O zi lejeră. O să ne lăsăm purtați de intuiție ca să alegem lucrurile care ne avantajează și să le fie de ajutor și alor noștri.  

Vibrația zilei este 11, număr maestru și o să dăm dovadă de înțelepciune în tot ce facem. Să vedem ce se întâmplă în fiecare zodie.

Horoscop 29 martie BERBEC

Se poate să vă dați întălnire cu cineva care vă propune un job care promite să fie mai important decât credeați.

O să vă reinventati. E momentul să luați startul într-o nouă aventură, fie de viață profesională, fie personală. Sau poate în ambele planuri apar noutăți.

Horoscop 29 martie TAUR

O să luați niște bani c-aveți de recuperat - i-oți fi împrumutat pe niste prieteni și vă dau înapoi banii.

Vi se deschide apetitul pentru o ieșire în public, poate aveți ceva de arătat lumii și o să aibă un impact, un ecou cu reverberații, o să vedeți.

Horoscop 29 martie GEMENI

Vi se vor semna niște acte și o să dați zor să avansați cu restul treburilor care vă pot aduce succes în afaceri. Poate acceptați niște colaborări.

Se poate lărgi cercul prietenilor și să aveți preocupări în formula de grup că puneți mână de la mână să faceți niște lucruri de calitate extra.

Horoscop 29 martie RAC

Poate abia acum vi se validează o muncă, e posibil să primiți un premiu și să vi se dea și bani, totodată.

Vin de undeva niște bani și o să vă descurcați cu cheltuielile acestei perioade, că o să-ncercați să vă limitați la strictul necesar ca să vă-ncadrați în buget.

Horoscop 29 martie LEU

V-așteaptă cineva în alt oraș și dacă vă faceți timp o s-ajungeți măcar la sfârșit de săptămână ca să schimbați o vorbă, un sentiment.

Întrevedere cu cineva care nu renunță la propunerea de colaborare pe care v-a făcut-o și poate vă și convinge, zilele-astea! Oricum, e cineva insistent!

Horoscop 29 martie FECIOARĂ

V-ofertează cineva cu un job care s-ar putea să vă placă și o să aveți curajul să faceți mișcare, cât de curând.

E rost de mai bine în sfera partenerială și o să vă bucurați de vizita cuiva, de o declarație de dragoste, de o cerere în căsătorie - se-ntâmplă lucruri bune.

Horoscop 29 martie BALANȚĂ

Simțiți nevoia unei asigurări din partea ființei iubite că vă este alături, vă susține și veți face echip tot restul vieții.

O să vă-nțelegeți cu un angajator c-o să mai lăsați de la voi și o să vă convingeți că merită să-ncercați și varianta asta și de aici pot să decurgă și altele.

Horoscop 29 martie SCORPION

Poate nimeriți niște reduceri la articole pentru casă și o să le luați ca să completați golurile, că vin sărbătorile.

Apar proiecte noi și poate vă-ncumetați la o colaborare măcar, ca să vă suplimentați veniturile, că aveți nevoie de finanțe să plecați pe undeva într-o vacanță.

Horoscop 29 martie SĂGETĂTOR

Apare cineva care o să-și dorească să formați un cuplu și dacă nu sunteți într-o relație o să luați în serios toată povestea.

O să vă bucurați de sprijinul unor oameni, ai unei echipe și o să terminați cu bine niște lucrări la voi acasă, ori e vorba despre afacerile particulare.

Horoscop 29 martie CAPRICORN

Ați putea bate palma pentru un contract și să vă meargă mai bine din punct de vedere financiar de-aici încolo.

Se pare c-o să acordați un plus de atenție locuinței, că v-ați propus să faceți niște schimbări, eliberați spațiul, îl reorganizați un pic și aduceți piese noi - de mobilier poate.

Horoscop 29 martie VĂRSĂTOR

Vă puteți așteptă la o surpriza plăcuta, pot fi și bani la care să nu vă fi gândit și să aveți o stare de spirit foarte buna.

E un suflu de prospețime la voi, poate pentru c-ați primit niste confirmări și puteți spera la o evoluție în planul afacerilor, dar și în plan personal.

Horoscop 29 martie PEȘTI

O să vă puteți bucura de vizita cuiva care vine cu vesti bune și o să știți cum să fructificați o idee, că să vă asigurați succesul.

O să reglați o situație contractuala și vă croiți drum spre un nivel superior, c-aveți resurse pe care le puteți accesa - cu mare succes în perioada asta.