Horoscop 28 februarie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care poate o să câștige mai mulți bani, sau o poziție mai sus în ierarhie

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 28 februarie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu rezervări. E o aliniere pe cer, de care putem profita ca să ne punem ordine în lucruri, în viață, să facem progrese pe toate planurile posibile.

Vibrația zilei este 1 și o să ne bucurăm de un nou început. Toate bune, pe mâine.

Horoscop 28 februarie 2024 - PEȘTI

O serie de rezolvări! Poate primiți și bani c- ați tot făcut demersuri în acest sens și o să faceți achiziții, o să vă plătiți dările că nu vă plac restanțele.

Se poate să primiți o recunoaștere publică pentru ce ați muncit în ultima vreme și poate fi vorba și despre o creștere salarială.

Horoscop 28 februarie 2024 - BERBEC

Se încearcă, o să vedeți, cooptarea voastră într-un proiect care să vă solicite toată priceperea că aveți multe de arătat lumii și o să lăsați o impresie bună în mediul în care veți lucra.

Citește și
Mihai Mărgineanu, oripilat de ce a văzut la Vama Veche: „Am o întrebare la care nu trebuie să-mi răspundeți mie: Ba, voi știți ce mai fac copiii voștri?”

Vine cineva cu bune intenții de relație serioasă, și dacă sunteți în căutarea perechii de suflet o să faceți o încercare.

Horoscop 28 februarie 2024 - TAUR

O să faceți tot posibilul să vă pliați pe cerințele colectivitatii ca să iasă un lucru de calitate fie că e treabă de serviciu, fie personală, ca să dați randament maxim.

Poate o să câștigați mai mulți bani, sau o poziție mai sus în ierarhia de la slujbă și o să câștigați alt statut - e anul vostru.

Horoscop 28 februarie 2024 - GEMENI

Ați putea pleca într-o minivacanță, sau să vă luați bilete pentru alta dată, c-or fi mai ieftine acum și o să alegeți o destinație exotica, de lux.

O veste bună de la cineva care vrea să petreceti mai mult timp împreună să se vadă dacă o să fiti un cuplu, sau nu rimati sufletește.

Horoscop 28 februarie 2024 - RAC

Se definitivează o situație scriptică și o să mergeți mai departe cu studiile, puteți pleca în străinatate, să munciți, să învățați, să va căsătoriți acolo, sau să vizitați, doar, niște locuri.

Se poate să mai luați diverse lucruri prin casă și să va încânte ideea că o să-i impresionați pe musafiri în weekend.

Horoscop 28 februarie 2024 - LEU

O să dați zor să terminați cât mai repede treburile de tot felul ca să ieșiți la plimbare, să vă vedeți cu prietenii că sunt niște lucruri de pus la punct, ori fi niște evenimente.

Vi se propune un job, sau o poziție care v-ar aduce mai mulți bani la bugetul familiei și se poate să fiți de acord.

Horoscop 28 februarie 2024 - FECIOARA

O să stați la discuții cu șefii că n-or să fie de acord din prima să va acorde niște bonusuri, un salariu mărit, sau o primă. Trebuie insistat.

O ieșire în doi ar fi de folos ca să definiți poziția în cazul relației, ce responsabilități va revin ca să fie un echilibru în cuplu.

Horoscop 28 februarie 2024 - BALANȚA

Se anunță noutăți la serviciu, poate vă duceți altundeva, e posibil să și plecați în alt oraș, cu muncă, dar se anunță bani.

Poate faceți un efort financiar să va înnoiți garderoba, să mai eliminați și spațiul pe acasă, că ar fi lucruri pe care nu le mai întrebuințați.

Horoscop 28 februarie 2024 - SCORPION

Poate reluați o indeletnicire de timp liber, un sport, un hobby care să va elibereze de stres și să va puneti creativitatea în miscare.

Se poate să vă duceți la vreo vizionare de locuințe și să vedeti dacă simtiti că e vreuna dintre ele casa în care veti trai.

Horoscop 28 februarie 2024 - SĂGETĂTOR

O să vă alăturați unui grup ca să dati toată masura talentului vostru și să le fiti de ajutor unor oameni care nu se descurca singuri.

Poate aveți o petrecere în weekend și sunteți în pregătiri, ori fi vreo aniversare, o cununie religioasa.

Horoscop 28 februarie 2024 - CAPRICORN

O ieșire în lume v-ar pune în contact cu oameni care va pot deschide un alt traseu profesional și o sa va puteti reinventa.

Le-ați putea cere șefilor o mărire de salariu, sau alte compensații, să se gândească și ei la ceva care să va recompenze eforturile.

Horoscop 28 februarie 2024 - VĂRSĂTOR

O să dați de oameni serviabili care să pună umărul la munca voastra și o sa fie un succes colectiv, cu reverberații și poate semnati un contract avantajos.

Poate mai aveti de recuperat bani și din alte surse și o să strângeți un capital ca să puteți pleca în weekend pe undeva.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Farul - Sepsi, întrerupt din cauza scandărilor xenofobe! Cum a reacționat Hagi
NEWS ALERT Farul - Sepsi, întrerupt din cauza scandărilor xenofobe! Cum a reacționat Hagi
Citește și...
Horoscop 4 mai 2024, cu Neti Sandu. Cum se pregătesc zodiile de Înviere și Paște
Horoscop 4 mai 2024, cu Neti Sandu. Cum se pregătesc zodiile de Înviere și Paște

Horoscop 4 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O să facem o incursiune interioară, un bilanț sufletesc ca să vedem dacă suntem în acord cu ce ne dorim de la noi și cu ce își doresc și ceilalți de la noi.  

Horoscop 3 mai 2024, cu Neti Sandu. Ce urmează pentru zodii în Vinerea Mare
Horoscop 3 mai 2024, cu Neti Sandu. Ce urmează pentru zodii în Vinerea Mare

Horoscop 3 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O să avem parte de surprize la tot pasul și o să ne lăsăm pătrunși de spiritul sărbătorilor pascale și o să fim recunoscători pentru tot ce primim, material sau spiritual.

Horoscop 2 mai 2024, cu Neti Sandu. O zodie poate descoperi niște bani în cont
Horoscop 2 mai 2024, cu Neti Sandu. O zodie poate descoperi niște bani în cont

Horoscop 2 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu emoții constructive. O să facem și treabă, ca mai e de lucru și la serviciu și acasă, dar ne putem și plimba și întâlni la un restaurant, la un picnic cu cei pe care-i avem la inimă.

Recomandări
Polonia anunţă că a fost şi ea vizată de atacuri cibernetice ale Rusiei. Condamnă ferm „activităţile inacceptabile”
Polonia anunţă că a fost şi ea vizată de atacuri cibernetice ale Rusiei. Condamnă ferm „activităţile inacceptabile”

Polonia a anunţat că a fost la rândul său vizată de presupuse atacuri cibernetice atribuite unui grup rus numit APT28 - care ar mai fi vizat şi Germania şi Republica Cehă - şi a condamnat aceste atacuri, informează sâmbătă Reuters.

Klaus Iohannis, mesaj de Paşte: Învierea Domnului reaminteşte tuturor chemarea creştină la iubirea aproapelui
Klaus Iohannis, mesaj de Paşte: Învierea Domnului reaminteşte tuturor chemarea creştină la iubirea aproapelui

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis sâmbătă, într-un mesaj, că Învierea Domnului reaminteşte tuturor chemarea creştină la iubirea aproapelui şi îndemnul convieţuirii în pace.

Ce spune Robert de Niro despre Donald Trump: „Este un monstru. Nu cred că americanii înţeleg cât de periculos va fi”
Ce spune Robert de Niro despre Donald Trump: „Este un monstru. Nu cred că americanii înţeleg cât de periculos va fi”

Adversar notoriu al lui Donald Trump de mai mulţi ani, Robert De Niro l-a atacat din nou pe fostul preşedinte american într-un interviu.