Horoscop 28 decembrie 2018. Zodia care va primi o sumă importantă de bani


Ultimul update: Vineri 28 Decembrie 2018 09:50
Data publicarii: Vineri 28 Decembrie 2018 07:27
Categorie: Horoscop

Părem mult mai conştienţi de ce vrem şi stăpâni pe noi şi-o să încheiem cum se cuvine anul, să o luăm de la capăt, frumos, pe curat.

CAPRICORN: Va intra bani în cont, deşi poate nu ştiţi de unde-ar putea fi, dar o să-i folosiţi cum nu se poate mai bine. Or să vă reuşească iniţiativele, chiar dacă o să depuneţi eforturi suplimentare, măcar aveţi satisfacţii şi asta va fi o adevărată recompensă

VĂRSĂTOR: Sunteţi într-o alergătură şi o să vă duceţi la cei care v-aşteaptă cu masă, ori să rămâneţi la ei până după Revelion. O să daţi dovadă de generozitate şi o să le luaţi tot felul de atenţii celor dragi, însă aveţi grijă cu sănătatea, să vă şi menajaţi, pe cât posibil.

PEŞTI: Or să mai vină nişte bani, chit că e o datorie mai veche, dar îi puneţi la păstrare, ca să aveţi în primele zile ale noului an. Surprizele se ţin lanţ la voi, dar nici voi nu mai prididiţi cu gesturile de simpatie pe care le veţi face oamenilor din jur, pentru că vreţi să se afle ce simţiţi.

BERBEC: Ar trebui să vă luaţi toţi banii, să nu intraţi cu minusuri în noul an, ca să păşiţi cu dreptul, din punct de vedere financiar. Întâlnire cu cineva cu care plecaţi, poate, la drum, şi o să aveţi parte de câteva zile minunate, c-o să vă anime ceva, o s-aveţi o stare de graţie.

TAUR: Cineva care v-a lipsit ca aerul vă caută şi dacă n-aveţi partener de cuplu poate faceţi pereche de-acum încolo. Se pare c-aţi făcut toate aranjamentele pentru Revelion şi o să iasă la mare artă, noaptea respectivă! La starea voastră sufletească să mai lucraţi un pic, să radiaţi de fericire!

GEMENI: O să vă ajute cineva la treabă, şi-o s-aveţi timp şi de voi, să vă destindeţi. O s-apară cine trebuie ca să aveţi cu cine să petreceţi sărbătorile şi să schimbaţi impresii, să vă faceţi planuri cu bătaie lungă, să vă atingeţi obiectivele pe anul viitor.

RAC: O să primiţi aprecieri, poate şi de ordin material, din partea şefilor şi o să vă remotivați pentru anul care vine. Lucrurile încep să se aşeze frumos şi o să vă bucuraţi de prezenţa unor oameni care v-au lipsit şi o să vă reconectaţi la spiritul grupului de altădată.

LEU: Se poate să-ntâlniţi pe cineva azi, mâine, cu care să petreceţi sărbătorile şi poate şi timpul de după. Aveţi multe lucruri de făcut, dar o să vă achitaţi de obligaţii în măsură timpului disponibil, să nu vă epuizaţi din cauza situaţiilor care nu-s din cale-afară de presante.

FECIOARĂ: Încă mai aveţi ceva urgențe şi la serviciu şi acasă, dar o să fie cineva care să vă-ntindă o mână de ajutor. Poate are să ne înapoieze cineva nişte bani şi o să aveţi şi pentru alimentele pe care le tăiaserăţi de pe listă, sau pentru îmbrăcăminte, pentru voi, pentru copii.

BALANŢĂ: Lucrurile bune vin spre voi, oamenii de calitate la fel şi o să fie o plăcere să faceţi şi treabă, să vă şi distraţi. Păreţi cuprinşi de un entuziasm aparte şi o să răsturnaţi munţii şi la treabă şi la tot ce ţine de viaţă personală şi când vine vorba despre prieteni.

SCORPION: V-aşteaptă surprize plăcute pe tot parcursul acestor zile de sfârşit şi de-nceput de an şi-ar fi păcat să nu vă bucuraţi de ele. O să puneţi la bătaie toate resursele interioare să fie fericită toată lumea din jurul vostru, să le împliniţi dorinţele şi să nu treceţi cu restante în noul an.

SĂGETĂTOR: Se poate să găsiţi lucruri de bună calitate şi mai ieftine pe care să vi le cumpăraţi, dacă nu mai aveţi alte cheltuieli obligatorii. Se pare că v-au încolţit, deja, nişte idei de afaceri cu care să daţi lovitura anul viitor şi o să exploraţi piaţa să vedeţi cu cine să vă asociaţi, să găsiţi sponsori.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Horoscop 27 decembrie 2018. Zodia care are de oferit bani înainte de revelion
Horoscop 27 decembrie 2018. Zodia care are de oferit bani înainte de revelion
Horoscop 24 decembrie 2018. Zodia căreia i se schimbă complet viaţa înainte de Crăciun
Horoscop 24 decembrie 2018. Zodia căreia i se schimbă complet viaţa înainte de Crăciun
Horoscop 23 decembrie 2018. Zodia care primeşte un cadou neaşteptat
Horoscop 23 decembrie 2018. Zodia care primeşte un cadou neaşteptat
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop 9 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu
Horoscop 21 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii vor avea venituri în plus
Horoscop 20 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele vor face economii
Horoscop 19 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele vor cheltui o sumă de bani
Horoscop 18 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii câştigă bani în plus
Horoscop 17 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii vor avea parte de un câștig
Horoscop 16 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii au reuşite financiare
Horoscop Neti Sandu
Horoscop 15 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Peştii scapă de toate datoriile
Horoscop 14 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii își vor întemeia o familie
Horoscop 13 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii au parte de surprize
Horoscop 12 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Capricornii au satisfacții materiale
Horoscop 11 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii au cheltuieli neprevăzute
Horoscop 10 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Taurii au cheltuieli suplimentare