi.

 

 

 


VIDEO PROTVPLUS.RO