Horoscop 30 aprilie. Leii au găsit o metodă de afirmare și vor câștiga bani

Dată publicare: 30-04-2021 07:24
Dată actualizare: 30-04-2021 09:13


Horoscop 30 aprilie, cu Neti Sandu. Putem repara nişte greşeli din trecut şi să ne cerem iertare, să topim orgoliile, ca să fim curaţi şi sufleteşte, că e Vinerea mare.

Vibraţia zilei este 3 şi să spunem ce-avem pe inimă, să ne eliberăm.

Horoscop 30 aprilie TAUR


Apar situaţii cu mult neprevăzut si o să vă descurcaţi fără probleme, că instinctul o să vă indice clar ce trebuie să faceţi, cum să reacţionaţi.

Horoscop 30 aprilie GEMENI


O să scoateţi în mare viteză nişte bani din buzunar ca să luaţi în fugă tot ce mai trebuie pentru sărbători, sau să achitaţi rate, facturi, să scăpaţi de plăţile masive.

Horoscop 30 aprilie RAC


Se-ntâmplă ceva care să vă dea speranţe de mai bine în sfera profesională, poate-ncepeți lucrul într-un domeniu care va fi şansa voastră de a vă face cunoscuţi.

Horoscop 30 aprilie LEU


Voi se pare că v-aţi găsit un culoar de afirmare şi o să câştigaţi bani, prestigiu şi e bine să aveţi grijă să vi le păstraţi, că e concurenţă acerbă.

Horoscop 30 aprilie FECIOARĂ


În continuare rămâne activată sfera „deplasări” şi poate aţi plecat, deja, sau urmează să porniţi la drum deîndată ce vă terminaţi treburile.

Horoscop 30 aprilie BALANŢA


O să vă mobilizaţi să scăpaţi de toate treburile urgente ca să vă ocupaţi şi de voi, de pregătirile pentru Paşte, că mai e puţin timp la dispoziţie.

Horoscop 30 aprilie SCORPION


E bine să luaţi în calcul nişte oferte de lucru, ca să faceţi o selecţie, s-alegeţi ce e cel mai avantajos pentru voi, ca sigur se va găsi ceva care să vi se potrivească mănuşă.

Horoscop 30 aprilie SĂGETĂTOR


O să interacţionaţi cu nişte oameni care-aşteaptă răspunsuri de la voi, poate intraţi într-un regim de colaborare şi o să fiţi prinşi, cu totul, în munca respectivă.

Horoscop 30 aprilie CAPRICORN


se desfiinţează o situaţie şi poate vă reprofilaţi! se poate să vă schimbaţi serviciul şi să porniţi într-o, cu totul altă direcţie profesională.

Horoscop 30 aprilie VĂRSĂTOR


Încă sunt multe lucruri de făcut pe-acasă şi o să pună şi ai casei umărul să puneţi totul la punct ca să vă rămână pentru mâine pregătirile.

Horoscop 30 aprilie PEŞTI


O să vă daţi osteneala să le faceţi surprize celor dragi şi o să le luaţi tot felul de cadouri din cele care ştiţi că le plac şi o să le trimiteţi prin curier dacă ştiţi că nu vă puteţi vedea cu toţii.

Horoscop 30 aprilie BERBEC


Poate plecaţi la părinţi, la bunici, dac-ave'i posibilitatea şi o să fie o bucurie pentru toată lumea, c-o să puteţi sta câteva zile împreună.


VIDEO PROTVPLUS.RO