Horoscop 24 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii se trezesc cu bani în cont


Ultimul update: Vineri 24 Mai 2019 10:40
Data publicarii: Vineri 24 Mai 2019 07:36
Categorie: Horoscop

Horoscop 24 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. O zi cu de toate. O să avem grijă şi de noi, şi de ai noştri, şi n-o să lăsăm să treacă vreun prilej festiv, zilele-astea, fără să-l bifăm. 

Vibraţia zilei este 6 şi o să rezolvăm totul, cu frumosul, aşa, şi nu în forţă.


HOROSCOP 24 MAI 2019 GEMENI


Aţi putea pleca într-o plimbare pe undeva la munte, la mare, să le faceţi o vizita unor prieteni. O să vă angajaţi în mai multe activităţi care să vă pună calităţile în valoare şi să câştigaţi bani şi recunoaşterea celor din jur - e un moment bun de afirmare.


HOROSCOP 24 MAI 2019 RAC


O să le-ntindeti o mână de ajutor unor oameni care traversează o perioadă dificla şi o să fie un beneficiu de ambele părţi. E posibil să luaţi nişte bani şi să vă puteţi mişca, dac-aveti de gând să daţi o raită pe la rudele care locuiesc prin împrejurimi, sau preparaţi ceva bunătăţi şi-i chemaţi pe la voi.


HOROSCOP 24 MAI 2019 LEU


E cineva care va scoate în oraş, sau la plimbare să se vadă dacă relaţia voastră duce unde-aveti voi nevoie - să fiţi la unison. Vine cineva cu o ofertă de lucru şi o să vedeţi dacă vă descurcaţi cu timpul, să nu fie suprasolicitant, şi să nu va mai ardă de nimic după-aceea.


HOROSCOP 24 MAI 2019 FECIOARĂ


Poate vă ocupaţi mai mult de casă, mai faceţi nişte reparaţii, schimbări, or fi şi unele achiziţii, o s-aveţi multă treabă. O invitaţie la o ceremonie şi dacă va fi în alt oraş o să vă duceţi de azi şi mai rămâneţi o zi, două, ca să vă bucuraţi de atmosferă, de prezenţa unor oameni dragi.


HOROSCOP 24 MAI 2019 BALANŢĂ


Plecaţi în plimbare, şi o să vă priască deplasarea, vedeţi lume nouă, vă faceţi alţi prieteni şi o să fiţi în mare formă. V-aşteaptă cineva la o petrecere, poate se căsătoresc nişte prieteni, îi mai ajutaţi şi la pregătiri, şi traversaţi şi ţara, dacă locuiesc departe.


HOROSCOP 24 MAI 2019 SCORPION


O să ieşiţi pe la evenimente să refaceţi punţile de comunicare cu cei cu care-aţi avut activităţi comune şi poate le reluaţi. O s-aveţi prilejul să vă refaceţi viaţă sentimentală şi să trăiţi în bună înţelegere cu partenerul, pe care-l puteţi întâlni şi acum, zilele astea dacă vă duceţi la întruniri amicale.


HOROSCOP 24 MAI 2019 SĂGETĂTOR


E cineva care vrea un răspuns sincer din partea voastră să ştie dacă vă iubiţi, sau nu sunteţi compatibili. Aţi putea relua nişte negocieri şi să şi cadeţi la pace cu cealaltă parte, iar dacă nişte lucruri nu vă convin o să vă mai târguiţi de luni încolo.


HOROSCOP 24 MAI 2019 CAPRICORN


Aţi tot amânat întâlnirea cu cineva care vrea să obţină de la voi iertarea şi se pare că v-aţi hotărât - rămâneţi împreună sau nu. Se poate să luaţi nişte bani şi să aveţi cu ce să daţi o fugă într-o staţiune de agrement şi să mai rămâneţi o zi, două, ca să vă tihnească.


HOROSCOP 24 MAI 2019 VĂRSĂTOR


Va scoate cineva la o cafea şi poate puneţi la cale o escapadă turistică pentru mâine, poimâine, măcar o zi să respiraţi alt aer şi tot e ceva. Apar veşti bune, lumea vă cheamă la petreceri, evenimente prin oraş, sau în afară şi o să fiţi în verva, c-aveţi nevoie să luaţi pulsul vieţii sociale.


HOROSCOP 24 MAI 2019 PEŞTI


Poate vă-ntâlniţi întâmplător, cu cineva care are nişte noutăţi perntru voi şi o să luaţi o decizie surprinzătoare. Se poate s-aveţi chef de musafiri şi să daţi zor să faceţi curăţenie, aprovizionare şi să preparaţi ceva special pentru mâine, poimâine, în funcţie de programul invitaţilor.


HOROSCOP 24 MAI 2019 BERBEC


Ar avea de unde să vă mai ajungă în cont nişte bani şi să-i rulaţi frumos, ca să nu rămâneţi acasă, zilele-astea. O să acceptaţi să plecaţi cu maşina prietenilor, dacă nu va mai simţiţi în siguranţă cu a voastră şi o să luaţi măsuri de precauţie, să fie în parametri cea personală, sau vă luaţi alta.


HOROSCOP 24 MAI 2019 TAUR


Poate vă trec pe la urechi nişte oferte de lucru şi să le analizaţi în week-end, să vă consultaţi şi cu familia şi să vă decideţi până luni. Poate plecaţi într-o excursie, o fi şi un prilej anume şi o să faceţi cumva să treceţi pe la toţi cei care v-au invitat să le faceţi o vizită, şi o să vă prindă bine, sufleteşte.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Horoscop 23 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorii vor primi o invitație importantă
Horoscop 23 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorii vor primi o invitație importantă
VIDEO PROTVPLUS.RO
HOROSCOP 15 IUNIE 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii, o zi cu încărcătură emoțională
HOROSCOP 15 IUNIE 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii, o zi cu încărcătură emoțională
Horoscop 14 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele vor avea surprize pe plan financiar
Horoscop 13 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii ar putea să-și refacă viața de cuplu
Horoscop 12 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Planuri de căsătorie pentru gemeni
Horoscop 11 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii se pot căsători și pot deveni părinți
Horoscop 10 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Gemenii vor primi mai mulți bani
Horoscop 9 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu
Horoscop 9 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Capricornii încep o afacere profitabilă
Horoscop 8 iunie 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii au parte de experiențe incitante
HOROSCOP 7 IUNIE 2019, prezentat de Neti Sandu. Leilor li se va returna o sumă de bani
HOROSCOP 6 IUNIE 2019 cu Neti Sandu. Leii vor începe o afacere care le va aduce prestigiu
HOROSCOP 5 IUNIE 2019 cu Neti Sandu. Scorpionii îşi rezolvă problemele financiare
HOROSCOP 4 IUNIE 2019, prezentat de Neti Sandu. Leii nu trebuie să își neglijeze sănătatea