Horoscop 3 aprilie 2021, cu Neti Sandu. Fecioarele se implică într-o activitate bănoasă

Dată publicare: 03-04-2021 07:30
Dată actualizare: 03-04-2021 09:54


Horoscop 3 aprilie 2021, prezentat de Neti Sandu. O să mai dăm de niște încurcături pe ici, pe colo, dar n-o să ne lăsăm intimidaţi de nimic şi o să ne atingem scopurile.

Vibraţia zilei este 3 şi e undă verde la deplasări.

Horoscop 3 aprilie 2021 BERBEC


Simţiţi nevoia de puţină mişcare şi o să faceţi 2 paşi pe-afară, chit că astea-nseamna s-ajungeţi şi prin altă localitate, dac-aveti acolo întâlnire cu cineva.

Horoscop 3 aprilie 2021 TAUR


O să puteţi obţine un plus de vizibilitate la care se vor adăuga bani, şi niscaiva relaţii ca să puteţi face progrese în sfera afaceri - că se creionează aşa ceva.

Horoscop 3 aprilie 2021 GEMENI


Intenţia de a o porni la drum e acută şi o să vă daţi întâlnire, poate la destinaţie cu nişte oameni care simt ce gândesc la fel ca şi voi, e o compatibilitate.

Horoscop 3 aprilie 2021 RAC


Poate creaţi un motiv special să ieşiţi la cafea cu cineva care suspină la dorul vostru, dar au rămas nişte întrebări în aer şi nu mnai are curajul să dea ochii cu voi.

Horoscop 3 aprilie 2021 LEU


Se poate să fie o sărbătoare în familie, poate e ziua cuiva de naştere, şi o să faceţi o trataţie cu nişte delicatese, să se simtă că e o zi specială.

Horoscop 3 aprilie 2021 FECIOARĂ


Poate vă implicaţi într-o activitate care-o să v-aducă bani, dar mai presus de bani vor fi aprecierile din partea celor pentru care veţi face unele gesturi de omenie.

Horoscop 3 aprilie 2021 BALANŢA


Relaţia cu anturajul se poate rescrie frumos că nu v-aţi mai văzut de multă vreme şi poate reluaţi o preocupare deconectantă respecand, normal, regulile.

Horoscop 3 aprilie 2021 SCORPION


Se poate să vă fi făcut o rezervare să rămâneţi pe undeva prin ţară peste noapte şi o să vă mai deconectaţi şi voi, c-aveţi nevoie de un pic de relax.

Horoscop 3 aprilie 2021 SĂGETĂTOR


O să fiţi dispuşi să cheltuiţi nişte bani ca să le oferiţi alor voştri o porţie de respiro, ieşiţi la o terasă, ori poate faceţi comanda de mâncare bună şi staţi acasă.

Horoscop 3 aprilie 2021 CAPRICORN


La voi apar veşti amestecate şi o să le-alegeţi pe cele bune ca să vă menţineţi un tonus ridicat, pentru că de voi depinde starea sufletească a celor din jur.

Horoscop 3 aprilie 2021 VĂRSĂTOR


Se poate să vă curteze mai multă lume, dar dacă e cineva în viaţa voastră o să diminuaţi din start oferta şi doar cei singuri au de unde să aleagă.

Horoscop 3 aprilie 2021 PEŞTI


Voi păreţi a fi pe picior de plecare şi o să alegeţi o destinaţie care să vă satisfacă nevoia de peisaj şi aer curat, ca să vă încărcați bateriile.


VIDEO PROTVPLUS.RO