HOROSCOP 26 MAI 2019. Fecioarele întâlnesc o persoană cu care vor forma o relație


Ultimul update: Duminica 26 Mai 2019 09:56
Data publicarii: Duminica 26 Mai 2019 09:35
Categorie: Horoscop

HOROSCOP 26 MAI 2019, prezentat de Neti Sandu. O s-avem chef de plimbare, de distracţie, o să fim comunicativi şi generoşi ca să profităm din plin timpul liber.

 

HOROSCOP 26 MAI 2019 GEMENI


E o festivitate la care s-ar putea s-ajungeţi şi o să puteţi afla despre un job la care o să vreţi să vă duceţi, sau bateţi deja palma. Iniţiativele vă reuşesc, prietenii or să fie încântaţi de programul pe care li-l faceţi şi o să plecaţi în plimbare, vă duceţi la vreo petrecere, o să fie distracţie.

HOROSCOP 26 MAI 2019 RAC


Poate vă faceţi curaj să reparaţi o relaţie, să vă cereţi scuze şi să vă continuaţi drumul în doi. O să acceptaţi invitaţia unor rude să vă duceţi la o nuntă, poate-şi reînnoiesc jurămintele la biserică, ori vă cheamă la un pahar de şampanie pentru vreo reuşită.

HOROSCOP 26 MAI 2019 LEU


Se poate să ieşiţi la o plimbare în doi şi să aveţi nişte explicaţii cu fiinţa iubită, ca să depăşiţi nişte animozităţi. Poate daţi o fugă la mare sau la prietenii care locuiesc în alt oraş, va invită la un grătar, la un picnic şi e un prilej să mai ieşiţi din casă.

HOROSCOP 26 MAI 2019 FECIOARĂ


Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care se va ataşa sufleteşte de voi şi promite să fie o relaţie de durată. E posibil să vă reuşească surpriză pe care vă doriţi să i-o faceţi cuiva pe care vreţi să-l recuceriţi şi să intraţi într-o altă etapă a relaţiei, să vă reinventaţi cu totul.

HOROSCOP 26 MAI 2019 BALANŢA


Se pare c-o să intraţi la cheltuială c-aveţi de luat un cadou pentru un sărbătorit, sau va costa deplasarea şi distracţia de la mare, munte. O să vă puteţi vedea cu cineva care vine de departe şi o să puteţi face cumva să şi rămâneţi împreună şi e de văzut care din voi se poate desprinde ca să locuiţi în aceeaşi casă.

HOROSCOP 26 MAI 2019 SCORPION


Încă mai aveţi şanse să-ntâlniţi pe cineva care o să-şi dorească la fel ca şi voi să trăiţi împreună pentru că vă potriviţi. Poate va-nnapoiază cineva banii pe care li i-aţi împrumutat cândva şi o s-aveţi să vă mişcaţi, să plecaţi împreună cu ai voştri pe undeva şi o să vă-ntoarceţi diseară.

HOROSCOP 26 MAI 2019 SĂGETĂTOR


Poate vă duceţi la un botez, o cununie religioasă, e ceva care să v-aducă bună dispoziţie şi pe care o s-o-ntretineti. La voi e cineva în care v-aţi pus mari speranţe c-ar putea fi persoana care să vă facă fericiţi şi să vă meargă bine, să fiţi la unison.

HOROSCOP 26 MAI 2019 CAPRICORN


O să vă străduiţi să faceţi o economie la bani, şi o să vă reuşească, parţial, manevra, c-o să vreţi să vă simţiţi, totuşi bine, cu ai voştri. Poate-i strângeţi pe ai voştri în jurul unei mese ca să vă faceţi planuri de organizare a unei nunţi sau aveţi un alt motiv de petrecere cu mulţi invitaţi.

HOROSCOP 26 MAI 2019 VĂRSĂTOR


O să primiţi un semn de viaţă de la cineva pe care-l vreţi în viaţa voastră şi o să aflaţi că există şi de cealaltă parte aceeaşi dorinţă de a forma un cuplu. Se poate să-ntâlniţi nişte oameni deosebiţi la un eveniment monden şi să rămâneţi într-o relaţie profesională şi să câştigaţi bani.

HOROSCOP 26 MAI 2019 PEŞTI


Cineva dintr-o fostă relaţie, probabil precedentă vă caută şi o să vorbiţi deschis despre ce vrea fiecare dintre voi. Vă puteţi deplasa cu lejeritate spre mare sau să vă duceţi la pădure, dacă nu s-au anunţat deja nişte musafiri care pot să stea şi puţin, dar voi nu mai puteţi pleca nicăieri că n-o să mai aveţi timp.

HOROSCOP 26 MAI 2019 BERBEC


E cineva care va dă târcoale şi o să fiţi tranşanţi că nu vă plac insinuările, ci o să-i cereţi să vă spună, clar, ce intenţii are. Se poate s-o porniţi în altă direcţie decât cea în care voiaţi iniţial, c-apare cineva care vrea, neapărat să vă revadă şi-o să vreţi şi voi la fel.

HOROSCOP 26 MAI 2019 TAUR


O să mai ieşiţi din casă, mai lăsaţi gătitul şi musafirii ca să vă plimbaţi, să vedeţi şi alte peisaje, alţi oameni. O să fiţi înconjuraţi de oameni care vă susţin fizic şi emoţional şi o să faceţi echipa şi la treabă şi la distracţie, să vă meargă bine din mai multe puncte de vedere.

VIDEO PROTVPLUS.RO