Horoscop 27 decembrie 2021, cu Neti Sandu. Fecioarele își vor petrece revelionul cu o persoană care a reapărut în viața lor

Ultima actualizare: 27-12-2021 09:57

Horoscop 27 decembrie 2021, cu Neti Sandu. Se pare c-avem energia necesară să dăm gata proiectele cu termen de predare sfârşitul anului, şi să ne ocupăm şi de noi şi de ai noştri.

 

Vibraţia zilei este 9 şi s-avem o viziune de ansamblu asupra vieţii.

Să vedem ce se întâmplă în fiecare dintre zodii..

HOROSCOP 27 DECEMBRIE 2021 CAPRICORN

 

Se rezolvă chestiuni mai vechi, poate şi de ordin sentimental şi o să vă bucuraţi de progrese pe mai multe planuri. O să luaţi şi bani, veţi face şi cheltuieli şi se poate să luaţi şi lucruri costisitoare pentru casă şi ai voştri. E sărbătoare şi cu atât mai mult.

HOROSCOP 27 DECEMBRIE 2021 VĂRSĂTOR

 

Parc-au mai rămas nişte lucruri nespuse şi care vă tulbură somnul şi bine-ar fi să le spuneţi, să scăpaţi de toate apăsările. O să strângeţi rândurile şi poate le veţi fi de ajutor unor oameni care au mare nevoie de sprijin şi pentru voi n-o să fie un capăt de ţară să-i ajutaţi.

HOROSCOP 27 DECEMBRIE 2021 PEŞTI

 

Ar mai fi ceva de plătit şi o să rămâneţi şi cu o rezervă că să vă puteţi mişca în zilele de după revelion. Apar nişte oportunităţi de a vă găsi un job mai bun, sau să câştigaţi mai mulţi bani la acelaşi serviciu şi să fie o upgradare pe la sfârşitul lui ianuarie.

HOROSCOP 27 DECEMBRIE 2021 BERBEC

 

O să se anunţe cineva în vizită şi dacă nu plecaţi din localitate o să fiţi gazde primitoare pentru cineva care vine de la drum lung. Poate plecaţi de pe-acum într-o staţiune turistică şi o să vă bucuraţi de un sejur pe gustul vostru, şi o să vă-ntâlniţi şi cu oameni cu care chiar rezonaţi pe mai multe planuri.

HOROSCOP 27 DECEMBRIE 2021 TAUR

 

O să scoateţi bani de la rezerve ca să vă puteţi mişca şi poate mai aveţi de luat o ţinută vestimentară pentru revelion. Se poate să primiţi avize favorabile şi să vă puteţi deplasa încotro v-aţi propus, ca segmentul "drumuri lungi" e activat şi poate ajungeţi acolo unde v-aţi propus mai de mult.

HOROSCOP 27 DECEMBRIE 2021 GEMENI

 

O să fiţi în centrul atenţiei poate pentru că munca voastră o să fie apreciată şi lumea o să afle cât de valoroşi sunteţi. Vi se propune un job nou care o să vă cam dea bătăi de cap. dar nu refuzaţi o astfel de provocare c-or să fie şi bani de cre să vă bucuraţi pe parcursul anului.

HOROSCOP 27 DECEMBRIE 2021 RAC

 

Cineva de care vă e dor promite să vină, sau dacă aveţi voi posibilitatea o să vă duceţi acolo unde locuieşte. Sunt oameni care vor câte ceva de la voi, dar vă pot şi servi cu ce-aveţi voi nevoie, ca să terminaţi treburile în timp util să plecaţi, dacă v-aţi luat cazare pe undeva.

HOROSCOP 27 DECEMBRIE 2021 LEU

 

E bine să aveţi grijă de sănătate şi să le purtaţi de grijă şi alor voştri. Pot veni bani de la serviciu, poate pentru c-au întârziat şi o să mai faceţi o aprovizionare şi dacă plecaţi şi dacă nu c-ar fi bine s-aveţi, totuşi, ceva de mâncare când vă-ntoarceţi.

HOROSCOP 27 DECEMBRIE 2021 FECIOARĂ

 

Cineva care-nseamnă mult pentru voi o să vă caute şi dacă, sufleteşte, mai e loc pentru acea persoană o să petreceţi revelionul împreună. Se-anunţă şi la voi bani şi o să mai faceţi plăti şi achiziţii ca să vă descurcaţi frumos cu toate pregătirile de anul nou şi de după ca poate-o să mai aveţi musafiri.

HOROSCOP 27 DECEMBRIE 2021 BALANŢĂ

 

Vă gândiţi şi la o altă reamenajare a interiorului de anul nou şi veţi aduce unele îmbunătăţiri - şi costă. Veşti bune, oameni care au câte ceva de oferit şi o să vă prindă bine sufleteşte, c-o să vă simţiţi apreciaţi, şi să simţiţi protecţie din partea lor.

HOROSCOP 27 DECEMBRIE 2021 SCORPION

 

Poate vă pregătiţi bagajele s-o porniţi la drum dac-aţi rezervat nişte locuri de cazare pe undeva, ca să nu prindeţi aglomeraţie. Se poate să intraţi, din nou, la cheltuiala şi să vă reutilaţi bucătăria, sau să luaţi un televizor, aparatura pentru lucrul şi studiul de-acasă.

HOROSCOP 27 DECEMBRIE 2021 SĂGETĂTOR

 

E posibil să vă iasă-n cale cineva care zice să vă mutaţi împreună, sau pur şi simplu o să vă luaţi altă casă. O să tot rulaţi bani c-o să şi primiţi, o să şi cheltuiţi, cu frenezie, ca de obicei, că ,mai sunt diverse lucruri de cumpărat, şi bani or să mai intre până-n ultima zi a anului.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO