Horoscop 27 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii se așază la casa lor

27-10-2019 07:21

Horoscop 27 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. O să ne putem reface relațiile de prietenie, de colaborare cu oameni cu care ne-am înțeles foarte bine și am vrea să repetăm experientă, să ne-ajute și sufletește și în plan material.

Vibrația zilei este 9 și o să dăm dovadă de un plus de înțelegere în situații neobișnuite.

HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2019 SCORPION

Se poate să dați o petercere de zi aniversară, ori v-ați luat serviciu, sau v-ați fi mutat în casă nouă. Se poate s-aveți niște obligații de familie care vă rețin acasă și-o să va rupeți cu greu o ora, două să ieșiți la o cu prietenii.

HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2019 SĂGETĂTOR

O să-i imobiliziati pe prieteni să ieșiți la o manifestare cu public poate practicați un sport, sau e vreo acțiune caritabilă. Invitația la o nuntă s-ar putea să coste cam scump, dar o fi vreo petrecere simandicoasă, și nici nu va puteți eschiva pentru că e o cerere care e importantă pentru voi.

HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2019 CAPRICORN

Relația de cuplu promite să fie mai fermă, o să dați dovadă de un alt soi de înțelegere telepatică. O să vă caute cineva care vrea să va cunoașteți mai bine și o să alegeți un loc de întâlnire, poate plecați într-o excursie și eventual mai luați și niște prieteni cu voi.

HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2019 VĂRSĂTOR

Va pregătiți de o ieșire în lume și care s-ar putea să fie un bun moment de relansare pe scena socială. Poate o să renunțați la un program că să îi facetio vizită cuiva care treaverseaza o perioadă mai delicată și să și rămâneți peste noapte, dacă e în alt oraș.

HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2019 PEȘTI

Or să va fie recunoscute niște merite în cadru public și poate va fi un succes în carieră pe mai departe, o să va resemnați. Intrați la cheltuială poate pentru c-o să-i invitați pe prieteni la masă , s-a întâmplat ceva nou și bun în viața voastră și vreți să vă bucurați împreună cu cei dragi.

HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2019 BERBEC

E cienva care e răbdător să va întâlnească, poate v-ați cunoscut în rețelele de socializare și poate ieșiți la cafea, dacă vreți și voi. Se poate s-aveți o discuție decisivă cu cineva care vă propune un job, iar condițiile contează foarte mult pentru voi, nu prea sunteți dispuși să faceți prea mult rabat.

HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2019 TAUR

O să primiți o invităție la o cafea, la un tete a tete, poate vi se face vreo declarație de dragoste și o să fie o schimbare radicală în relație. Se poate să va întâlniți cu mai multă lume și să va bucurați de veștile bune pe care o să le aflați și poate și voi aveți de împărtășit un secret, că va căsătoriți, c-o s-aveți copii.

HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2019 GEMENI

Fosta relație vrea să va convingă să fiți din nou împreună dar e de văzut dacă și-a învățat lecția, sau nu s-a schimbat nimic. Poate aveți de luat o decizie în familie și va strângeți la masă, dezbateti subiectul, va mai ocupați și de sănătatea celor din familie și o să fie armonie la voi acasă.

HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2019 RAC

Și la voi pare să fie cineva care naște ...., cu ideea că v-a pierdut și insistă să-i mai acordați o șansă-acum, de voi depinde. Se poate să le faceți o vizită unor prieteni sau rude care sărbătoresc ceva și vor să fiți voi de față , să va bucurați de lucrurile nou apărute în viață lor, a voastră.

HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2019 LEU

Relația voastră sentimentală promite să între pe făgașul cel bun și să vă așezați la casă voastră dacă n-ați făcut-o deja. E posibil s-o porniți la drum, un dus întors la munte sau în stațiunea preferată , să va aerisiți, poate v-așteaptă cineva că să vă revedeți după o lungă absență.

HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2019 FECIOARĂ

Se pare c-o să intrați la cheltuială să le luați unor prieteni sau celor din familie ce au nevoie, ori poate e o nuntă la care trebuie să contribuiți și voi cu bani, cadou. Se strânge familionul și vă faceți program comun de plimbare, de distracție și o să va refaceți tonusul, să funcționați la capacitate maximă de mâine-ncolo.

HOROSCOP 27 OCTOMBRIE 2019 BALANȚĂ

O să va plimbați cu mașina, sau poate prietenii va invită într-o excursie și va-ntoarceti la noapte. E un surplus energetic pe care-l puteți descărca în plimbare, vă duceți la o sală de sport, într-un parc de distracții unde o să eliberați adrenalină, să fiți fresh.


VIDEO PROTVPLUS.RO