Horoscop 25 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele primesc bani în plus


Ultimul update: Vineri 25 Octombrie 2019 08:38
Data publicarii: Vineri 25 Octombrie 2019 07:48
Categorie: Horoscop

Horoscop 25 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. O să acordăm atenţia cuvenită lucrurilor cu adevărat importante, o să ţinem cont de părerea partenerului de cuplu şi o să spunem lucrurilor pe nume.

Horoscop 25 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Vibraţia zilei este 7 şi o să dăm dovadă de înţelepciune în alegerile pe care le facem.


HOROSCOP 25 OCTOMBRIE 2019 SCORPION

 

O să vă ocupaţi şi de voi, daţi refresh şi o să vă compuneţi un alt look de competiţie. Apar proiecte noi la orizont şi o să va-ntelegeți cu partenerii de afaceri, o să aveţi şi randament bun la treabă, o să atingeţi o altă cota valorică.

HOROSCOP 25 OCTOMBRIE 2019 SĂGETĂTOR

 

O să vă puteţi aşeza şi voi la casa voastră şi să-ncepeți o viaţă nouă, să strângeţi şi nişte bani pentru nevoile familiale. O să plecaţi cu grupul de prieteni şi o să vă scuturaţi de grijile cotidiene, ca să aveţi inspiraţie, să puneţi în practică o idee sau mai multe, să iasă ceva frumos.

HOROSCOP 25 OCTOMBRIE 2019 CAPRICORN

 

Poate o să faceţi o deplasare ca să rezolvaţi atât o problemă de serviciu, cât şi una personală şi să îmbinaţi plăcerea cu munca. Poate aveţi ceva de spus, de transmis un mesaj, poate cereţi ajutor pentru alţii care sunt lipsiţi de posibilităţi şi o să daţi de lume receptivă.

HOROSCOP 25 OCTOMBRIE 2019 VĂRSĂTOR

 

Poate primiţi o invitaţie de plecat într-un city break, poate fi surpriză pe care v-o face partenerul cu sau fără un prilej anume. O să vă implicaţi într-o acţiune caritabilă şi voi luaţi parte la vreo competiţie, un concert, un spectacol cu strângere de fonduri în favoarea unei categorii fără posibilităţi.

HOROSCOP 25 OCTOMBRIE 2019 PEȘTI

 

Vă cheamă nişte prieteni în alta localitate şi poate o să vă încânte ideea c-aveati de gând s-o porniţi şi voi spre alte zări, la relax. Se poate să vă scoată la o cafea cineva care intenţionează să vă dea ceva de lucru şi să vă prindă-ntr-un moment în care chiar aveţi timp de aşa ceva, ca să faceţi rost de bani.

HOROSCOP 25 OCTOMBRIE 2019 BERBEC

 

Se poate să aterizeze cineva din străinătate şi s-aveţi cu cine să vă petreceţi timpul liber zilele-astea, mai ales dacă n-aveaţi niciun program. Intră şi tot ies bani din cont c-aveţi multe de cumpărat, poate plănuiţi şi o ieşire în doi să mai vedeţi un prieten, un peisaj, să vă rupeţi de stresul obişnuit.

HOROSCOP 25 OCTOMBRIE 2019 TAUR

 

E cineva care se simte atras de voi şi o să vă surprindă magnetismul dintre voi, o să fie o chimie total neaşteptată. E posibil să mai treceţi în revista nişte oferte de lucru, le lăsaţi la macerat zilele astea şi o să daţi răspunsul luni, şi poate semnaţi şi vreun contract de angajare.

HOROSCOP 25 OCTOMBRIE 2019 GEMENI

 

Se poate şi-n cazul vostru să apară cineva - total opus vouă ca fel de-a fi şi să vă placă tocmai acest lucru şi să fie bine. Se poate să vă faceţi program de plimbare, de practicat un sport, poate ajungeţi într-un parc de agrement şi o să uitaţi de toate lucrurile stresante pe care le-aţi tot adunat.

HOROSCOP 25 OCTOMBRIE 2019 RAC

 

Poate-alegeți o îndeletnicire în care să-i implicaţi şi pe copii şi-atunci timpul liber o să-l petreceţi împreună. Poate v-aţi propus să-ntoarceți casa pe dos şi să faceţi şi-o curăţenie generală sau reparaţi ceva, chemaţi pe cineva să vă monteze un aparat, o instalaţie, e ceva de lucru.

HOROSCOP 25 OCTOMBRIE 2019 LEU

 

S-ar putea să plecaţi de azi într-o vilegiatură, luaţi trenul său alt mijloc de transport dacă maşina e în servis, e rost de plimbare. Şi voi se poate să vă ocupaţi un pic de casă, alegeţi nişte decoraţiuni interioare ca să fie mai frumos, să vă simţiţi şi mai bine la voi acasă.

HOROSCOP 25 OCTOMBRIE 2019 FECIOARĂ

 

Poate ieşiţi cu prietenii la un pahar de vorbă şi o să vă faceţi planuri de plecat pe undeva într-o minivacanţă. E cineva căruia-i pasă de voi şi dacă vă-ntâlniţi o să apreciaţi tot ce face pentru voi, v-a pregătit o surpriză, şi o să fiţi şi voi pe recepţie - aveţi voi o replică pe măsură.

HOROSCOP 25 OCTOMBRIE 2019 BALANȚĂ

 

Se anunţă bani şi o să vă puteţi repezi într-o staţiune turistică să respiraţi alt aer, să vă bucuraţi de peisaje, şi de oamenii din jurul vostru. Aveţi parcă mai mult curaj să-ncepeti lucruri noi, de care până acum v-aţi temut şi o să aveţi şi energia şi entuziasmul atât de necesare ca să duceţi totul la bun sfârşit.

Horoscop 24 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele primesc o sumă de bani
Horoscop 23 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Vărsătorii au parte de bani și prestigiu
VIDEO PROTVPLUS.RO