HOROSCOP 26 MAI 2019. Fecioarele întâlnesc o persoană cu care vor forma o relație


Ultimul update: Duminica 26 Mai 2019 09:56
Data publicarii: Duminica 26 Mai 2019 09:35
Categorie: Horoscop

HOROSCOP 26 MAI 2019, prezentat de Neti Sandu. O s-avem chef de plimbare, de distracţie, o să fim comunicativi şi generoşi ca să profităm din plin timpul liber.

 

HOROSCOP 26 MAI 2019 GEMENI


E o festivitate la care s-ar putea s-ajungeţi şi o să puteţi afla despre un job la care o să vreţi să vă duceţi, sau bateţi deja palma. Iniţiativele vă reuşesc, prietenii or să fie încântaţi de programul pe care li-l faceţi şi o să plecaţi în plimbare, vă duceţi la vreo petrecere, o să fie distracţie.

HOROSCOP 26 MAI 2019 RAC


Poate vă faceţi curaj să reparaţi o relaţie, să vă cereţi scuze şi să vă continuaţi drumul în doi. O să acceptaţi invitaţia unor rude să vă duceţi la o nuntă, poate-şi reînnoiesc jurămintele la biserică, ori vă cheamă la un pahar de şampanie pentru vreo reuşită.

HOROSCOP 26 MAI 2019 LEU


Se poate să ieşiţi la o plimbare în doi şi să aveţi nişte explicaţii cu fiinţa iubită, ca să depăşiţi nişte animozităţi. Poate daţi o fugă la mare sau la prietenii care locuiesc în alt oraş, va invită la un grătar, la un picnic şi e un prilej să mai ieşiţi din casă.

HOROSCOP 26 MAI 2019 FECIOARĂ


Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care se va ataşa sufleteşte de voi şi promite să fie o relaţie de durată. E posibil să vă reuşească surpriză pe care vă doriţi să i-o faceţi cuiva pe care vreţi să-l recuceriţi şi să intraţi într-o altă etapă a relaţiei, să vă reinventaţi cu totul.

HOROSCOP 26 MAI 2019 BALANŢA


Se pare c-o să intraţi la cheltuială c-aveţi de luat un cadou pentru un sărbătorit, sau va costa deplasarea şi distracţia de la mare, munte. O să vă puteţi vedea cu cineva care vine de departe şi o să puteţi face cumva să şi rămâneţi împreună şi e de văzut care din voi se poate desprinde ca să locuiţi în aceeaşi casă.

HOROSCOP 26 MAI 2019 SCORPION


Încă mai aveţi şanse să-ntâlniţi pe cineva care o să-şi dorească la fel ca şi voi să trăiţi împreună pentru că vă potriviţi. Poate va-nnapoiază cineva banii pe care li i-aţi împrumutat cândva şi o s-aveţi să vă mişcaţi, să plecaţi împreună cu ai voştri pe undeva şi o să vă-ntoarceţi diseară.

HOROSCOP 26 MAI 2019 SĂGETĂTOR


Poate vă duceţi la un botez, o cununie religioasă, e ceva care să v-aducă bună dispoziţie şi pe care o s-o-ntretineti. La voi e cineva în care v-aţi pus mari speranţe c-ar putea fi persoana care să vă facă fericiţi şi să vă meargă bine, să fiţi la unison.

HOROSCOP 26 MAI 2019 CAPRICORN


O să vă străduiţi să faceţi o economie la bani, şi o să vă reuşească, parţial, manevra, c-o să vreţi să vă simţiţi, totuşi bine, cu ai voştri. Poate-i strângeţi pe ai voştri în jurul unei mese ca să vă faceţi planuri de organizare a unei nunţi sau aveţi un alt motiv de petrecere cu mulţi invitaţi.

HOROSCOP 26 MAI 2019 VĂRSĂTOR


O să primiţi un semn de viaţă de la cineva pe care-l vreţi în viaţa voastră şi o să aflaţi că există şi de cealaltă parte aceeaşi dorinţă de a forma un cuplu. Se poate să-ntâlniţi nişte oameni deosebiţi la un eveniment monden şi să rămâneţi într-o relaţie profesională şi să câştigaţi bani.

HOROSCOP 26 MAI 2019 PEŞTI


Cineva dintr-o fostă relaţie, probabil precedentă vă caută şi o să vorbiţi deschis despre ce vrea fiecare dintre voi. Vă puteţi deplasa cu lejeritate spre mare sau să vă duceţi la pădure, dacă nu s-au anunţat deja nişte musafiri care pot să stea şi puţin, dar voi nu mai puteţi pleca nicăieri că n-o să mai aveţi timp.

HOROSCOP 26 MAI 2019 BERBEC


E cineva care va dă târcoale şi o să fiţi tranşanţi că nu vă plac insinuările, ci o să-i cereţi să vă spună, clar, ce intenţii are. Se poate s-o porniţi în altă direcţie decât cea în care voiaţi iniţial, c-apare cineva care vrea, neapărat să vă revadă şi-o să vreţi şi voi la fel.

HOROSCOP 26 MAI 2019 TAUR


O să mai ieşiţi din casă, mai lăsaţi gătitul şi musafirii ca să vă plimbaţi, să vedeţi şi alte peisaje, alţi oameni. O să fiţi înconjuraţi de oameni care vă susţin fizic şi emoţional şi o să faceţi echipa şi la treabă şi la distracţie, să vă meargă bine din mai multe puncte de vedere.

Horoscop 25 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii vor primi o sumă de bani
Horoscop 25 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii vor primi o sumă de bani
VIDEO PROTVPLUS.RO
HOROSCOP 17 IUNIE 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii vor recupera o sumă de bani
HOROSCOP 18 IUNIE 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii vor avea cheltuieli
HOROSCOP 17 IUNIE 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii vor recupera o sumă de bani
Horoscop 16 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii le fac o surpriză celor dragi
HOROSCOP 15 IUNIE 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii, o zi cu încărcătură emoțională
Horoscop 14 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele vor avea surprize pe plan financiar
Horoscop 13 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii ar putea să-și refacă viața de cuplu
neti sandu
Horoscop 12 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Planuri de căsătorie pentru gemeni
Horoscop 11 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii se pot căsători și pot deveni părinți
Horoscop 10 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii vor primi mai mulți bani
Horoscop 9 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Capricornii încep o afacere profitabilă
Horoscop 8 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii au parte de experiențe incitante
HOROSCOP 7 IUNIE 2019, prezentat de Neti Sandu. Leilor li se va returna o sumă de bani