Horoscop 26 martie 2019. Zodia care primeşte o veste foarte bună legată de bani

Dată publicare: 26-03-2019 07:17
Dată actualizare: 26-03-2019 09:06


O zi frumoasă. Am fi putut îndrepta nişte situaţii şi încă mai avem vreo două zile în care am putea scăpa de surplusul nedorit şi să ne bucurăm de succese.

Vibraţia zilei este 8 si o sa facem slalom printre tentaţiile de a ne cheltui toti banii.

BERBEC
Poate v-aţi găsit ceva de lucru şi sunteţi încântaţi de situaţie, c-aveţi nevoie de o schimbare. O veste pe care-o aşteptaţi de mult, un răspuns favorabil de la o comisie din sfera profesională, sau de la banca - vi se spune dacă veţi primi o suplimentare de credit şi când.

TAUR
E cineva foarte insistent care vrea să fiţi împreună şi o să vă invite în oraş, o să vă facă daruri şi poate o să formaţi un cuplu. Cu partenerul de cuplu o s-aveţi nişte lucruri de pus la punct ca să vă meargă şi mai bine în relaţie, să daţi deoparte conflictele şi seria de reproşuri.


GEMENI
Or să vină nişte bani, poate c-aduce partenerul de cuplu un câştig suplimentar şi o să vă descurcaţi din punct de vedere financiar. Vă cheamă la o discuţie, negociere cineva care se bazează pe voi şi o să spuneţi care vă sunt pretenţiile şi în funcţie de ce vi se oferă o să acceptaţi, sau nu.


RAC
Relaţia de cuplu poate deveni şi mai sudata dacă vă faceţi confesiuni, daţi cărţile pe fatza, să nu mai ţineţi la secret - lucrurile care nu vă convin. Se pare c-o să puneţi nişte bani deoparte ca să aveţi pentru cadourile de Paşte, sau ca să plecaţi pe undeva cu familia la rude, sau într-o zonă turistică.


LEU
Poate ieşiţi cu fiinţa iubită la un restaurant, o fi şi un motiv special şi o să vă bucuraţi de sentimentele împărtăşite. O să le fiţi de ajutor unor apropiaţi care se simt mai în siguranţă în prezenţa voastră şi o să-i însoţiţi pe undeva, sau le faceţi comisioane, aprovizionarea.


FECIOARĂ
Poate vă interesaţi de o locuinţă nouă, sau de maşină poate-aveti mai mare nevoie - oricum, stabiliţi cu familia ce şi cum. Or să vă ia prin surprindere unele veşti, poate luaţi şi bani, par să fie nişte recompense care să demonstreze că sunteţi apreciaţi şi să conteze pentru moralul vostru.


BALANŢĂ
Preocupările de grup or să vă destindă, şi-o să aveţi poate, mai mult chef de treabă dacă va mai luaţi şi un pic de pauză. Sunt nişte lucruri pe-acasă de care trebuie să vă ocupaţi, poate şi pentru că le-aţi promis alor voştri, şi o să vă rămână ceva timp şi pentru voi.


SCORPION
Sunteţi receptivi la noile proiecte care-apar la serviciu şi o să vă implicaţi cu tot elanul. Le-ntindeti o mână de ajutor copiilor care au nevoie de îndrumare, poate vor să practice un sport, să cânte la un instrument, să se instruiască în domeniul tehnic.


SĂGETĂTOR
O să vă caute cineva care vrea să reluaţi, până nu e prea târziu, o relaţie sentimentală care o să fie durabilă de data asta. E posibil să luaţi nişte bani şi să-i faceţi o surpriză fiinţei iubite, să ieşiţi la cafea, la restaurant, la un eveniment monden, să mai socializaţi un pic.

CAPRICORN
Se pare c-o să vă bucuraţi de calificative de top la şcoală, la un concurs, un interviu, sfera intelectuală se luminează din ce în ce. O să aveţi de rezolvat chestiuni de ordin birocratic şi o să vă daţi tot interesul să fiţi cu actele la zi ca să aveţi liberă trecere în orice direcţie.


VĂRSĂTOR
Ar avea de unde să vă intre nişte bani şi să-i rulaţi ca să vă cumpăraţi diverse lucruri pentru confortul alor voştri. Se poate să vă găsiţi o nouă locuinţă, să o vindeţi pe cea în care locuiţi, se mai poate să vă mutaţi şi cu chirie o vreme şi să zugrăviţi, reamenajaţi locuinţă, pe cea veche ori pe cea nouă.


PEŞTI
Răspunsul pe care-l aşteptaţi de la fiinţa iubită va sosi şi o să vedeţi că se mai poate îndrepta ceva în relaţia sentimentală care-a scârţâit în ultima vreme. O să puteţi îndrepta acele situaţii care v-au ţinut într-o stare de provizorat şi odată încheiate o să vă apucaţi de lucruri noi care să vă reprezinte.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 


VIDEO PROTVPLUS.RO