Horoscop 28 februarie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care poate o să câștige mai mulți bani, sau o poziție mai sus în ierarhie

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 28 februarie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu rezervări. E o aliniere pe cer, de care putem profita ca să ne punem ordine în lucruri, în viață, să facem progrese pe toate planurile posibile.

Vibrația zilei este 1 și o să ne bucurăm de un nou început. Toate bune, pe mâine.

Horoscop 28 februarie 2024 - PEȘTI

O serie de rezolvări! Poate primiți și bani c- ați tot făcut demersuri în acest sens și o să faceți achiziții, o să vă plătiți dările că nu vă plac restanțele.

Se poate să primiți o recunoaștere publică pentru ce ați muncit în ultima vreme și poate fi vorba și despre o creștere salarială.

Horoscop 28 februarie 2024 - BERBEC

Se încearcă, o să vedeți, cooptarea voastră într-un proiect care să vă solicite toată priceperea că aveți multe de arătat lumii și o să lăsați o impresie bună în mediul în care veți lucra.

Citește și
Mărturia tinerei care a mers să reclame că un polițist a violat-o. Femeia spune că a fost ținută trei ore „înțepenită pe un scaun” în camera de interogatoriu

Vine cineva cu bune intenții de relație serioasă, și dacă sunteți în căutarea perechii de suflet o să faceți o încercare.

Horoscop 28 februarie 2024 - TAUR

O să faceți tot posibilul să vă pliați pe cerințele colectivitatii ca să iasă un lucru de calitate fie că e treabă de serviciu, fie personală, ca să dați randament maxim.

Poate o să câștigați mai mulți bani, sau o poziție mai sus în ierarhia de la slujbă și o să câștigați alt statut - e anul vostru.

Horoscop 28 februarie 2024 - GEMENI

Ați putea pleca într-o minivacanță, sau să vă luați bilete pentru alta dată, c-or fi mai ieftine acum și o să alegeți o destinație exotica, de lux.

O veste bună de la cineva care vrea să petreceti mai mult timp împreună să se vadă dacă o să fiti un cuplu, sau nu rimati sufletește.

Horoscop 28 februarie 2024 - RAC

Se definitivează o situație scriptică și o să mergeți mai departe cu studiile, puteți pleca în străinatate, să munciți, să învățați, să va căsătoriți acolo, sau să vizitați, doar, niște locuri.

Se poate să mai luați diverse lucruri prin casă și să va încânte ideea că o să-i impresionați pe musafiri în weekend.

Horoscop 28 februarie 2024 - LEU

O să dați zor să terminați cât mai repede treburile de tot felul ca să ieșiți la plimbare, să vă vedeți cu prietenii că sunt niște lucruri de pus la punct, ori fi niște evenimente.

Vi se propune un job, sau o poziție care v-ar aduce mai mulți bani la bugetul familiei și se poate să fiți de acord.

Horoscop 28 februarie 2024 - FECIOARA

O să stați la discuții cu șefii că n-or să fie de acord din prima să va acorde niște bonusuri, un salariu mărit, sau o primă. Trebuie insistat.

O ieșire în doi ar fi de folos ca să definiți poziția în cazul relației, ce responsabilități va revin ca să fie un echilibru în cuplu.

Horoscop 28 februarie 2024 - BALANȚA

Se anunță noutăți la serviciu, poate vă duceți altundeva, e posibil să și plecați în alt oraș, cu muncă, dar se anunță bani.

Poate faceți un efort financiar să va înnoiți garderoba, să mai eliminați și spațiul pe acasă, că ar fi lucruri pe care nu le mai întrebuințați.

Horoscop 28 februarie 2024 - SCORPION

Poate reluați o indeletnicire de timp liber, un sport, un hobby care să va elibereze de stres și să va puneti creativitatea în miscare.

Se poate să vă duceți la vreo vizionare de locuințe și să vedeti dacă simtiti că e vreuna dintre ele casa în care veti trai.

Horoscop 28 februarie 2024 - SĂGETĂTOR

O să vă alăturați unui grup ca să dati toată masura talentului vostru și să le fiti de ajutor unor oameni care nu se descurca singuri.

Poate aveți o petrecere în weekend și sunteți în pregătiri, ori fi vreo aniversare, o cununie religioasa.

Horoscop 28 februarie 2024 - CAPRICORN

O ieșire în lume v-ar pune în contact cu oameni care va pot deschide un alt traseu profesional și o sa va puteti reinventa.

Le-ați putea cere șefilor o mărire de salariu, sau alte compensații, să se gândească și ei la ceva care să va recompenze eforturile.

Horoscop 28 februarie 2024 - VĂRSĂTOR

O să dați de oameni serviabili care să pună umărul la munca voastra și o sa fie un succes colectiv, cu reverberații și poate semnati un contract avantajos.

Poate mai aveti de recuperat bani și din alte surse și o să strângeți un capital ca să puteți pleca în weekend pe undeva.

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO 'Cea mai sexy femeie din lume' s-a dezbrăcat în fața camerei și a postat clipul pe internet: "Aș putea să mă uit în continuu"
VIDEO 'Cea mai sexy femeie din lume' s-a dezbrăcat în fața camerei și a postat clipul pe internet: "Aș putea să mă uit în continuu"
Citește și...
Horoscop 21 aprilie 2024, cu Neti Sandu. O zodie are o cheltuială care o să-i afecteze bugetul
Horoscop 21 aprilie 2024, cu Neti Sandu. O zodie are o cheltuială care o să-i afecteze bugetul

Horoscop 21 aprilie 2024, realizat de Neti Sandu pentru Știrile ProTV. Noutăți la tot pasul, astăzi! O să revedem vechi prieteni, dar vor fi și fețe noi care or să ne stârnească interesul.  

Horoscop 20 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care poate să-și găsească un partener pentru o relație lungă
Horoscop 20 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care poate să-și găsească un partener pentru o relație lungă

Horoscop 20 aprilie 2024, realizat de Neti Sandu pentru Știrile ProTV. O să ne ocupăm și de treburile gospodărești, o să ținem cont și de ce au nevoie ai noștri și ne putem face program și de ieșit afară, la plimbare să ne deconectăm.

Horoscop lunar cu Neti Sandu 19 aprilie - 20 mai 2024. Foarte multe schimbări de macaz pentru toate zodiile
Horoscop lunar cu Neti Sandu 19 aprilie - 20 mai 2024. Foarte multe schimbări de macaz pentru toate zodiile

Neti Sandu, astrologul ProTV, și Andreea Marinescu au vorbit despre ce rezervă astrele zodiilor în perioada 19 aprilie - 20 mai 2024, când soarele traversează zodia Taur. 

Recomandări
Veste mare pentru Kiev. Congresul SUA a aprobat ajutorul militar de aproape 61 de miliarde de dolari pentru Ucraina
Veste mare pentru Kiev. Congresul SUA a aprobat ajutorul militar de aproape 61 de miliarde de dolari pentru Ucraina

Camera Reprezentanților din SUA a aprobat un ajutor militar de 60,8 de miliarde de dolari pentru Ucraina în lupta sa împotriva Rusiei, marcând un progres semnificativ după luni de inactivitate pe Capitol Hill.  

Reacția Kremlinului după ce SUA au aprobat un nou ajutor militar pentru Ucraina. „Va omorî şi mai mulţi ucraineni
Reacția Kremlinului după ce SUA au aprobat un nou ajutor militar pentru Ucraina. „Va omorî şi mai mulţi ucraineni"

Ajutorul american de aproape 61 de miliarde de dolari aprobat sâmbătă de Camera Reprezentanţilor din SUA „va omorî şi mai mulţi ucraineni din cauza regimului de la Kiev", a denunţat Kremlinul după vot, relatează AFP.

 

Reacția lui Ciolacu după explicațiile oferite de Cîrstoiu: „E incorect pentru un om de asemenea valoare
Reacția lui Ciolacu după explicațiile oferite de Cîrstoiu: „E incorect pentru un om de asemenea valoare"

Cel puțin până luni, medicul Cătălin Cîrstoiu rămâne candidatul comun al PNL și PSD la Primăria Generală a Capitalei.