Horoscop 26 martie 2022, prezentat de Neti Sandu. O zi a revelațiilor. O să revedem locuri și niște lucruri or să iasă la iveală ca să înțelegem un adevăr, să știm ce avem de făcut, cum să procedăm.  

Vibrația zilei este 8 și e bine să fim mai economi, să punem banii la pușculiță.

HOROSCOP 26 MARTIE 2022 BERBEC
 

Poate vă e dor de o ieșire la aer curat, să vă duceți în alt oraș, în vizită la niște prieteni ca să vă destindeți. Sunt câteva evenimente la care ați vrea să ajungeți și o să vă bucurați de revederea unor oameni care v-au lipsit ca aerul și o să dați refresh sentimentelor.

HOROSCOP 26 MARTIE 2022 TAUR


O să vă suiți în mașină, în tren, să vă duceți la cineva care vă invită la masă, chit că e festivă sau nu. Și poate rămâneți și mâine. O să adunați în jurul vostru vechi prieteni, ca pe vremuri, să puneți umărul la o activitate de timp liber care v-ar aduce beneficii mai mult sufletești decât materiale.

HOROSCOP 26 MARTIE 2022 GEMENI


O revedere emoționantă cu cineva care așteaptă de multă vreme un semn de la voi și o să aflați care e pulsul relației. E o sărbătoare la care o să fiți și voi invitați de onoare și o să vă întâlniți cu prieteni pe care nu i-oți mai fi văzut de anul trecut și programați o altă revedere cât de curând.

HOROSCOP 26 MARTIE 2022 RAC


O să dați zor să rezolvați treburile casnice ca să puteți ieși la o întrunire cu grupul, c-o fi ziua cuiva de naștere și vreți să vă distrați. O să dați zor să rezolvați treburile casnice ca să puteți ieși la o întrunire cu grupul, c-o fi ziua cuiva de naștere și vreți să vă distrați.

HOROSCOP 26 MARTIE 2022 LEU


O să mai cheltuiți niște bani pentru confortul locuinței și să vă orientați spre site-urile de reduceri, pe cât posibil. Poate aveți o petrecere în familie, mai chemați și un prieten, doi și o să vă priască să stați la povești cu cei dragi, ca să nu vă mai gândiți la rate, facturi și probleme de serviciu.

HOROSCOP 26 MARTIE 2022 FECIOARĂ


Se reface grupul de prieteni de altădată și puteți avea preocupări comune, mai plecați într-o excursie, o să vă vedeți mai des. Sufletește, promite să vă fie și mai bine și o să vă gândiți, serios la căsătorie, că ați atins acel echilibru interior pe care-l căutați de-o viață, poate.

HOROSCOP 26 MARTIE 2022 BALANȚĂ


O să vă puteți găsi și voi jumătatea și să vă așezați la casa voastră - din mai încolo se aliniază frumos lucrurile pentru o căsătorie. O să vă scoată la cafea cineva care vrea să se asigure că sunteți în rezonanță din punct de vedere sentimental și relația promite.

HOROSCOP 26 MARTIE 2022 SCORPION


Se poate să întâlniți pe cineva care să vă însoțească în viață, pentru că exista compatibilitate și o să vă completați frumos. O întâlnire care o să vă ungă pe suflet și se pot rezolva chestiuni mai vechi, care au erodat pe dinăuntru, dar se poate să vă fie din nou bine împreună.

HOROSCOP 26 MARTIE 2022 SĂGETĂTOR


Poate vă invită cineva la o casă de vacanță, la un hotel, pe cheltuiala acelei persoane, și o să fie distracție. O să cheltuiți, fără reținere, niște bani ca să le oferiți alor voștri un respiro, chit că rămâneți acasă, deși nu sunteți genul, dar surprize plăcute tot o să le faceți.

HOROSCOP 26 MARTIE 2022 CAPRICORN


Se poate să aveți o revelație și să știți ce anume trebuie să faceți, în ce direcție s-o porniți ca să vă asigurați succesul în afaceri. O apariție surpriză, poate revine cineva ca să-și ceară scuze, să repare o relație care a avut de suferit și se poate să depindă totul de voi.

HOROSCOP 26 MARTIE 2022 VĂRSĂTOR


O să le faceți o vizită rudelor care v-au dus dorul și e bine să strângeți relațiile. E o răscolire sufletească și la voi și poate readuceți pe făgaș o iubire care nu s-a stins, dar cu promisiuni de renunțat la ce nu-i place celuilalt.

HOROSCOP 26 MARTIE 2022 PEȘTI


E animație la voi, aveți chef de ieșit în societate, poate e și un eveniment care să vă aducă în preajma unor oameni scumpi la vedere. O să vă respectați cuvântul dat unor prieteni că vă întâlniți cu prima ocazie, că dați o petrecere, faceți o tratație sau poate e rândul celorlalți - important e să vă întâlniți.