Horoscop 3 august 2023, cu Neti Sandu. Zodia care își poate rezolva problemele în relație

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 3 august 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. O zi cu rezolvări. E bine să nu ne pripim şi să luăm deciziile potrivite care să fie în avantajul vostru şi să ţinem cont şi de familie.  

Vibraţia zilei este 3 şi să spunem, clar şi răspicat ce-avem de spus. fără echivoc!

Horoscop 3 august 2023 – LEU

O s-aveţi de dus muncă de lămurire cu cei care vă datorează bani, şi să vă ţineţi de capul lor până îi primiţi că altfel nu-i mai vedeţi.

O să puteţi spera la o promovare, poate vi se încredinţează o funcţie de conducere, şi vă daţi peste cap să fiţi la înălţime.

Horoscop 3 august 2023 – FECIOARĂ

Se poate s-aveţi de lămurit nişte aspecte care ţin de sfera profesională, de semnarea unui contract şi o să insistaţi să vi se respecte preferinţele.

Citește și
Mihai Mărgineanu, oripilat de ce a văzut la Vama Veche: „Am o întrebare la care nu trebuie să-mi răspundeți mie: Ba, voi știți ce mai fac copiii voștri?”

Se poate să revină cineva care a lipsit o vreme din viaţa voastră şi să vă străduiţi să vă refaceţi punţile de comunicare.

Horoscop 3 august 2023 – BALANŢĂ

Aţi putea face un demers ca să mai luaţi nişte bani poate fi un proiect particular şi să vă alegeţi cu nişte bani suplimentari că proiectul are priză la un publică anume.

O să adunaţi în jurul vostru nişte oameni care să pună umărul la nişte treburi pe care vă e greu să le duceţi la bun sfârşit.

Horoscop 3 august 2023 – SCORPION

Vă curtează un angajator ca să vă alăturaţi unui proiect care v-ar aduce beneficii, dar trebuie să credeţi în el - interesaţi-vă să vedeţi despre ce e vorba

Poate abia acum vi se recunosc nişte merite şi o să luaţi şi bani şi vreo recompensă, ca un câştig de imagine

Horoscop 3 august 2023 – SĂGETĂTOR

Sfera călătoriilor e nuanţată frumos şi o să daţi de o destinaţie care să vă fie pe plac şi o să alegeţi şi un anturaj pe măsură.

Se anunţa schimbări la serviciu şi o să fiţi pe recepţie că să prindeţi o poziţie mai avantajoasă, pe cât posibil.

Horoscop 3 august 2023 – CAPRICORN

Se poate să întâlniţi pe cineva să aibă răbdare cu voi şi să vă regăsiţi în acea relaţie ca să vă puteţi gândi şi la copii, dacă vă doriţi să deveniţi părinţii

Se poate să vă pregătiţi de botez, se poate să fie o petrecere a copiilor, chiar în concediu acolo unde vă aflaţi.

Horoscop 3 august 2023 – VĂRSĂTOR

O să primiţi nişte răspunsuri, poate primiţi un job, sau vă orientați spre altceva poate spre nişte studii, o specializare şi or să fie cu succes.

Se poate regla relaţia voastră de cuplu şi o să atingeţi un alt nivel de comunicare, după ce a existat o perioadă rece, glacială.

Horoscop 3 august 2023 – PEŞTI

Se rezolvă probleme mai vechi şi o să primiţi bani, confirmări, o să vă bucuraţi de interacţiunea cu nişte oameni care vor să aveţi un proiect.

Vi se cere ajutorul şi dacă n-o să fiţi ocupaţi până peste cap o să daţi o mână de ajutor prietenilor, sau poate rudele se afla în impas.

Horoscop 3 august 2023 – BERBEC

E cineva care vede în voi un posibil partener de viaţă şi dacă n-aveţi pe nimeni şi sunteţi pregătiţi o să începeţi această viaţă nouă.

O să vă găsiţi de lucru pe-acasă mai reparaţi câte ceva, cumpăraţi lucruri noi şi vă interesaţi şi de starea de funcţionare a maşinii.

Horoscop 3 august 2023 – TAUR

E bine să vă puneţi o dorinţă ca să se poate împlini, că-l aveţi pe marele benefic în zodia voastră şi e asul vostru din mânecă. Folosiţi-l!

O să mai scoateţi din fondul de rulment al familiei că să luaţi diverse lucruri pentru interiorul locuinţei, aparatura electrocasnică.

Horoscop 3 august 2023 – GEMENI

Apar oferte de lucru şi pot fi sub forma unor colaborări pe care le puteţi lăsa pentru luna viitoare, când vă-ntoarceţi din concediu.

E posibil să primiţi nişte bani care să vă fie de mare folos dacă plecaţi pe undeva în vacanţă, sau doar în weekend.

Horoscop 3 august 2023 – RAC

O să vă bucuraţi de nişte privilegii, poate-o să primiţi invitaţii speciale la nişte evenimente mondene şi poate vă faceţi relaţii într-o altă clasă socială.

O veste bună de la cineva care nu v-a uitat şi se va ţine de o promisiune mai veche, c-o să vină şi că puteţi fi împreună, dacă asta vă doreaţi.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Farul - Sepsi, întrerupt din cauza scandărilor xenofobe! Cum a reacționat Hagi
NEWS ALERT Farul - Sepsi, întrerupt din cauza scandărilor xenofobe! Cum a reacționat Hagi
Citește și...
Horoscop 4 mai 2024, cu Neti Sandu. Cum se pregătesc zodiile de Înviere și Paște
Horoscop 4 mai 2024, cu Neti Sandu. Cum se pregătesc zodiile de Înviere și Paște

Horoscop 4 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O să facem o incursiune interioară, un bilanț sufletesc ca să vedem dacă suntem în acord cu ce ne dorim de la noi și cu ce își doresc și ceilalți de la noi.  

Horoscop 3 mai 2024, cu Neti Sandu. Ce urmează pentru zodii în Vinerea Mare
Horoscop 3 mai 2024, cu Neti Sandu. Ce urmează pentru zodii în Vinerea Mare

Horoscop 3 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O să avem parte de surprize la tot pasul și o să ne lăsăm pătrunși de spiritul sărbătorilor pascale și o să fim recunoscători pentru tot ce primim, material sau spiritual.

Horoscop 2 mai 2024, cu Neti Sandu. O zodie poate descoperi niște bani în cont
Horoscop 2 mai 2024, cu Neti Sandu. O zodie poate descoperi niște bani în cont

Horoscop 2 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu emoții constructive. O să facem și treabă, ca mai e de lucru și la serviciu și acasă, dar ne putem și plimba și întâlni la un restaurant, la un picnic cu cei pe care-i avem la inimă.

Recomandări
Polonia anunţă că a fost şi ea vizată de atacuri cibernetice ale Rusiei. Condamnă ferm „activităţile inacceptabile”
Polonia anunţă că a fost şi ea vizată de atacuri cibernetice ale Rusiei. Condamnă ferm „activităţile inacceptabile”

Polonia a anunţat că a fost la rândul său vizată de presupuse atacuri cibernetice atribuite unui grup rus numit APT28 - care ar mai fi vizat şi Germania şi Republica Cehă - şi a condamnat aceste atacuri, informează sâmbătă Reuters.

„Misiuni de consiliere” NATO în Orientul Mijlociu. Se așteaptă o decizie a conducerii Alianței
„Misiuni de consiliere” NATO în Orientul Mijlociu. Se așteaptă o decizie a conducerii Alianței

NATO ar putea trimite „misiuni de consiliere” în Orientul Mijlociu, Africa și Sahel, cu obiective de securitate și apărare.

Ce spune Robert de Niro despre Donald Trump: „Este un monstru. Nu cred că americanii înţeleg cât de periculos va fi”
Ce spune Robert de Niro despre Donald Trump: „Este un monstru. Nu cred că americanii înţeleg cât de periculos va fi”

Adversar notoriu al lui Donald Trump de mai mulţi ani, Robert De Niro l-a atacat din nou pe fostul preşedinte american într-un interviu.