Horoscop 26 ianuarie 2021, cu Neti Sandu. Capricornii primesc mai mulți bani

26-01-2021 07:20


Horoscop 26 ianuarie 2021, cu Neti Sandu. Apar situații neașteptate şi o să avem nevoie de prezenţă de spirit ca să nu ne pierdem cu firea, să fim în control.

 

Vibraţia zilei este 9 şi de noi depinde să nu cheltuim bani în zadar.

HOROSCOP 26 INANUARIE 2020 VĂRSĂTOR

 

Se poate să vă luptaţi cu nişte inamici nevăzuţi, până să luaţi nişte aprobări, să primiţi banii, sau să vă puteţi apuca de treburile importante.

HOROSCOP 26 INANUARIE 2020 PEŞTI

 

E bine să vorbiţi deschis cu nişte angajatori ca să stabiliţi de la-nceput nişte condiţii, să n-aveţi surprize pe parcurs, sau la sfârşit.

HOROSCOP 26 INANUARIE 2020 BERBEC

 

Vă pregătiţi de un asalt profesional şi chiar o s-aveţi succes, or să vină şi banii, dar şi nevoia de a-i cheltui o să fie la fel de mare.

HOROSCOP 26 INANUARIE 2020 TAUR

 

O să vă puteţi face singuri reclamă, or să vă mai ajute şi alţii, o să străluciţi pe moment, dar după multă muncă şi sacrificii.

HOROSCOP 26 INANUARIE 2020 GEMENI

 

Poate vă simţiţi stăpâni pe situaţie la examene, teste, apariţii online şi o să treceţi cu bine de probele care vă ţineau în corzi.

HOROSCOP 26 INANUARIE 2020 RAC

 

E posibil să scoateţi nişte bani din cont ca să vă plătiţi taxele, impozitele şi să faceţi nişte achiziţii, care or fi la reducere în perioada asta.

HOROSCOP 26 INANUARIE 2020 LEU

 

Relaţia cu partenerii de afaceri va trece printr-o etapă preliminară cu posibilele neînţelegeri, până să vă puneţi de acord în poate privinţele.

HOROSCOP 26 INANUARIE 2020 FECIOARĂ

 

E o reuşită la care aţi muncit intens pe parcursul anului trecut şi o să aveţi de luat bani şi să alegeţi ce vă convine, în loc să acceptaţi totul fără luptă.

HOROSCOP 26 INANUARIE 2020 BALANŢĂ

 

O să aveţi inspiraţie şi o să puteţi face lucruri ingenioase care să vă propulseze în sfera – cariera – şi să intraţi într-o altă categorie valorică.

HOROSCOP 26 INANUARIE 2020 SCORPION

 

O reorganizare pe-acasă, mai degajaţi pe ici pe colo, montaţi diverse aparate ca să se poată lucra şi învaţă şi folosiţi altfel spaţiul.

HOROSCOP 26 INANUARIE 2020 SĂGETĂTOR

 

Încă o perioadă tot munca în echipă o să v-aducă satisfacţii profesionale, c-aveţi un proiect comun şi există o bună sincronizare.

HOROSCOP 26 INANUARIE 2020 CAPRICORN

 

Vă puteţi spori veniturile dacă o să mai lucraţi în paralel cu serviciul şi n-o să vă afecteze viaţa de familie – poate cereţi acordul alor voştri.

 

 


VIDEO PROTVPLUS.RO