HOROSCOP 27 MAI 2019. Săgetătorii încep discuțiile despre căsătorie


Ultimul update: Luni 27 Mai 2019 09:06
Data publicarii: Luni 27 Mai 2019 08:29
Categorie: Horoscop

HOROSCOP 27 MAI 2019, prezentat de Neti Sandu. O să ne bucurăm de o veste bună, de o prezenţă îndrăgită şi vom aduce un plus de armonie sufletească în grupul din care facem parte, în familie, în cuplu.

Vibraţia zilei este 9 şi o să înţelegem dintr-o privire ce-i lipseşte celui de lângă noi.

Ce se întâmplă în fiecare zodie:

HOROSCOP 27 MAI 2019 GEMENI

Aţi putea obţine o aprobare, să faceţi progrese într-o direcţie, la slujbă, la şcoală, şi să fie un salt în carieră. Aveţi idei de afaceri şi o să găsiţi partenerii potriviţi cu care să porniţi la drum, să desfăşuraţi proiecte care să vă aducă venituri suplimentare.

HOROSCOP 27 MAI 2019 RAC

Se pare c-aţi tot amânat mersul la doctor şi dacă nici acum nu vă faceţi analize medicale, consult, o să aveţi de tras după aceea. E bine să fiţi pe poziţii c-o să fiţi cooptaţi în diferite activităţi care or să vă pună în valoare nişte calităţi despre care nu se ştia nimic - e momentul afirmării.

HOROSCOP 27 MAI 2019 LEU

E posibil să luaţi nişte bani care să se evapore cât ai bate din palme şi să cumpăraţi lucruri care vă plac şi care sunt şi pe placul alor voştri. O să vă asociaţi cu nişte oameni care or să ţină pasul cu voi la treabă, o să realizaţi lucruri măreţe împreună şi o să ajungeţi cât de curând în top.

HOROSCOP 27 MAI 2019 FECIOARĂ

Poate o să vă gândiţi la un extrajob care să vă asigure banii de buzunar şi o să aveţi un nivel de trai şi mai bun. Vă caută cineva care vrea să aveţi o relaţie mai strânsă, poate se gândeşte chiar la căsătorie şi dacă şi voi sunteţi la fel o să vă faceţi cunoscute sentimentele.

HOROSCOP 27 MAI 2019 BALANŢA

Poate nimeriţi nişte bilete de vacanţă la un preţ bun, cu o destinaţie pe gustul vostru şi o să faceţi un efort financiar. O să puteţi definitiva un contract şi să vă luaţi o casă, o maşină, să vă luaţi un job care să vă confere alt statut - c-oți fi ataşat un masterat, un doctorat.

HOROSCOP 27 MAI 2019 SCORPION

Vă iese pasenţa cu creditul bancar, dacă n-aveţi suficienţi bani să vă cumpăraţi altfel o casă. Relaţia cu anuturajul profesional, colegi de breaslă, devine şi mai bună, o să vă acordaţi ajutor reciproc, veţi face o echipă cu care-o s-aveţi parte de succese.

HOROSCOP 27 MAI 2019 SĂGETĂTOR

Se pune problema căsătoriei, să aduceţi pe lume copii şi o să vă bucuraţi şi mai mult de viaţă, că e anul vostru special. Aţi putea încheia nişte contracte şi să vă intre mai mulţi bani în cont, să strângeţi un capital cu care să plecaţi într-un concediu de 5 stele.

HOROSCOP 27 MAI 2019 CAPRICORN

E bine să fiţi şi mai cooperanţi în relaţia cu şefii, cu partenerii de afaceri ca să nu rataţi o promovare, o mărire de salariu. Or să vină şi vremuri mai bune pentru voi şi o să vă simţiţi mult mai stăpâni pe situaţie, dar deocamdată o să faceţi progrese cu paşi mici, dar siguri.

HOROSCOP 27 MAI 2019 VĂRSĂTOR

O să fie, poate, mai mult de lucru la serviciu şi o să vreţi să vă faceţi remarcaţi prin ceva anume că s-aveţi şi voi uşi deschise la şefi. Se poate să luaţi nişte bani şi o să vă descurcaţi cu toate cumpărăturile pe care le-aveţi de făcut, ca să le faceţi pe plac alor voştri.

HOROSCOP 27 MAI 2019 PEŞTI

Se poate să vă duceţi la un film, un spectacol sau ieşiţi la o plimbare în doi, la un tete a tete romantic. Poate vă face cineva drag o supriză plăcută şi vă invită la masă ori într-o excursie la sfârşit de săptămână, într-un city break, pentru că vă iubeşte.

HOROSCOP 27 MAI 2019 BERBEC

E o şansă de a câştiga mai mulţi bani fie de la serviciu, fie din colaborări, unele pe termen scurt, altele mai lung. Se poate să v-apucaţi de zugrăvit, de făcut nişte reparaţii, să faceţi casa - lună - poate pentru că vă mutaţi sau îi ajutaţi pe părinţi, bunici s-aducă nişte îmbunătăţiri locuinţei.

HOROSCOP 27 MAI 2019 TAUR

Poate vă ocupaţi de maşină care trebuie dusă în servis sau va trebui să vă luaţi una nouă, dacă nu se mai poate repara. O stare de spirit mai bună, o reabilitare cu prietenele, cu rudele apropiate cu care ați fi avut niscaiva neînţelegeri şi o să fie o restartare, care să vă ducă la alt nivel - superior.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

HOROSCOP 26 MAI 2019. Fecioarele întâlnesc o persoană cu care vor forma o relație
HOROSCOP 26 MAI 2019. Fecioarele întâlnesc o persoană cu care vor forma o relație
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop 15 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu
Horoscop 15 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii fac rost de bani
Horoscop 14 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Capricornii vor lua o decizie importantă
Horoscop 13 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Racii vor avea parte de o surpriză
Horoscop 12 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii, pregătiţi de căsătorie
Horoscop 11 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele primesc bani pentru cumpărături
Horoscop 10 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii primesc o sumă de bani
neti sandu, horoscop
Horoscop 9 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. O cerere în căsătorie vă lasă fără cuvinte
Horoscop 8 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii vor recupera o sumă mare de bani
Horoscop 6 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele își vor întâlni perechea
Horoscop 5 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Gemenii își găsesc partenerul printre prieteni
Horoscop 4 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Scorpionii pot câștiga bani printr-un proces
Horoscop 3 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii descoperă o nouă sursă de bani