Horoscop 3 decembrie 2020, cu Neti Sandu. Taurii își fac planuri de căsătorie

03-12-2020 07:37


Horoscop 3 decembrie 2020, cu Neti Sandu. O să ne bucurăm de şansele care ne ies în cale şi o să ne construim un alt viitor care să ţină pasul cu vremurile.

Vibraţia zilei este 3 şi comunicarea o să se rezolve toate problemele.

HOROSCOP 3 DECEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

 

Aveţi inspiraţie, sunteţi creativi, poate puneţi bazele unei colaborări şi o să mai faceţi un pas în cariera - vă pregătiţi poate pentru etapa de lucrat la serviciu, de ieşit la rampă

HOROSCOP 3 DECEMBRIE 2020 CAPRICORN

 

O să interacţionaţi cu nişte oameni ca să faceţi rost de bani, să aveţi pentru sărbători, să le faceţi mici surprize alor voştri din banii de care dispuneţi.

HOROSCOP 3 DECEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

 

Poate organizaţi o strângere de fonduri, sau altceva care să vă ofere satisfacţii sufleteşti, şi găsiţi sponsorizare şi pentru cadourile unor copii.

HOROSCOP 3 DECEMBRIE 2020 PEŞTI

 

O să puteţi face rost de bani mai mulţi, poate vindeţi ceva care costă mult şi strângeţi un capital. Atenţie însă , la drum, la volan şi la altele, ca să nu luaţi vreo amendă.

HOROSCOP 3 DECEMBRIE 2020 BERBEC

 

Poate plecaţi pe undeva la sfârşit de săptămână şi daţi telefoane să vă asiguraţi c-aveţi unde dormi şi ce mânca, să nu vă rataţi plimbarea.

HOROSCOP 3 DECEMBRIE 2020 TAUR

 

Relaţia cu partenerul de suflet promite să fie şi mai caldă, afectuasă şi să vă gândiţi serios la căsătorie, pentru că vă vedeţi pentru restul vieţii împreună.

HOROSCOP 3 DECEMBRIE 2020 GEMENI

 

Or să vă curteze nişte angajatori să bateți palma pentru o afacere care să vă propulseze în carieră şi s-ar putea să fiţi de acord - mai reluaţi subiectul în ianuarie.

HOROSCOP 3 DECEMBRIE 2020 RAC

 

Se poate să luaţi bani şi să faceţi, deja, nişte cumpărături pentru moş Niculae şi pentru copii în general, c-au nevoie de tot felul de lucruri.

HOROSCOP 3 DECEMBRIE 2020 LEU

 

Aţi putea lucra la ceva care să poate fi valorificat în perioada asta a sărbătorilor, poate vindeţi online şi o să faceţi rost de bani.

HOROSCOP 3 DECEMBRIE 2020 FECIOARĂ

 

O să mai luaţi câte ceva pentru casă, poate din economiile pe care le-aţi strâns şi fie mai confortabil, o să puteţi şi lucra şi învaţă de-acasă.

HOROSCOP 3 DECEMBRIE 2020 BALANŢĂ

 

Se observă rezultate favorabile la şcoală, poate aveţi de dat teste, examene, diferenţe, restanțe, şi ar avea de unde să vă meargă bine.

HOROSCOP 3 DECEMBRIE 2020 SCORPION

 

O să vă recompuneţi starea de bine, poate pentru c-a apărut cineva care vă face inima să vibreze şi o să vedeţi în continuare unde o să ducă relaţia, că ea promite.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO