Horoscop 3 septembrie 2018. Proiecte noi și câștiguri financiare suplimentare pentru aceste zodii

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

O să-ntâmpinăm şi dificultăţi până să le dăm de capăt situaţiilor complicate, dar merită orice efort c-o să ieşim învingători.

Vibraţia zilei este 3 şi o să putem duce comunicarea la alt nivel, ca să ne şi înţelegem cu cei din jur.

FECIOARĂ: Poate vă daţi întâlnire cu nişte colegi de breaslă să vedeţi la ce proiect aţi putea colabora şi dacă se potriveşte cu programul vostru. Aţi putea semna un contract de angajare, sau poate vindeţi, cumpăraţi o casă, o maşină, după lungi amânări şi-o să puteţi începe o viaţă nouă.

BALANŢĂ: Se poate să reveniţi asupra unei decizii legate de viaţă de cuplu şi poate veţi acorda mai multă atenţie relaţiei. Se poate să mai lucraţi ceva în paralel cu serviciul şi să câştigaţi mai mulţi bani, să strângeţi un capital până la sfârşitul anului.

SCORPION: Poate faceţi un efort financiar să vă schimbaţi maşina, sau să vă luaţi altă nouă, se-anunţă o cheltuială. O să vă faceţi noi prieteni şi relaţii pe la mondenităţi şi veţi fi mult mai activi pe scena socială, o să fie şi o ascensiune în carieră, la un moment dat.

SĂGETĂTOR: Se poate să vă meargă mai bine în relaţia sentimentală dacă o să faceţi echipă cu celălalt, să nu se mai simtă singur. Se poate să vă caute cineva care să vă stimuleze dorinţa de a face lucruri noi, ca să vă puteţi depăşi limitele - aveţi resurse interioare de explorat.

CAPRICORN: Poate puneţi la cale detaliile unui eveniment important din viaţa voastră şi o să fie solicitant, dar o să vă descurcaţi frumos. Se-anunţă un câştig bănesc cu muncă multă şi o să vă descurcaţi cu volumul şi cu gradul de dificultate şi chiar şi cu durată, că n-o să se termine cu una cu două.

VĂRSĂTOR: Se poate să-ntâlniţi pe cineva din timpul unei excursii, poate în vacanţă şi o să-ncepeti o relaţie care va rezista în timp. O să le puteţi face o surpriză plăcută alor voştri care n-or fi ajuns, încă, la malul mării, sau îşi doresc altceva pe care doar voi vi-l puteţi oferi şi toată lumea o să se bucure.

PEŞTI: Se rezolvă o problemă de afaceri şi o să aveţi pe ce conta atunci când vă-ntoarceţi din vacanţă, c-o să fie un proiect lansat la apă. Sunt cheltuieli, datorii, de care-ar fi bine să vă achitaţi cât mai repede, să nu se-adune restanțe, care vor atârna prea greu după concediu.

BERBEC: O să petreceţi câteva ore într-o companie agreabilă, poate luaţi masa împreună, şi puneţi la cale viitorul relaţiei. Se pare c-o să vă scoată cineva la o plimbare, să daţi şi să primiţi nişte explicaţii ca să puteţi face o relaţie de cuplu şi mai bine.

TAUR: Poate intraţi într-o colaborare, să lucraţi în afara orelor de program, ca să strângeţi bani pentru o nuntă, un botez. E posibil să încasaţi nişte bani, să faceţi şi plăți, să rezolvaţi şi nişte probleme care ţin de acte, de o angajare, sau de semnarea unui contract.

GEMENI: Puteţi da avansul pentru o casă, o maşină, să vă ocupaţi chiar voi de construcţia propriu zisă, dacă vă pricepeţi, dacă nu angajaţi o firmă. O să rezonaţi frumos cu cineva pe care-l puteţi întâlni într-un anturaj undeva şi să cultivaţi relaţia care promite să v-aducă stabilitate afectivă.

RAC: Se rezolvă o chestiune legată de bani şi de acte şi o să aveţi mână liberă să acţionaţi aşa cum credeţi de cuviinţă. Se poate s-aveţi o discuţie de principiu cu nişte posibili parteneri de afaceri, şi să vă hotărâţi până la sfârşitul lunii, dacă nu chiar mai devreme, şi să faceţi o alegere avantajoasă.

LEU: Poate mai topiţi din orgolii ca să vă-ntelegeți şi mai bine cu partenerul de cuplu care aşteaptă mai multă căldură sufletească de la voi. E posibil să se ivească un extrajob care să vă completeze bugetul şi să aveţi pentru şcoala voastră, a cuiva din familie sau pentru lucrurile pe care le-aţi exclus de o vreme-ncoace.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO