Horoscop 29 septembrie 2018. Zodia care are parte de o întâlnire surpriză

Ultimul update: Sambata 29 Septembrie 2018 10:49
Data publicarii: Sambata 29 Septembrie 2018 07:32
Categorie: Horoscop

Horoscop 29 septembrie, prezentat de Neţi Sandu. Să ne mai gândim şi la noi, să ne relaxăm, să facem ca lucrurile să se-ntâmple aşa cum am visat şi să nu uităm nici de ai voştri, să-i vedem fericiţi.

Horoscop 29 septembrie. Vibraţia zilei este 11 şi o să dăm dovadă de înţelepciune în tot ce facem.

BALANŢĂ
Apare cineva care vrea să vă scoată din zona de confort, dar pentru voi e perfect c-o să fiţi în formă, poate plecaţi într-un du-te-vino, mare, munte. O să vă bucuraţi de o invitaţie la masă, la plimbare, poate vi se organizează un party de ziua voastră de naştere sau e altceva festiv.

SCORPION
Întâlnire cu cineva care insistă demult să vă vedeţi, dar aţi fost prinşi cu treburi sau chiar n-aţi vrut, acum îi spuneţi ce-aveţi de gând. Poate aţi închiriat o vilă, o căsuţă şi plecaţi cu ai voştri la odihnă, la distracţie şi o să daţi refresh total, că v-o fi ajuns şi pe voi oboseala.

SĂGETĂTOR
O să vă duceţi la o ceremonie, se căsătoresc nişte prieteni, e ceva care va da şi vouă idei de viaţă în doi şi să vă puneţi şi voi pirostriile la anul. Un tur de orizont prin staţiunile montane, poate vreţi să-ncercaţi în stilul vostru nişte sporturi extreme, să vă duceţi într-un parc de aventuri.

CAPRICORN
Va sună cineva care vrea să vină în vizită şi dacă nu plecaţi într-o excursie o s-aveţi o după amiază presărată cu musafiri. O să le fiţi alături unor parteneri care botează un copilaş, se mută în casă nouă, împlineşte o vârstă şi o să chefuiţi c-aveţi toate motivele să fiţi fericiţi.

VĂRSĂTOR
E cineva care vrea să fiţi împreună şi v-o fi greşit la un moment dat cu ceva şi aţi rupt pisică-n două, acum se poate drege situaţia. Se poate s-o porniţi la drum şi s-o ţineţi tot într-o drumeţie, c-aveţi o energie de consumat şi e bine să faceţi mişcare, iar dacă nu plecaţi poate jucaţi ceva pe un teren de sport.

PEŞTI
Se poate să faceţi o vizită cuiva care v-aşteaptă care ştie de când şi să-i împliniţi dorinţa - dar asta şi pentru că vă era şi vouă dor. Scoateţi din banii de la economii să o luaţi din loc, să vedeţi ce mai fac prietenii, rudele, mai sunt nişte peisaje pe care să le revedeţi şi o să vă-ntoarceţi revigoraţi diseară, mâine.

BERBEC
E cununia religioasă a unor apropiaţi, sau o să fiţi invitaţi la un garden party, e un motiv de petrecut la foc continuu, să ştiţi. E un grup care vă absoarbe cu totul şi o să petreceţi două zile departe de casă sau oricum, n-o să staţi în casă c-o s-aveţi tot felul e activităţi.

TAUR
O invitaţie la masă poate-aveti lucruri importante de vorbit, vă faceţi declaraţii de dragoste şi are loc şi vreo cerere în căsătorie. O întâlnire neaşteptată şi viaţa sentimentală poate lua o întorsătură fericită, de unde nu mai credeaţi c-o să vă fie şi vouă bine în dragoste.

GEMENI
O prezenţă tonică vă spulbera toate grijile şi o să vă bucuraţi de faptul că mai faceţi şi altceva decât mucă şi iar muncă. Se reuneşte familia să puneţi la cale, botezul unui copil sau sărbătoresc părinţii, bunicii o nuntă de argint, de aur, de platină, ceva se-ntâmplă

RAC
Vă curtează cineva, e o persoană cu stil, inteligență, cu o stimă de sine în grafic, poate puţin peste, şi o să vă placă. Vă suiţi în tren, avion, şi vă duceţi în plimbare pe undeva, nici cu telecabina nu va displace şi o să experimentaţi lucruri noi într-un parc de aventuri, poate.

LEU
Sfera sentimentală e animată, e cineva care vă iubeşte, sau o s-apară azi, mâine cineva care să aibă un farmec aparte.Poate reamenajaţi ceva pe-acasă şi-i chemaţi pe prieteni să facă safteaua, ați remobilat, zugrăvit casa, ori aţi amenajat spaţiul exterior, terasa, balconul.

FECIOARĂ
E un moment bun să vă vedeţi mai des cu prietenii, să strângeţi relaţiile şi poate veţi avea activităţi comune care să vă delecteze. Vă duceţi la un eveniment monden, vă întindeţi antenele, să interceptaţi noile tendinţe în afaceri, în viaţa de zi cu zi, să ştiţi cum să faceţi față noului val.

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

VIDEO PROTVPLUS.RO
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Răzvan Gheorghe
Răzvan Gheorghe s-a descurcat cu brio la primele probe deși a suferit unele accidentări. Cum a făcut față traseului din semifială?

04:51
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Rareș Paraschivu
Rareș Paraschivu, care și-a eliminat propriul frate în prima rundă, s-a înscris în lupta pentru un loc in finală fără prea mari emoții.

04:43
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Marius Crăciun
Go Monkey! Ce agilitate, Marius Craciun s-a întrecut pe el însuși și a reușit să apase buzzer-ul

03:06
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Ismail Kesu
Susținut de familie, Ismail Kesu a trecut fără probleme primele obstacole, însă nu a mai putut la ultima probă

05:13
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Gabriel Bozga
Un performer al calificărilor, vloggerul Gabriel Bozga a apăsat buzzer-ul și a reușit să-și asigure un loc în finala Ninja Warrior

03:50
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Cosmin Atomei
Băiatul atomic, Cosmin Atomei a fost parte de o galerie de excepție și-a reușit să treacă de probe, apăsând buzzer-ul. Ce performanță, bravo! >

03:05
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Cătălin Tătar
Prietenii au fost alături de el și de data asta, iar pentru Cătălin Tătar totul a mers ca pe roate când dintr-o dată >

01:23
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Bogdan Pascal
Bogdan Pascal a făcut spectacol la Ninja Warrior Romania. Ce performanță, bravo!

03:40
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Andrei Nașcu
Brokerul Andrei Nașcu a avut parte de un ghinion teribil la prima probă. Ce s-a întâmplat după?

00:42
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Andrei Ciobanu
Adrenalină maximă! Lovit la o probă, muzicianul Andrei Ciobanu a reușit să finalizeze traseul Ninja Warrior și a apăsat buzzerul

05:29
horoscop
Horoscop 21 octombrie 2018. Decizia care va schimba radical viața unui nativ
Horoscop 20 octombrie 2018. Zodia care va cheltui o importantă sumă de bani
Horoscop 19 octombrie 2018. Progrese la muncă și bani în plus pentru această zodie
Horoscop 18 octombrie 2018. Planuri de călătorie și relaxare pentru nativii acestei zodii
Horoscop 17 octombrie 2018. Nativii care primesc noi oferte în carieră
Horoscop 16 octombrie 2018. Trecutul pare să-i bântuie pe nativii acestei zodii
Horoscop
Horoscop 15 octombrie 2018. Vești bune pe plan financiar pentru mai multe zodii în acestă zi
Horoscop 14 octombrie 2018. Zodia care are șanse mari să înceapă o relație
Horoscop 13 octombrie 2018. Zodia care se poate trezi azi cu o cerere în căsătorie
Horoscop 12 octombrie 2018. Zodia care trebuie să acorde mai multă atenție sănătății
Horoscop 11 octombrie 2018. Zodia care va face o vizită obligatorie la medic
Horoscop 10 octombrie 2018. Zodia care va avea parte de o reușită, după multe eforturi